- 1 Ocak 2024
- 678
- 400
İnşallahAllah razı olsun canım inşallahgüzel haberler alırım.Kesinlikle hormanlar degisiyor iğne ilaç Zor oluyor .Vala sabretmek Zor ama hayırlısını istiyorum hep rabbim nasip etsin inşallah umarım pozitif sonuç alırız
Benim cuma günü test günüm.Bence gidin çok bellikızlar belirtileriniz nedir test gününe az kaldı hepimizin nasılsınız
Hayır yapmadım korkuyorum pazar günü kan vereceğimErken test yapmadınız mı hiç ben dayanamayıp yaptımm
İnşallah canım benimİnşallahsadece kendini strese sokma ve test için sabırsızlanma gününü ve zamanını bekle bebeklerimizin gününü ve zamanlarını beklediği gibi
İnşallah pozitiftir canımBenim cuma günü test günüm.
Bugün kasık ve bel ağrısınla uyandım. Normalde adet olacağim zaman yuzumde sivilce çıkar. Sivilcem çıktı dün. (Adet günüm geçti)
Ve duygusal inişler çıkışlar yaşıyorum. Herşeye ağlıyorum
Benim 5-6 gün kala başladı ağrılarHayır yapmadım korkuyorum pazar günü kan vereceğiminşallah pozitif olurum adet günümüze kaç gün vardı acaba kaşık ağrısı yaşadığınız da
Benimde aynı inşallah sizin gibi pozitif görürümBenim 5-6 gün kala başladı ağrılar
Ben olsam asla dayanamaz özele gider verirdimKızlar bugün 8. günüm transfer günü ile birlikte. Biraz önce bu testi yaptım. Sizce yarın kan vermeye gitsem mi?
İlaçlardan dolayı adet olmuyormuşuz. Bende korkuyordum adet olacak miyim diye.İnşallah pozitiftir canımbenımde pazar günü test günüm üç gündür az az kaşık ağrıları yaşıyorum 3 gün sonra adet günüm korkuyorum ya adetim gelirse diye çok stresli bir süreç
Yarın test günün heycanlıyımbol şans! iki tane avantaj, ayrıca ilaç protokolünde ovitrelle olması da bence çok işe yarıyor, benim iki taneden biri tuttu. senin de kaç tane hayırlıysa inşallah tutsun
Güzel haberlerle gelin inşallahYarın test günün heycanlıyım
Ozaman inşallah tutunduğu içi. Kaşık ağrısı çekiyorumdurİlaçlardan dolayı adet olmuyormuşuz. Bende korkuyordum adet olacak miyim diye.
Şikayet etmiyorum ama evet stresli bir süreç
Tutunma sancısı diyorlar hep. Okuduğum kadarıyla tutanlarında genelde ağrıları olmuş hep.Ozaman inşallah tutunduğu içi. Kaşık ağrısı çekiyorumdurben adet olucam mı acaba korkusundan düşünüyordum
Ağrının nerede olduğunu da tam anlayamıyorum iki tarafta sancıyor gibi çözemiyorum sizin nasıl oldu acabaTutunma sancısı diyorlar hep. Okuduğum kadarıyla tutanlarında genelde ağrıları olmuş hep.
bende gördük canm kalp atışını az duyabildik siz cok mu duydunz canımAh sanırım biz konuşmuştuk ben dün gitmek zorunda kaldm haftasonu lekelenme olunca kese kalp atışını da duyduk sen naptin canım?
Benim transferden 2 gün sonra şiddetli 1 gün süren ağrım oldu. Bel ve kasık ağrısı. Sonrası hafifledi. Ama bugun yine ağrılarla uyandım. Bazen iğne batması oluyor bazen adet sancısı gibi. 2 gündür kısa süreli mide bulantım oluyor sabahları.Ağrının nerede olduğunu da tam anlayamıyorum iki tarafta sancıyor gibi çözemiyorum sizin nasıl oldu acaba
Anladım inşallah pozitif güzel sonuçlarımız olurBenim transferden 2 gün sonra şiddetli 1 gün süren ağrım oldu. Bel ve kasık ağrısı. Sonrası hafifledi. Ama bugun yine ağrılarla uyandım. Bazen iğne batması oluyor bazen adet sancısı gibi. 2 gündür kısa süreli mide bulantım oluyor sabahları.
Kızlar karar verdim yarın test yapacağım 10 günümde sonra da test gününde kan vericemBu arada devlet hastanesine acilden giriş yaparak gebelik baktıracaktım dedim bakmıyoruz dediler tüp bebek dedim direk baktılar bilginiz olsun
Yaa ne güzel güzel haberlerini bekliyorumYarın test günün heycanlıyım