- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Evet canım öyle bişey ara ara vuruyor karın ağrısı da oluyorKasık ağrısı nasıl canım yumurtalıklarda benim bi şeyler oluyor anlık geçiyor sonra öyle bir şey mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım öyle bişey ara ara vuruyor karın ağrısı da oluyorKasık ağrısı nasıl canım yumurtalıklarda benim bi şeyler oluyor anlık geçiyor sonra öyle bir şey mi
Amin canım inşallah hayırlısıyla kucağımiza alırız evlatlarımızıEn yapamadığımız şey sabır rabbim sonunu selamete erdirsin, bugün benim gibi bekleyen tüm annelere dua ettim. Allah bizi evlatlarımıza evlatlarımızı bize kavuştursun
İnşAalah
Peki sık sık idrara çıkma var mı daha beş dk olmadı çıkalı başından beri böyleEvet canım öyle bişey ara ara vuruyor karın ağrısı da oluyor
Yaa kullanmıyorum ben yarın sorayımHayırlı olsun canım inşallah evet kullanıyor iğneyle beraber yani ben kullanıyodum doktor vermişti
YarınKan verdiniz mi
Ya ben kullan ayı bırakmıştımFolik asitli hiç bırakmayın zaten.
Canım doktor kan değerlerine göre veriyor mesela ben hiç kullanmadım en başından beri folat değerim yüksek olduğu içinYa ben kullan ayı bırakmıştım
İnş hayırlı haberle bekliyoruz
Aşılama yaptırdığımda kullanmıştım ama aşıla iğneyle yapılmadı o yüzden emin olamadım bugün ikinci iğnemi yaptım son bi haftadır kullanmıyorum acaba geç kaldım mı yafolik asit devamlı kullanılıyor
Benim değerime bakılmadı aşılamada kullan demişti ama aşılama iğneyle değil hap kullanarak olmuştu şimdi iğne olunca bilemedimCanım doktor kan değerlerine göre veriyor mesela ben hiç kullanmadım en başından beri folat değerim yüksek olduğu için
Yarın sabah ilk idrarla yapacağım canım elimde test yok sabah uyanır uyanmaz alıcamCanım test yaptın mı yarın mi yapicaksin
Hayırlı haberle bende var ama cesaret yokYarın sabah ilk idrarla yapacağım canım elimde test yok sabah uyanır uyanmaz alıcam
şu an hamile değilim ama bir sene öncesinde sık sık gidiyodum bende tabi 5 dk olmasa bile 10 dk bir giderdimPeki sık sık idrara çıkma var mı daha beş dk olmadı çıkalı başından beri böyle
Bir sor bakalım ama onu sürekli kullanman lazım başımdan beri bırakmayan lazımYaa kullanmıyorum ben yarın sorayım
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah yarın haberlerini bekliyorumYarın sabah ilk idrarla yapacağım canım elimde test yok sabah uyanır uyanmaz alıcam
İki gündür iğneyi vuruyorum zaman kaybettim mi acaba ya son bi haftadır kullanmıyorumBir
Bir sor bakalım ama onu sürekli kullanman lazım başımdan beri bırakmayan lazım