Bnmdr oyle ama oksapar filan kullaniuoruz ya ondan dusundum dah bugun 1.gunumz bu kdr cabuk belirti olurmu kiBenimde hafif kasık ağrım var da ondan merak ettim. Acaba stresten mi yoksa oluyor mu böyle şeyler
Benim yok canım ya bende bi sorunun cevabına bakiyorum her yerdeTransfer olanlarda herhangi bir belirti var mı ya?
Yan etki durumu yaşanıyormu acabaBen oldum hem zoledeks hem lucrin olup transfer hazırlığına başladım
Anlamadım ki bende, ilk defa yaşıyorum ya. Biraz panik oldum.Bnmdr oyle ama oksapar filan kullaniuoruz ya ondan dusundum dah bugun 1.gunumz bu kdr cabuk belirti olurmu ki
Hangi sorunun cevabına belki yardımcı olabilirim?Benim yok canım ya bende bi sorunun cevabına bakiyorum her yerde
Benm 4.tedavim ama hic ayni olmuyor ki zaten hic pozitifte gormedimAnlamadım ki bende, ilk defa yaşıyorum ya. Biraz panik oldum.
Hangi sorunun cevabına belki yardımcı olabilirim?
Umarım bu son olur ve pozitif görürsünBnm
Benm 4.tedavim ama hic ayni olmuyor ki zaten hic pozitifte gormedim
Aminn canimm hepimizin insaAllahUmarım bu son olur ve pozitif görürsün
Kac yumurtan varsa onu gosteriyor bir yumurta 200 e denk geliyor sanirimYumurta toplama işlemi olacağı gün e2 hormonu kac olmali
Kalitesini ölçüyor diye duymuştum ama bilmiyorum kac olsa iyi olur bilginiz var miKac yumurtan varsa onu gosteriyor bir yumurta 200 e denk geliyor sanirim
Evet doğru söylüyorsunuz olacağı varsa olur. Benimki 5aa ymşResimlerini gösterdiler biri çok iyi aa dedi birisinde iyi dediler fena değil iki tane embriyo transferi yapıldı inş benimledirler çok stesli bir süreç size söyledilermi ama şunu diyebilirim nasipse olacak kalite önemli ama çok duydum kalitesi düşük olup tutanı
Benim toplamadan 2 gün önce 2841 di e2 değeriKalitesini ölçüyor diye duymuştum ama bilmiyorum kac olsa iyi olur bilginiz var mi
Belirti var mı yok mu diye araştırıyorumAnlamadım ki bende, ilk defa yaşıyorum ya. Biraz panik oldum.
Hangi sorunun cevabına belki yardımcı olabilirim?
Ben de çok baktım ama bulamadım bir bilgi bulabildiniz miBelirti var mı yok mu diye araştırıyorum
Doktor yorum yaptı mı peki degereBenim toplamadan 2 gün önce 2841 di e2 değeri
Benim anca o iğnelerle sürecim düzene girdi yan etki derseniz o kadar çok ilaç kullandımki hangisi ne yaptı bilmiyorum inş sonucumu olumlu etkiler şuan sonuç bekliyorumYan etki durumu yaşanıyormu acaba
Bmm toplanmadan once 1090 cikmisti toplanan yumurta sayim 12ydi cok sukur 4 tanesi dollendi. Sen hic oralara takilma sonucta bize 1 tane guzel embriyo az ciki cok cikti diye kendini strese sokmaKalitesini ölçüyor diye duymuştum ama bilmiyorum kac olsa iyi olur bilginiz var mi
Siz transfer oldunuz muBmm toplanmadan once 1090 cikmisti toplanan yumurta sayim 12ydi cok sukur 4 tanesi dollendi. Sen hic oralara takilma sonucta bize 1 tane guzel embriyo az ciki cok cikti diye kendini strese sokma