2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Yani tabi doktorum güzel beslen diyor balık ceviz yeşil yapraklı sebzeler bol lifli taze meyveler gibi. Sigara alkol kafein paketli gıdalar tüketmeyin diyor
bunlar tabiki önemli, kilo en önemlisi. ama bunların dışında özel bir liste olsa sanki daha sağlıklı olacak.

benimde yok ama. diyetisyenlerin buna göre listeleri oluyormuş. çay kahve asla olmamalıymış tatlı vs. asla olmamalı. bunlarda en sevdiklerim bakalım nasıl olcak :)
Benim transferim yapıldı 3 gün oldu. Sigara kullanan biriyim yaklaşık 1 haftadır içmiyorum. Kahveyi çok seven biriyim kahve hiç içmedim transfer sonrası. Yalnızca canım tatlı isteyince gofret tarzı bişeyler yiyorum o kadar genelde meyve ağırlıklı besleniyorum bakalım artık biraz da nasip işi

Çay asla diye duymadım ben çay içiyorum ama en fazla 2 bardak çok değil ama kahve hiç içmiyorum

bana
Çay asla diye duymadım ben çay içiyorum ama en fazla 2 bardak çok değil ama kahve hiç içmiyorum
hayatından çıkaracaksın dedi. arkadaşımda aynısını onayladı. çay, kahve, çikolata,tatlı, kırmız et, hamurişleri hayatından çıkmalı. en azından bu süreçte.
yenmesi gerekenler de; haftada en az 2 gün bakliyat türleri,1 veya 2 gün balık vetavuk, yeşil sebzeler vs

Yani tabi yemene içmene dikkat etmek gerek daha sağlıklı beslenmek lazım

8 ‘de transfer olucam içtiğimiz ilaçlar yükseltmiş olabilirmi doktorum aramadı henüz
Ben sadece estrofem kullanıp gitmiştim. Hemşirem progestan fitil ve prolutex/progestan dex kullandıysanız sonucu etkiler demişti. Bunlardan birini kullandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…