- 12 Ağustos 2007
- 1.037
- 1.404
Transfer ücreti ödüyorsunuz merkeze sadece. Adetler ilaçları bırakmadan olmuyor. Bırakınca da bir süre 2 hafta gibi beklemeniz gerekebilirPeki arkadaşlar bu adet olma süreci nasıl oluyor olurda bebek olmazsa normal adet günümüzde adet oluyor muyuz belli bir süresi var mı tecrübeli arkadaşlar iletebilir mi birde tutmazsa yine tüp bebek merkezine aynı parayı mi veriyoruz
İlaçları bırakmadan adet olmuyosun canım. Onu da doktor söylüyor zaten ben bıraktıktan sonra 6-7 gün sonra adet olmuştum ilk seferimde. Donmuş embriyon varsa sadece transfer ücreti alıyorlar. Merkeze göre çözme ücreti de ekleyebiliyor. Eğer donmuş yoksa tüm süreç baştan. 2 kez bunu yaşadım, 3. De tuttu şükür. Darısı başınaPeki arkadaşlar bu adet olma süreci nasıl oluyor olurda bebek olmazsa normal adet günümüzde adet oluyor muyuz belli bir süresi var mı tecrübeli arkadaşlar iletebilir mi birde tutmazsa yine tüp bebek merkezine aynı parayı mi veriyoruz
Amin inşaallah tutmuştur gerek kalmaz da merak ettim transfer ücreti ilk verdiğimiz ücretin ne kadarı oluyor acaba . Birde ara vermek mantıklı mıİlaçları bırakmadan adet olmuyosun canım. Onu da doktor söylüyor zaten ben bıraktıktan sonra 6-7 gün sonra adet olmuştum ilk seferimde. Donmuş embriyon varsa sadece transfer ücreti alıyorlar. Merkeze göre çözme ücreti de ekleyebiliyor. Eğer donmuş yoksa tüm süreç baştan. 2 kez bunu yaşadım, 3. De tuttu şükür. Darısı başına
Uzun bir süreç oluyor desenize.Transfer ücreti ödüyorsunuz merkeze sadece. Adetler ilaçları bırakmadan olmuyor. Bırakınca da bir süre 2 hafta gibi beklemeniz gerekebilir
Kişiye göre değişebilir maalesef. Toplam ücret Şuan merkezinizde 70 bin diyelim ortalama 30-35 bin transfer ücreti isterler. Ben 30 bin verdim transfer içinUzun bir süreç oluyor desenize.
Her kliniğin farklı ücreti var valla benim şu an yaptırdığım yerde 25 bin. Bi de çözme ücreti var ama onu bilmiyorum. Ara verip vermemek doktor muayenesinde belli olur. Genelde ara veriliyor diye biliyorumAmin inşaallah tutmuştur gerek kalmaz da merak ettim transfer ücreti ilk verdiğimiz ücretin ne kadarı oluyor acaba . Birde ara vermek mantıklı mı
Gerçekten insan iyi şeyi de kötü şeyi de hissediyor nasibi yokmuş bu gebeliğiniz bütün olumsuz yaşadıklarınıza merhem olsun6+1 ölçtü doktorum. Kan sulandırıcı kullandığım için pıhtılaşma değil kromozom sorunu olabileceğini düşündüler. İnşallah hepimizin süreci iyi geçsin ama ben çok önce hissettim birşeyler olduğunu. Tamamen hissiyatı ve kalp atışı için verdiği günden önce gittim bu yüzden
Doktorunla bi konuş canım parol veriyorlar genelde soğuk algınlığına falanKızlar bende inanılmaz bir burun tıkanıklığı başladı. Sinüzitim var normalde ama nasıl bir anda oldum anlamadım. Ne kullanabilirim ne yapabilirim bilen var mı?
Allah razı olsunGerçekten insan iyi şeyi de kötü şeyi de hissediyor nasibi yokmuş bu gebeliğiniz bütün olumsuz yaşadıklarınıza merhem olsun
10. Gün sonucu 595. Çok şükür rabbime. Bin şükür dileyen tüm annelere rabbim hayırlı evlatlar versin. Darısı hepinizin başına. Çok heyecanlıyım çok mutluyum içim içime sığmıyor şu an.Canım çıktı mı sonucunnn
Nasıl negatif, kaçıncı gün bugün? Bazen geç düşebilir sisteme rabbim hayırla nihayetlendirsin, kendime sevinirken başkalarına üzülmek..Kızlar maalesef benim sonucum negatif
Bugün 10. Günüm canım 2 adet 5. Gün embriyosuyduNasıl negatif, kaçıncı gün bugün? Bazen geç düşebilir sisteme rabbim hayırla nihayetlendirsin, kendime sevinirken başkalarına üzülmek..rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah
Bilmiyorum benim 2. Transfer de negatifti 12. Güne kadar bekletmişlerdi. Rabbim hayırlısını versin inşallahBugün 10. Günüm canım 2 adet 5. Gün embriyosuydu
Ay canımmm10. Gün sonucu 595. Çok şükür rabbime. Bin şükür dileyen tüm annelere rabbim hayırlı evlatlar versin. Darısı hepinizin başına. Çok heyecanlıyım çok mutluyum içim içime sığmıyor şu an.
Ne zor bir surecmis ya rabbiKişiye göre değişebilir maalesef. Toplam ücret Şuan merkezinizde 70 bin diyelim ortalama 30-35 bin transfer ücreti isterler. Ben 30 bin verdim transfer için
Hayırlısı olsun artık pes etmek yokBilmiyorum benim 2. Transfer de negatifti 12. Güne kadar bekletmişlerdi. Rabbim hayırlısını versin inşallah
Bende merkeze 55 bin odemistim şimdi ne kadr isterler bilmiyorum ve sadece bir yumurtam kaldı