2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Kızlar birşey sormak istiyorum. Ben afedersiniz ishal gibiyim. İlaçlardan mı oluyor anlamadım. Öyle ki karnıma ağrı girdiğinde aynı anda midem de bulanıyor. Gündüz sorun yok ama özellikle geceleri tuvalete gitmekten zor uyuyorum diyebilirim. Sizde de var mı böyle birşey?

Transfer için hazırlıklara başladınız mı siz benimde sizin gibi 5aa transfer oldum 2 tane Genetik sonucu bekliyorum ama doktorum 2. Adette başlıcaz dedi siz nezaman başladınız transferden sonra tekrar 2.transfere
2. Adetle başlıyorsunuz ben başlıyorum birbirimize dua edelim

İshal önerilmiyor, doktorlar görüşün isterseniz. Enfeksiyon olabilir. Dikkate alın lütfen geçmiş olsun

Merhabalar 23 mayısta transferim gerçekleşti. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Herşeyin gönlümüzce olmasını temenni ediyorum

Transfer sonrası 3 gün bende yaşadım çok korktum ama çok şükür pozitif

Aynı duyguları yaşıyoruz kızım 8 yaşında ve onun isteği üzerine başladık tedavi sürecine tekrar. Nasip olursa tekrar anne baba olmanın heyecanını yaşayacağız. Kızımda abla olmanın mutluluğunu

C cidal benim iki embriyom olmuştu zaten 2021 de birini trasfer oldum kızım doğdu. 21.05.2024 te de kalan embriyomuzu aldık sonuç beklemedeyiz Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için

Kivirbas95 canım yaklaşık olarak 19 mayıstan beri ishalim devam ediyor karın ağrısı burma sıkma tarifi ne ise o şekilde özellikle 20 mayıs da aşırı kötüyüm ama şuanda sadece sabah uyanınca devam ediyor ve şehir değiştirdim o yüzden olduğunu düşünüyprum ama belkide ilaçlardan dır

nazeliff maşallah 8 yaşında büyükmüş kızınız beniöki daha yeni 2.5 olacak işte Rabbim nasip etsin inşallah kardeşlerine kavuşsunlar

nazeliff maşallah 8 yaşında büyükmüş kızınız beniöki daha yeni 2.5 olacak işte Rabbim nasip etsin inşallah kardeşlerine kavuşsunlar
Amin inşallah kasıklarımda ağrım çok özellikle sol tarafımda. Doktorda sol tarafa yerleştirdi embriyolarımı. O tarafa yatmaya korkuyorum doktorlarınız yatış pozisyonu olarak ne önerdi. Sırt üstü yatınca da belim ağrıyor arada derede kaldım.

nazeliff ne zaman trasfer oldunuz?
Ben yan yatıyorum ama sabah kalktığım da yüz üstü buluyorum kendimi yatma konusunda bir sıkıntı olmadığını sağa sola dönerken hapşururken düşmeyeceğini falan söylediler

Test günüm 1 Haziran

Kabız olmaktan korkuyordum ama bu durum garip geldi bana gerçi daha önce tüp bebek yaptıran bir arkadaşım var o da ishal oldum demişti ve 2 ay önce doğum yaptı o yüzden çok korkmadım ama endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…