- 3 Şubat 2023
- 97
- 90
- 29
canm transferin 8 günü aynı bmyle cıktı gebelik testin 10. gğn kan tahlili yapyırdım 245 cıkmıştı hayrlı olsn inşaaşlah hamilesnPerşembe günü kan testim daha kan vermedim. Evde idrar testi yaptım 2 sefer onlar pozitifti 2 gün arayla yaptım en sonuncusunuda bugün yaptım ama bariz bi koyulaşma göremedim hiç bilmiyorum neden böyle üsteki iki gün önce alttaki bugün aşırı korkuyorum bitane kimyasal gebeliğim var çünkü
çift tutunmuş olablir mi diye düşündüm biri mnce tutunmş digeride yenilerde tutunduysa olablir hayrlı olsn bebişin canm
Herkese yapmıyor tabi ki ama bazen yapabiliyor. Benim geçen gebeliğimde hiç lekelenmem olmamıştı. İyi ki lekelenmeniz yok pek doktorların istediği birşey değilBende oksapar ve coraspin kullanıyorum lekelenmem hiç olmadı transferin 20. Günündeyim onlar leke mi yapıyor acaba
Haber ver çok merak ederimKızlar kan vermeye gidiyorum, rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
hayrlınolsun canm benm 10 gün 245 di 10 gün iki kat artar hic merk etmeKızlar sonucum çıktı. 8. Gün 110
O kadar mutluyum ki anlatamam. Ağlamaktan helak oldum.
Salı günü belli olur sanırım ultrasonda. senin de bebişin hayırlı haberleri olsun sağlıklı olsun inşçift tutunmuş olablir mi diye düşündüm biri mnce tutunmş digeride yenilerde tutunduysa olablir hayrlı olsn bebişin canm
ben eşimin yanına gidiyorum, ayrıyken yapmak istemedim. yarın sabaha erteledim o yüzden, haber vereceğim, çok teşekkürler!M Mucize080820 bugün test günümüzmüş kaçırdık mı acaba yazdınız da ben mi göremedim haberiniz nedir merak ettimPinar314 sizinde test günün dünmüş haber verdiyseniz Bile arada okumamış olabilirim listeye bakınca merak ettim
Canım teşekkür ederimm. İzmir medical Point Funda gödeÇok sevindim ozellikle seni takip ediyordum kimde yapmistin
Anladım umarım süreç güzel ilerler hepimiz için de başka etkenlere takılmaz kafamız artıkHerkese yapmıyor tabi ki ama bazen yapabiliyor. Benim geçen gebeliğimde hiç lekelenmem olmamıştı. İyi ki lekelenmeniz yok pek doktorların istediği birşey değil
Benimki dondurulmuştu belki ondan gün değişikliği olmuştur hayırlısı ile sonuçlarımızı alalım inşallahh bu gün gün geçmiyor yarın sonuç günümBenimkide 5. Gün embriyosu taze transfer doktorum 12. Gün istedi test
Amiin inşallaahh bize de dua edin lütfenSelam kızlar
Yazdıklarınızı hep takip ettim.Pozitif çıkan arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Hepimiz birer anne adayıyız.Güçlü anneleriz.
14 mayısta transfer oldum.5.gün 1.kaliteli embriyom vardı.İnanın size regl ağrısı dışında hiç bir şeyim olmadı.Hatta olmadı dedim 3 gündür ağlıyorum
Arkadaşlarımın ısrarıyla kan testi verdim bugün 7.gün 23.82 çıkmış4 yıla yakındır böyle değer görmedim.Cuma günü test günüm o zaman vereceğim inşAllah sağlıkla artar
Ayy maşallah süphanallah bende de erken gebelik testinde böyleydi transferin 6. Günü yapmıştım test dayanamayıp sonra 7. Gün normal kaset test yaptım onda da hayalet çizgim çıktı çok korkuyorum yarın test günüm rabbimden hayırlısını istiyorum onun hazinesi çoktur hayırlısını verir inşallahCanım bendede öyle oldu 11.gün 226 13gün 496 16.gün 3925 di keseyi dün gördüm çok şükür haftayada kalp atışı için gidicen
İki adet geçtikten sonra gün belirleniyor birkaç gün içinde yapılıyor yani en azından benimki öyle yapılmıştı hayırlısı olsun inşallahKızlar bi şey sorucam, rahim dinlendirildikten sonra transferin zamanı ne zaman oluyor. Yani yumurta toplandı üzerinden 2 adet geçti hemen mi yapıyorlar yoksa belli bi zaman belirlemesi mi var
Canım çıkmadı mı hala sonucunbende bugün ikinci kanı verdim 12 .gün hala sonç cıkmadı cok stresliyim
Rabbim bu yolda yolda bütün kader arkadaşlarımın kucağını kalbini doldursun canım beniimmmAmiin inşallaahh bize de dua edin lütfen