- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Aynen canım bende sabırsızlıkla bekliyorum daha 2 günüm ama baya baya heyecanlıyım merakda ediyorum aslındaBekliyorum zaten test falan yapmadım lekelenme olmadı diye söyledim onu. Kan verene kadar hiçbir şey net değil. İnşallah birisi olsun tutunur.
Demekki benimde normal devam edicek gibi benim ilk değil ama belirtiler değişiyor tabiBenim ilk transferimde transfer günü başlamıştı bel ağrılarım bu defa da 5.gün başladı hala devam ediyor canım
Aynen öyle bakalım hayırlısı olsunTabi ki iyi zaten önemli olan döllenmesi ve tutunması. Stressiz geçirmeye çalışın. Zaten gün gün haber verecekler. Unutmayın gebeliği getiren 1 yumurta ve 1 sperm sadece. Sayısı önemli değil gebelik getirmesi önemli bizler için
Kullandgınız ilaçlara baglı olarak oluyor benm oldu yani biliyorum halada ara ara agrıyor bide sürekli uzan pozisyondaysanız oda biraz daha etkilerUmarım inşallah yalnız bişey daha sormak istiyorum 2 günden bel ağrısı olur mu belim çok ağrıyor çünkü dünden beri
Kubracim sen regl kac gunu transfer oldunMaşallahgözün aydın canım hayırlı olsun
Canım reglm bitti 4 gün sürüyor zaten benim regleden sonra ilaç başlatıyor ilaç 20 gün aldım birde onunla beraber rahim kalinligi olculdu ondan sonra transfer oldumKubracim sen regl kac gunu transfer oldun
Evet canım ya arada bir yan dönüyorum belimden dolayı ama sonra bakıyorum olmuyor duz yatıyorum büyük ihtimal ilaçlardan galiba İnsalalh pozitif sonuç alırızKullandgınız ilaçlara baglı olarak oluyor benm oldu yani biliyorum halada ara ara agrıyor bide sürekli uzan pozisyondaysanız oda biraz daha etkiler
Merhaba hayirli olsun Test gunun bugunmuydu canım ?Testlere inanma günün değilse kan testine kadar bekle daha net olurMerhabalar 17 Mayıs'ta aşılama oldum bugün 12 günüm ama bende herhangi bir belirti yok sabah test yaptım negatif çıktı doğru müdür sizce
Normalde çıkması lazım aslında ama moralini de bozmak istemiyorum aslında kan testi versen iyi olur ama istersenDoktorum bana birşey söylemedi bu konuda 31 Mayıs'ta gel söyledi aşılamanın 15 günü oluyor
Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallahTutmadı diye çok stres yapıyorum 10 yıldır evliyim ilk defa aşılama yaptım çok heyecanlıydım ama bende hiçbir şekilde ağrı sanci goguslerde hassasiyet hiç yok biraz araştırdım çoğu kişide oluyor bende hiç olmadı benim gibi olup da hamile kalan var mı acaba ya
İnşallah inşallah vala yatıs pozisyonu önemli mi bilmiyorum ama sağ sol ve dümdüz yatıyorum her yanım agrıyor o yüzden yayılarak yatamıyorum şuan için ama faydası var mı bilemiyorumEvet canım ya arada bir yan dönüyorum belimden dolayı ama sonra bakıyorum olmuyor duz yatıyorum büyük ihtimal ilaçlardan galiba İnsalalh pozitif sonuç alırız
Dualarim seninle inşallah guzel haberler verirsinCanım reglm bitti 4 gün sürüyor zaten benim regleden sonra ilaç başlatıyor ilaç 20 gün aldım birde onunla beraber rahim kalinligi olculdu ondan sonra transfer oldum
Canım korkma benimde kese gördüğüm gün bel ve karın ağrım başladı ertesi günde kahverengi lekelenme oldu acile gittim sorun yok denildi kan sulandırı iğneler yapabilir öncesi içeride kalan kan beklediği için koyu renge dönüp dışarı çıkabilir kırmızıya dönerse gidip önlem alırsın kahverengi leke daha masum diyebilirim hem tüp bebek merkezîmdeki Dr hem memlekette takipte olan Dr aynı şeyi söyledi devam ederse kan şekline dönerse coraspini bırakırsın dediler pazardan beri az az geldi peçeteye silince belli belirsiz bugün bitti sayılırÇok saolasın Allah sağ sağlim bebeklerimizi koklamayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim canımDualarim seninle inşallah guzel haberler verirsinamin benim transfer 18 gune denk gelyor geç olur sandım hayirlisi inşallah