Çok teşekkür ederim inşallah pozitif görür herkesCanim bendede çok belirti yoktu zamanla belirtiler başlamıştı bel ağrısı miğde bulantısı kramp gibi biraz zaman geçsin belli olur ilerledikçe insalalh vardır.Hayirlisi olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim inşallah pozitif görür herkesCanim bendede çok belirti yoktu zamanla belirtiler başlamıştı bel ağrısı miğde bulantısı kramp gibi biraz zaman geçsin belli olur ilerledikçe insalalh vardır.Hayirlisi olsun inşallah
Evet arkadaşlar herkese merhabalar tüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 S skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs H hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 @Kivirbas95 Zeynep3545 @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs
Hepimize hayırlı olsun inş :)Ben canım 30 Nisan'da oldum aynı gün:)
Ya benimde çikolata kistim var kaçıncı gün embriyosu test günleri ondan farklıdır belki :) yok hayır belirti dediğiniz gibi ara sıra kasıklarda birşey oluyor gibi ama ilaçlardandır çok belirgin birşey yok benim ilk transferimde 7. Gün lekelenme olmuştu oda kimyasal olmuştu malesefBana 11 mayıs da yaptırın dediler testi:) ya belirtim yok sanırım dün biraz kasığım ağrıdı ama ben o ağrıya alışkın oldugum için değişik gelmedi, kistim var ağrı yapıyordu ondan
Amin canım insaAllahHepimize hayırlı olsun inş :)
5.gün embriyosu konuldu ayın 30unda 11 mayıstada test yapın dedi doktor:) sizin?Ya benimde çikolata kistim var kaçıncı gün embriyosu test günleri ondan farklıdır belki :) yok hayır belirti dediğiniz gibi ara sıra kasıklarda birşey oluyor gibi ama ilaçlardandır çok belirgin birşey yok benim ilk transferimde 7. Gün lekelenme olmuştu oda kimyasal olmuştu malesef
Benimde 5. Gün embiriyosu doktordan farketiyor demekki :)5.gün embriyosu konuldu ayın 30unda 11 mayıstada test yapın dedi doktor:) sizin?
Olabilir evet:) kalitesi neydi acaba söyledilermiBenimde 5. Gün embiriyosu doktordan farketiyor demekki :)
Ben kullandım. Ama lucrin sonrası 2 saat sonra regl oldum. Bazıları 15 gün sonra oluyormuş bazıları 10 gün bazıları hiç olmuyormuş. Ben 2 saat sonra oldum.Kızlar daha önce lucrin kullanan varmı aranızda. Biraz arşatırdım geçiçi menepoz diyor
Bende yarın olucam iğneyi çok kafam karıştı 1 hafta önce reglm bitmişti. Şimdi yine kanamam olucak bitince transfer olucak sanırım ne kadar sağlıklı ilerler hiç bilmiyorumBen kullandım. Ama lucrin sonrası 2 saat sonra regl oldum. Bazıları 15 gün sonra oluyormuş bazıları 10 gün bazıları hiç olmuyormuş. Ben 2 saat sonra oldum.
Ben oldum hem zoledeks hem lucrin olup transfer hazırlığına başladımKızlar daha önce lucrin kullanan varmı aranızda. Biraz arşatırdım geçiçi menepoz diyor
Ben reglimden 21 gün sonra vurulup sürece başlamamıştım. Sizin muhtemelen transfer öncesi olduğu için farklı bir yol izleniyordurBende yarın olucam iğneyi çok kafam karıştı 1 hafta önce reglm bitmişti. Şimdi yine kanamam olucak bitince transfer olucak sanırım ne kadar sağlıklı ilerler hiç bilmiyorum
Valla canin bnm sadece alt kasik bolgem aciyor ama ignelerden diye dusunuyorumTransfer olanlarda herhangi bir belirti var mı ya?
Benimde hafif kasık ağrım var da ondan merak ettim. Acaba stresten mi yoksa oluyor mu böyle şeylerValla canin bnm sadece alt kasik bolgem aciyor ama ignelerden diye dusunuyorum