- 12 Ağustos 2007
- 1.037
- 1.404
O zaman belki ağrınız az olur ama narkozdan kalkmak biraz zaman alıyor10 günü duruyor demişti doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman belki ağrınız az olur ama narkozdan kalkmak biraz zaman alıyor10 günü duruyor demişti doktorum
Hayırlı olsun canım değerlerin katlanarak artsın@cidal çıktı canım 65.53 çıktı çok şükür
10 tane yumurta iyi mi bence hepsi dolu olmayabilir döllenmeyecek olabilirO zaman belki ağrınız az olur ama narkozdan kalkmak biraz zaman alıyor
Yaaaa bak böyle diyebilirim diğer transferimde söyledim polikinliğe gidin dediler önemsemediler bile :)Ben 3 kez yaptırdım ikisi aşılama diğeri tüp bebek içindi. İlçedeyim hem de bilmiyorum hiç kötü durumla karşılaşmadım. Bazen başım çok ağrıyor fakat gebelik şüphesi var derseniz de bakıyorlar aklınızda olsun.
Ayyy maşallah ne güzel benimde amh aynı. İkimci denemem çift embriyo transferidua edin benim de tutunsun inşallah hangi doktora gidiyorsunuz4 mayis transfer oldum dün keseyi gordum iki hafta sonra kalp atisina gidicez insallah umut olsun sizlere 9 senelik bekleyis amh 0.1 ilk denemede gebe kaldim iki embriyo transfer edildi suan belli degil tekmi ikizmi ama gebe kalmam bile mucize sabir edin isyan etmeyin imkansiz diye birsey yok buna inanin…
kün fe yekun
Tabi ki iyi zaten önemli olan döllenmesi ve tutunması. Stressiz geçirmeye çalışın. Zaten gün gün haber verecekler. Unutmayın gebeliği getiren 1 yumurta ve 1 sperm sadece. Sayısı önemli değil gebelik getirmesi önemli bizler için10 tane yumurta iyi mi bence hepsi dolu olmayabilir döllenmeyecek olabilir
ay insallah tutunsun kalp atisinida duyalim bende bunu beklyrm merakla ben bahceci berfu hocada tedavi oldum uc aylik ilacimida yazdi artik yasadigim yerde devam edicem..Ayyy maşallah ne güzel benimde amh aynı. İkimci denemem çift embriyo transferidua edin benim de tutunsun inşallah hangi doktora gidiyorsunuz
biraz daha sürerse doktora gitmekte fayda var canım ama lekelenmelerin gayet normal olduğunu söylüyorlar, istersen git için rahat etsin, ultrasonda zaten kanama olup olmadığı ya da tehlikeli noktada olup olmadığı görülüyor. Bol şans, kendini strese sokmamaya çalış olabildiğince.Arkadaşlar benim sacılarım aniden artmaya başladı koyu renkli de lekelenmelerim var korkmalı mıyım? 5. Haftadayım keseyi bugün gördük
biraz erken ama kesin negatifse de daha güzeli, daha sağlıklısı gelecek, çok net hisset bunu. bol şans dilerim!Kızlar 3 gün emriyosu bugün 8 günüm idrar testim negatif maalesef
Teşekkür ederim Doktorum da aynını yazmış şimdi. Kırmızıya dönerse hastaneye gel yazmış. İnşallah herşey yolunda gider korkuyorumbiraz daha sürerse doktora gitmekte fayda var canım ama lekelenmelerin gayet normal olduğunu söylüyorlar, istersen git için rahat etsin, ultrasonda zaten kanama olup olmadığı ya da tehlikeli noktada olup olmadığı görülüyor. Bol şans, kendini strese sokmamaya çalış olabildiğince.
şu an endişenin en tavan noktasındayız, rahatlamamız lazım, ben de hiçbir şey hissetmiyorum diye korkuyorum. bekleyeceğiz, dikkat edip, inşallah güzel olacak.Teşekkür ederim Doktorum da aynını yazmış şimdi. Kırmızıya dönerse hastaneye gel yazmış. İnşallah herşey yolunda gider korkuyorum
Amin canım inşallahbiraz erken ama kesin negatifse de daha güzeli, daha sağlıklısı gelecek, çok net hisset bunu. bol şans dilerim!
Korkma bugün muayeneyi vajinal mi oldun. Doktorunu ara istersen yada bi hastaneye görünmende fayda varArkadaşlar benim sacılarım aniden artmaya başladı koyu renkli de lekelenmelerim var korkmalı mıyım? 5. Haftadayım keseyi bugün gördük
Hayır karından baktı ama çok baskı yaptı canım baya yandı. Doktor ped takibi yapmamı istedi kırmızıya döndüğünde hemen hastaneye geçeceğim.Korkma bugün muayeneyi vajinal mi oldun. Doktorunu ara istersen yada bi hastaneye görünmende fayda var
Stres kesinlikle yapma elinde değil anlıyorum ama kahverengi lekelenme bir kaç günde sürebilir. Aynı gün transfer olmuşuz dualarım seninle. Allahim bebeğini korusun. Kan sulandırıci kullanıyorsan doktoruna danış onu kesebilir şu dönemdeHayır karından baktı ama çok baskı yaptı canım baya yandı. Doktor ped takibi yapmamı istedi kırmızıya döndüğünde hemen hastaneye geçeceğim.
Çok zormuş bu süreç gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok saolasın Allah sağ sağlim bebeklerimizi koklamayı nasip etsin inşallah.Stres kesinlikle yapma elinde değil anlıyorum ama kahverengi lekelenme bir kaç günde sürebilir. Aynı gün transfer olmuşuz dualarım seninle. Allahim bebeğini korusun. Kan sulandırıci kullanıyorsan doktoruna danış onu kesebilir şu dönemde
Amin canım inşallah dua edin nolur çok hamilelerin duası tutarmis bende 7 Haziran'da ogrenicem insalalhK Kubra Avci sağol kuzum darısı başına inşallah
Umarım inşallah yalnız bişey daha sormak istiyorum 2 günden bel ağrısı olur mu belim çok ağrıyor çünkü dünden beriİlla öyle bişe olacak değil ki yani bu herkeste olan bişe değil zaten kimisinde olur kimisinde olmaz sizin dediniz yerleşme kanaması sanırım da o olsa bile erken takılmayım böyle şeylere bence daha ikinci günden kafanızı yormayın düşünmeyin hep olumlu düşünmeye çalışın
Benim ilk transferimde transfer günü başlamıştı bel ağrılarım bu defa da 5.gün başladı hala devam ediyor canımUmarım inşallah yalnız bişey daha sormak istiyorum 2 günden bel ağrısı olur mu belim çok ağrıyor çünkü dünden beri