- 21 Mayıs 2024
- 30
- 62
Canım sonucun çıktı mıKızlar kan vermeye gidiyorum, rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sonucun çıktı mıKızlar kan vermeye gidiyorum, rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
İnsallahhh :) yarın öğreneceğim bakalım kan testindeecanm transferin 8 günü aynı bmyle cıktı gebelik testin 10. gğn kan tahlili yapyırdım 245 cıkmıştı hayrlı olsn inşaaşlah hamilesn
Yarın haberleşirizzz inşallahh benimde sonuç günümBenimki dondurulmuştu belki ondan gün değişikliği olmuştur hayırlısı ile sonuçlarımızı alalım inşallahh bu gün gün geçmiyor yarın sonuç günüm
Yok ya öğleden sonra gittiğim için kan vermeye maalesef ya akşama ya da yarına kaldı sonucu.Canım sonucun çıktı mı
cıktı canım 624 iki katından fazla cıkmış şükür neden bala cuma da kan ver dedi anlamadm ama tekrar verecekmişimCanım çıkmadı mı hala sonucun
Olsun ver sen garanti olsun çok sevindimcıktı canım 624 iki katından fazla cıkmış şükür neden bala cuma da kan ver dedi anlamadm ama tekrar verecekmişim
sagol canım benim seninkide cıkar bence ben ilk kanı bir bucukta verdim ögleden sonra beş e yakın e nabıza düşmüştüOlsun ver sen garanti olsun çok sevindim
Çok teşekkür ederim hayırlı haberler alın inşallah ayın 11inde ilk testimi yaptım 20sinde kese için gittimAyy maşallah süphanallah bende de erken gebelik testinde böyleydi transferin 6. Günü yapmıştım test dayanamayıp sonra 7. Gün normal kaset test yaptım onda da hayalet çizgim çıktı çok korkuyorum yarın test günüm rabbimden hayırlısını istiyorum onun hazinesi çoktur hayırlısını verir inşallah birde keseyi test gününden kaç gün sonra görüyoruz acaba ?
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahYarın haberleşirizzz inşallahh benimde sonuç günüm
Çok güzel haberler alıyoruz çok sevindim rabbim kucağına almayı da nasip etsinBugün transferin 9. Günü çok şükür beta hcg 329 pozitif cuma tekrar kan vermek için gideceğim
Cok teşekkür ederimH hayallerrhayatlar tebrik ederim canım erken yapmışsın ama güzel sonuç devamını nasip etsin Rabbim
Benim de yarın 5.gun olacak o kadar erken çıkar mı acaba bende denesem miMerhaba hanimlar 17 mayis transfer gunumdu bugun 5. Gun transfer gününü saymazsak 2 adet 5 aa kalite transfer edilmisti var degilmi?
Bisey demek istemiyorum ama ben sabah yaptim sanki bence vardi ama esime gore yoktu onun icin tekrarlamak istedim 1 saat once yaptim bu testi de insallah sizinde pozitif olurBenim de yarın 5.gun olacak o kadar erken çıkar mı acaba bende denesem mi