- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
İnşallah vsla bunda çok umutluyum ama neden bilmiyorum inşallah olur ve isteyen herkese allah nasip eder bu sevinci inşallahAmin canım sonucumuz pozitif olsun yorucu çok haklısın seni anlıyorum Allah beterinden korusun bu son pozitif olacak Allah ın izniyle
Amin canım inşallah yarın test günümLütfen öyle şeyler düşünmemeye çalışın bence sizin her şey gayet iyi bir şekilde ilerleyecek boş yere endişelenip bebişi üzmemeye çalışalım
Benim öyle oldu progesteron yüksek çıkmış transfer iptal edildi inşallah bir dahaki aya böyle olmaz.yumurta toplamadan sonra üçüncu adet olacak buZaten gittiğim de büyük ihtimal progesteron yüksek çıkar ve iptal olur diye düşünüyorum bende ikinciye kalırım
Valla tansiyonum oynadı gözüm karardı. Yarım saat içinde çıkacak inşkuzu inşallah! derin nefes al, bir şeyler iç, oyala kendini. ben de yarın vereceğim, tahmin ediyorum heyecanını, iki sonuç da bizim ve inşallah olacak :)
Ay benimde yarınnnnkuzu inşallah! derin nefes al, bir şeyler iç, oyala kendini. ben de yarın vereceğim, tahmin ediyorum heyecanını, iki sonuç da bizim ve inşallah olacak :)
Güzel sonuçlarını bekliyoruzValla tansiyonum oynadı gözüm karardı. Yarım saat içinde çıkacak inşböyle bir heyecan olamaz Allahım hepimize nasip etsin güzel haberleri
Derin nefes alıp doktorun söylediklerine odaklanman yeterli benim 5 dkka sürdü ağrı sızı yok o anda olsun hemen bitsin istiyorsun ve bitiyor.güzel haberlerin olsun seninde inş.Merhaba, transfer olacağım haziran ayında. Fakat çok korkuyorum anestezili istemiyor doktorum. Sizce nasıl bir acı ağrı vs var mı? Bir de rahime bir spekküle yerleştiriyolarmış onun acısı oluyor mu
Canım cıktı mı?Valla tansiyonum oynadı gözüm karardı. Yarım saat içinde çıkacak inşböyle bir heyecan olamaz Allahım hepimize nasip etsin güzel haberleri
Çooook sevindim canım hayırlı olsunKızlar sonucum çıktı. 8. Gün 110
O kadar mutluyum ki anlatamam. Ağlamaktan helak oldum.
Kızlar sonucum çıktı. 8. Gün 110
Olabiliyor canım ama çoğu arkadaşımız da sıkıntı olmuyor inşallah sende de sıkıntı olmazBilenler varsa birşey sorabilir miyim, ilk transferim olacağı için hiçbir fikrim yok da benım. Cuma transfer var perşembe günü progestana tekrar bakılacakmıs sanırım . Transferin değere göre iptal olma olasılığı mı oluyor
Çok sevindim ozellikle seni takip ediyordum kimde yapmistinKızlar sonucum çıktı. 8. Gün 110
Ayy inşallah olmaz çok teşekkür ederim. Beni de listeye ekleyebilir misiniz 24 mayıs transfer ama ne zaman test bilmiyorum ☺ ben bayadır uyeyım ama yeni yeni yazmaya basladım o yuzden bilmiyorum nasıl demem gerektiğini kusura bakmayınOlabiliyor canım ama çoğu arkadaşımız da sıkıntı olmuyor inşallah sende de sıkıntı olmaz
harikaaa canımm tebrik ederimmmKızlar sonucum çıktı. 8. Gün 110
çift embriyo transfer mi ettilerRandevu verdi sadece. Ultrasonda belli olacak bana da fazla geldi bu artış
Evetçift embriyo transfer mi ettiler