2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Günaydın değeriniz çok güzel yükselmiş ondan kaynaklı tekrar kana gerek duymamıştır doktorunuz. 2 günde bir iki katı artış beklenir. Sizin maşallah güzel bir değer

ben de öyle dusunuyordum pozitif geldi, olması gereken zamanda hepimize nasip olacak inşallahhepimizin emekleri karşılık bulsun
Benim öyle düşünmemin sebebi test yaptım ya transfer gününü saymazsak 4.gun idrar testi yaptım negatif çıktı birde ovulasyon vardı onu da yaptım ordada hiç kırmızı yoktu. Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız karalar baglasakta devam sakın olsakta devam en azından sakın kalıp kendimize daha az zarar vermeyelim diye düşünüyorum

keesinlikle biraz tevekkül içinde bakmamız gerekiyor, biz elimizden geleni yapip kalanı akışa birakacagiz

Listeye beni de negatif olarak ekle kuzum maalesef nasip olmadı

benim yükselmiş canim, konuştun mu doktorunla?
Konuştum ilaçları bırakmamı söyledi. Başlamış bi gebelik olduğu için sıfırlanmasını bekleyip Adetin 2. Günü muayneye gideceğim. Salı günü tekrar kan ver dedi. dondurulmuş 4 tane daha yumurtam var allahtan dondurmuşuz yoksa sil baştan başlamam gerekicekti.

ah kuzum çok sevindim, benim yedekte yoktu mesela, daha güzeli gelecek emin ol ve üst üste olanda şans yükseliyor, harika bir anne olacaksın, hiç üzülme, biraz bakım vs kendini simart o arada, kocaman sarildim, her şey güzel olacak merak etme, beklemeden fazla hem devam, bol bol şans size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…