- 20 Mayıs 2023
- 618
- 754
5 gün emriyosu genetikli bir adet 8 mayıs transferimTamamdır olmuş teşekkür ederim
özel bir diyet ve beslenme programı uyguladınız mı?İyi akşamlar kızlar ben yeniyim aranızda :) ilk denemem yüksek ihtimal çarşamba günü yumurta toplama işlemim olcak dedi doktorum inşallah taze transfer yaparhepimiz için hayırlı olssunn :)
Yani tabi doktorum güzel beslen diyor balık ceviz yeşil yapraklı sebzeler bol lifli taze meyveler gibi. Sigara alkol kafein paketli gıdalar tüketmeyin diyorözel bir diyet ve beslenme programı uyguladınız mı?
bunlar tabiki önemli, kilo en önemlisi. ama bunların dışında özel bir liste olsa sanki daha sağlıklı olacak.Yani tabi doktorum güzel beslen diyor balık ceviz yeşil yapraklı sebzeler bol lifli taze meyveler gibi. Sigara alkol kafein paketli gıdalar tüketmeyin diyor
Bana öyle bi liste vermedi. Size?bunlar tabiki önemli, kilo en önemlisi. ama bunların dışında özel bir liste olsa sanki daha sağlıklı olacak.
benimde yok ama. diyetisyenlerin buna göre listeleri oluyormuş. çay kahve asla olmamalıymış tatlı vs. asla olmamalı. bunlarda en sevdiklerim bakalım nasıl olcak :)Bana öyle bi liste vermedi. Size?
Benim transferim yapıldı 3 gün oldu. Sigara kullanan biriyim yaklaşık 1 haftadır içmiyorum. Kahveyi çok seven biriyim kahve hiç içmedim transfer sonrası. Yalnızca canım tatlı isteyince gofret tarzı bişeyler yiyorum o kadar genelde meyve ağırlıklı besleniyorum bakalım artık biraz da nasip işibenimde yok ama. diyetisyenlerin buna göre listeleri oluyormuş. çay kahve asla olmamalıymış tatlı vs. asla olmamalı. bunlarda en sevdiklerim bakalım nasıl olcak :)
Çay asla diye duymadım ben çay içiyorum ama en fazla 2 bardak çok değil ama kahve hiç içmiyorumBenim transferim yapıldı 3 gün oldu. Sigara kullanan biriyim yaklaşık 1 haftadır içmiyorum. Kahveyi çok seven biriyim kahve hiç içmedim transfer sonrası. Yalnızca canım tatlı isteyince gofret tarzı bişeyler yiyorum o kadar genelde meyve ağırlıklı besleniyorum bakalım artık biraz da nasip işi
hayatından çıkaracaksın dedi. arkadaşımda aynısını onayladı. çay, kahve, çikolata,tatlı, kırmız et, hamurişleri hayatından çıkmalı. en azından bu süreçte.Çay asla diye duymadım ben çay içiyorum ama en fazla 2 bardak çok değil ama kahve hiç içmiyorum
Yani tabi yemene içmene dikkat etmek gerek daha sağlıklı beslenmek lazımbana
hayatından çıkaracaksın dedi. arkadaşımda aynısını onayladı. çay, kahve, çikolata,tatlı, kırmız et, hamurişleri hayatından çıkmalı. en azından bu süreçte.
yenmesi gerekenler de; haftada en az 2 gün bakliyat türleri,1 veya 2 gün balık vetavuk, yeşil sebzeler vs
Kan tahlili ne zamanAyy Rabbim yardımcınız olsun. Bende 25 Nisan da başladım
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım5 gün emriyosu genetikli bir adet 8 mayıs transferim
Amin kuzum saolKan tahlili ne zaman
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım
0-1 aralığında bir değer olmalı diye biliyorum. Benimki 4 çıktığı için transferim iptal oldu.Transfer öncesi progestoron kaç olmalı kızlar
6.18 çıkmış benim0-1 aralığında bir değer olmalı diye biliyorum. Benimki 4 çıktığı için transferim iptal oldu.
Transferden önceki değer mi bu peki o zaman sizinki de yüksek6.18 çıkmış benim
8 ‘de transfer olucam içtiğimiz ilaçlar yükseltmiş olabilirmi doktorum aramadı henüzTransferden önceki değer mi bu peki o zaman sizinki de yüksek
Ben sadece estrofem kullanıp gitmiştim. Hemşirem progestan fitil ve prolutex/progestan dex kullandıysanız sonucu etkiler demişti. Bunlardan birini kullandınız mı?8 ‘de transfer olucam içtiğimiz ilaçlar yükseltmiş olabilirmi doktorum aramadı henüz