Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 mizede hayırlı haberler inşallahGünaydın kızlar sabahı zor ettim kalbim ağzımda gidip kan verdim 2 saat sonra göreceğim inşallah pızitiftir
İnşaAllah2 mizede hayırlı haberler inşallah
Bende salı günü kese ye gidicem güzrl haberler alalım inşallah17’sinde öğrendim pazartesi kese görmeye gideceğim inşallah
Ay ard arda göreceğiz inşallah güzel haberler alalımBende salı günü kese ye gidicem güzrl haberler alalım inşallah
23 Mayıs da transfer oldumnazeliff ne zaman trasfer oldunuz?
Ben yan yatıyorum ama sabah kalktığım da yüz üstü buluyorum kendimi yatma konusunda bir sıkıntı olmadığını sağa sola dönerken hapşururken düşmeyeceğini falan söylediler
ben de az önce verdim, ilkinden daha çok heyecanlıyım nedense inşallah iyi sonuç alırızBende az önce kan verdim. 2. Sonucu öğrenicem 2 saat sonra inşallah güzel yükselmiştir değerim
Ay bugün galiba herkes tekrar kan vermişş ben bayılcak gibiyim sanki sende öylemisin ilk değerin kaçtı seninn benim 83.06ben de az önce verdim, ilkinden daha çok heyecanlıyım nedense inşallah iyi sonuç alırız
Canım senin transferin hangi gündü be değerlerin kaçAy ard arda göreceğiz inşallah güzel haberler alalım
ben de öyleyim inan, çok heyecanlı ama senin arttığına inanıyorum ve inşallah diyorum, ben 14. gün yani biraz geç baktirdim ilk, 400'du. hatta akşam üzeri baktırdım. inşallah ikimiz de güzel haber alırızAy bugün galiba herkes tekrar kan vermişş ben bayılcak gibiyim sanki sende öylemisin ilk değerin kaçtı seninn benim 83.06
İnşallahh dediğin gibi olur Benimde 12. Gündü çokta erken değil aslında senin değer 400 olmuş kesin yükselir merak etmeee nerde verdin kanı ben özelde verdim 2 saate çıkmıştı geçen sefer ama şimdi çıkmadı daha çok geriliyorum vallahiben de öyleyim inan, çok heyecanlı ama senin arttığına inanıyorum ve inşallah diyorum, ben 14. gün yani biraz geç baktirdim ilk, 400'du. hatta akşam üzeri baktırdım. inşallah ikimiz de güzel haber alırız
çokk üzüldüm pes etme canım sakınKoskocaman negatif
kıyamam rahatlatıcı bir şeyler yap sonuca başkası baksın olmadı at uzerinden, ay ben de mi öyle yapsam, hadi inşallah ikimize de, belli olmaz bu arada kuzu, 25 ile başlayıp yavaş yavaş yükselen ve su an kızı kucaginda olan tanıdığım var, buna karşılık benim ilk gebelikte hep çok iyi olup da ne yazik ki kayıp olan da var, hayırlısı hakkımızdaİnşallahh dediğin gibi olur Benimde 12. Gündü çokta erken değil aslında senin değer 400 olmuş kesin yükselir merak etmeee nerde verdin kanı ben özelde verdim 2 saate çıkmıştı geçen sefer ama şimdi çıkmadı daha çok geriliyorum vallahi
Pes etmeyelim bende negatif düşünüyorum ama mutlaka olacak buna da inaniyorum. Rabbim nasip edecekKoskocaman negatif
ben de öyle dusunuyordum pozitif geldi, olması gereken zamanda hepimize nasip olacak inşallahhepimizin emekleri karşılık bulsunPes etmeyelim bende negatif düşünüyorum ama mutlaka olacak buna da inaniyorum. Rabbim nasip edecek