- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Anladım canım ama doktor gün vermistir o günde yaptırabilirsin hayırlısı olsun inşallah4 Mayıs ta kontrolüm var o gün yapar sanırım ama bir şey demediler. Canlı yapıp yapmayacağı belli olacak o gün
Dondurulmuş evetSizin dondurulmuş transfer mi benim taze transferdi,yumurta toplamadan bir gün önce 0.84 geldi ,sonrasında yumurta toplandigi gün Progestan fitil ve tablet başladı transferden bir gün önce 56 oldu
Benim yumurtlamam olmuş tekrar arayıp konuştum. Lucrin iğneyide sanırım yumurtlama olmasın diye yapıcak yarın belli olucak herşeySizin dondurulmuş transfer mi benim taze transferdi,yumurta toplamadan bir gün önce 0.84 geldi ,sonrasında yumurta toplandigi gün Progestan fitil ve tablet başladı transferden bir gün önce 56 oldu
Anladım canım benim direk toplanıp transfer olduBenim yumurtlamam olmuş tekrar arayıp konuştum. Lucrin iğneyide sanırım yumurtlama olmasın diye yapıcak yarın belli olucak herşey
14 Mayıs transfer 25 Mayıs test günü 2 deneme doğum günümde pozitifi görmek istiyorum@Mune merhaba tabloyu ilk sayfaya sabitleyebilir misiniz
Merhaba bende 30unda transfer oldum:)Herkese selam kızlar bu ara transfer olan az galiba grup bulamıyorum bende 30 Nisanda transfer oldum benim gibi transfer olup bekleyen varmı
Ben canım 30 Nisan'da oldum aynı gün:)Herkese selam kızlar bu ara transfer olan az galiba grup bulamıyorum bende 30 Nisanda transfer oldum benim gibi transfer olup bekleyen varmı
Aynı gün olmuşuz benim test günüm 9 Mayıs inş hepimiz pozitif sonuçlar alırız :) belirti varmı hiç :)Merhaba bende 30unda transfer oldum:)
Bana 11 mayıs da yaptırın dediler testi:) ya belirtim yok sanırım dün biraz kasığım ağrıdı ama ben o ağrıya alışkın oldugum için değişik gelmedi, kistim var ağrı yapıyordu ondanAynı gün olmuşuz benim test günüm 9 Mayıs inş hepimiz pozitif sonuçlar alırız :) belirti varmı hiç :)
Sizde var mı belirti acaba lekelenme ağrı vsAynı gün olmuşuz benim test günüm 9 Mayıs inş hepimiz pozitif sonuçlar alırız :) belirti varmı hiç :)
Bende onu merak ediyorum ya benimde yok hiç belirtim umutsuzluğa düştüm bi:/ benim test tarihi de 11 mayisBana 11 mayıs da yaptırın dediler testi:) ya belirtim yok sanırım dün biraz kasığım ağrıdı ama ben o ağrıya alışkın oldugum için değişik gelmedi, kistim var ağrı yapıyordu ondan
Teşekkür ederim güzel düşünce ve yorumunuz için yok çok şükür bende sorun yokCanım bence aşılamayla hiç vakit kaybetme benim eşimde de hız ve sayı sorunu vardı. Sen yeterince ilaç kullanacaksın ama eşinin sadece spermlerini seçip içeriye gönderecekler. Ne kadar hızda gidebileceği meçhul. Ve morfoloji de var. Riske atmamanı tavsiye ederim. Sende hiç bir problem yoksa döllendirip rahme yerleştirmeleri tutunma ihtimalini artırır. Zaten aşılamanın tutma oranı %20 civarı
Bende yaşımdan korkuyorum genç yaştayım çünkü bu kadar ilaca maruz kalmak beni fazlasıyla ürkütüyor bu yüzden aşılama düşünüyorumMerhaba aşılamada iyi spermler seçiliyorsa aşılama yapın tüp bebek ilaçlar çok yoruyor insanı
Umutsuzluğuda düşmek istemiyorumBende onu merak ediyorum ya benimde yok hiç belirtim umutsuzluğa düştüm bi:/ benim test tarihi de 11 mayis
Evet ilaçta kullanıyoruz ya anlaşılmıyor şimdi belirtilerde :/Umutsuzluğuda düşmek istemiyorumbazı insanlarda hiç belirti olmadan pozitif görebiliyor, bazısıda tüm belirtileri yaşıyor ama negatif diyolar
İnslalah canım hayırlısı olsun pozitifi görelim14 Mayıs transfer 25 Mayıs test günü 2 deneme doğum günümde pozitifi görmek istiyorum
Canim bendede çok belirti yoktu zamanla belirtiler başlamıştı bel ağrısı miğde bulantısı kramp gibi biraz zaman geçsin belli olur ilerledikçe insalalh vardır.Hayirlisi olsun inşallahUmutsuzluğuda düşmek istemiyorumbazı insanlarda hiç belirti olmadan pozitif görebiliyor, bazısıda tüm belirtileri yaşıyor ama negatif diyolar
Merhaba canım İnslalah pozitiftirMerhaba bende 30unda transfer oldum:)