2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

kuzu inşallah! derin nefes al, bir şeyler iç, oyala kendini. ben de yarın vereceğim, tahmin ediyorum heyecanını, iki sonuç da bizim ve inşallah olacak :)
Valla tansiyonum oynadı gözüm karardı. Yarım saat içinde çıkacak inş 🙏 böyle bir heyecan olamaz Allahım hepimize nasip etsin güzel haberleri

F fa20042012 canım anestezi gerektirecek bir durum yok ki sıfır acı yani neden korkuyorsun hiç birşey olmuyor daha güzel bebeğin içine konulunca görüyorsun Hoşgeldin dersin harika an bence 🥰💕

Merhaba, transfer olacağım haziran ayında. Fakat çok korkuyorum anestezili istemiyor doktorum. Sizce nasıl bir acı ağrı vs var mı? Bir de rahime bir spekküle yerleştiriyolarmış onun acısı oluyor mu
Derin nefes alıp doktorun söylediklerine odaklanman yeterli benim 5 dkka sürdü ağrı sızı yok o anda olsun hemen bitsin istiyorsun ve bitiyor.güzel haberlerin olsun seninde inş.

Bilenler varsa birşey sorabilir miyim, ilk transferim olacağı için hiçbir fikrim yok da benım. Cuma transfer var perşembe günü progestana tekrar bakılacakmıs sanırım . Transferin değere göre iptal olma olasılığı mı oluyor

Bilenler varsa birşey sorabilir miyim, ilk transferim olacağı için hiçbir fikrim yok da benım. Cuma transfer var perşembe günü progestana tekrar bakılacakmıs sanırım . Transferin değere göre iptal olma olasılığı mı oluyor
Olabiliyor canım ama çoğu arkadaşımız da sıkıntı olmuyor inşallah sende de sıkıntı olmaz

• Amin
Reactions: dhn
Olabiliyor canım ama çoğu arkadaşımız da sıkıntı olmuyor inşallah sende de sıkıntı olmaz
Ayy inşallah olmaz çok teşekkür ederim. Beni de listeye ekleyebilir misiniz 24 mayıs transfer ama ne zaman test bilmiyorum ☺ ben bayadır uyeyım ama yeni yeni yazmaya basladım o yuzden bilmiyorum nasıl demem gerektiğini kusura bakmayın 🙏

X