Hayırlı olsunnnnKızlar 65.53 geldi sonucum
Bana da Salı gününe verdiler, evet çok zor hep ya bi sorun olursa diyorum ailelerimiz test tarihini bildikleri için söyledik inşallah böyle ilerler de söylediğimiz kişilere de açıklama yapmak zorunda kalmayız diyorum hep3 hazirana verdiler pazartesi günü gidicem beklemek çok zor
Biz de daha yeni söyledik inş dediğiniz gibi olurBana da Salı gününe verdiler, evet çok zor hep ya bi sorun olursa diyorum ailelerimiz test tarihini bildikleri için söyledik inşallah böyle ilerler de söylediğimiz kişilere de açıklama yapmak zorunda kalmayız diyorum hepbeni de haberdar edersiniz pazartesi günü.
Ben en çok ilaç kullanımı devam edecek mi onu merak ediyorum
Acilde ne diyip gebelik testi yaptırıyorsunuzAnladım. Bizimkiler öyle bir şey demedi ve acilde bir saatte sonuç çıkıyor o yüzden cumartesi veririm.. O testlerde çok negatif gördüm hiç elime almak istemiyorum.
Acilde ne diyip gebelik testi yaptırıyorsun
Tüp bebek tedavisi görüyorum. Beta Hcg yaptırmamı istediler diyorum. Sorunsuz yapıyorlar.Acilde ne diyip gebelik testi yaptırıyorsunuz
O kadar örneğini görüyoruz gidip bir kan verir msiniz en azindn net olsunKızlar 3 gün emriyosu bugün 8 günüm idrar testim negatif maalesef
Negatif pozitife dönebilir pozitif negatife dönmez, sabırlı olmaya çalışın. Rabbim hayırla neticelendirsinKızlar 3 gün emriyosu bugün 8 günüm idrar testim negatif maalesef
Amin inşallahBiz de daha yeni söyledik inş dediğiniz gibi olurtabi ki haber veririm
Pazartesi devlet Hastanesi'nde tüp bebek yaptırdığım yerde randevum var canım orada yaptırırım artık hem raporumu alıp özele geçeceğimO kadar örneğini görüyoruz gidip bir kan verir msiniz en azindn net olsun
Sanmıyorum kuzum ya pozitife dönmez çünkü az da olsa çıkıyor yani hayırlısı olsunNegatif pozitife dönebilir pozitif negatife dönmez, sabırlı olmaya çalışın. Rabbim hayırla neticelendirsin
Ay canım amin inşallahKızlar kan verdim dua edin beni içinde çok heycanlıyımRabbim güzel sonuçlar nasip etsin herkese inşallah
MaşallahKızlar 65.53 geldi sonucum
Bizim burada yapmıyorlar sıkıntı çıkartıyorlarTüp bebek tedavisi görüyorum. Beta Hcg yaptırmamı istediler diyorum. Sorunsuz yapıyorlar.
Ben 3 kez yaptırdım ikisi aşılama diğeri tüp bebek içindi. İlçedeyim hem de bilmiyorum hiç kötü durumla karşılaşmadım. Bazen başım çok ağrıyor fakat gebelik şüphesi var derseniz de bakıyorlar aklınızda olsun.Bizim burada yapmıyorlar sıkıntı çıkartıyorlar
Bende ilcede yapmıştım ama merkezde yapmıyorlarBen 3 kez yaptırdım ikisi aşılama diğeri tüp bebek içindi. İlçedeyim hem de bilmiyorum hiç kötü durumla karşılaşmadım. Bazen başım çok ağrıyor fakat gebelik şüphesi var derseniz de bakıyorlar aklınızda olsun.
Merkezde hiç yaptırmadım ben doğrudur. Bölgeden bölgeye değişiyor muhtemelen.B
Bende ilcede yapmıştım ama merkezde yapmıyorlar