Benimkisi awox markası acaba markadan fark eder mi yaBence bi deneyin derim ama predictor alın eczaneden benim 7. Günüm bugün ve pozitifi gördüm o test en iyisii
O markayı hiç bilmiyorum canimBenimkisi awox markası acaba markadan fark eder mi ya
Ben hiç kuruma çizgisi çıkardığını görmedim o kadar güzel … Sadece belki hcg ölçme değerleri mi farklı ( kendimi avutuyorum ) diye mi düşündümO markayı hiç bilmiyorum canim
Benim önerdiğim testi almanı tavsiye ederimBen hiç kuruma çizgisi çıkardığını görmedim o kadar güzel … Sadece belki hcg ölçme değerleri mi farklı ( kendimi avutuyorum ) diye mi düşündüm
Ah aşkım onu biliyorum da buradaki eczanelerde yok comfort var Prodoctor var awox var diğer markalar da hep yalancı pozitif çıkarıyor bende awoxu internetten sipariş verdimBenim önerdiğim testi almanı tavsiye ederim
Benim kanamam arttı acile gidiyorum test vericem dua edin bana lütfen allah hepimizin yardımcısı olsunCuma kan testi günüm aslında cumartesi ana cuma akşamı yaptiricam. Erken gebelik testine cesaret edemiyorum
Anladım canım o zaman kan testini bekle çok bişi kalmadı bende cuma sabahı bi kan vermek istiyorumAh aşkım onu biliyorum da buradaki eczanelerde yok comfort var Prodoctor var awox var diğer markalar da hep yalancı pozitif çıkarıyor bende awoxu internetten sipariş verdim
Bebisin sana inşallah tutunur canımBenim kanamam arttı acile gidiyorum test vericem dua edin bana lütfen allah hepimizin yardımcısı olsun
10 mayısta oldum transferEvet birebir aynı belirtilerimiz ne zaman transfer oldunuz
İnşallah tutunmustur insallahBenim kanamam arttı acile gidiyorum test vericem dua edin bana lütfen allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah yardımcınız olsunBenim kanamam arttı acile gidiyorum test vericem dua edin bana lütfen allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende inşallah olumlu sonuç alırızAminn titreye titreye gittim kan vermeye verdim sonuç bekliyorum
İnş pozitiftir canım bende progestanı vurdurup geldimAminn titreye titreye gittim kan vermeye verdim sonuç bekliyorum
Antalyadasın sen nerde oturuyosun bilmiyorum ama predictor bi cok yerde var . Bir de silik cıkan testlere ben artık güvenmiyorum kendim iki gün önce yaptım ona da güvenmiyorum. Cunku kimyasal gebelikte genelde silik cıkıyo . Yarın sabah test günümAh aşkım onu biliyorum da buradaki eczanelerde yok comfort var Prodoctor var awox var diğer markalar da hep yalancı pozitif çıkarıyor bende awoxu internetten sipariş verdim
Habibler canım olduğum yerde yok çarşıda çoktaAntalyadasın sen nerde oturuyosun bilmiyorum ama predictor bi cok yerde var . Bir de silik cıkan testlere ben artık güvenmiyorum kendim iki gün önce yaptım ona da güvenmiyorum. Cunku kimyasal gebelikte genelde silik cıkıyo . Yarın sabah test günüm
Bende inşallah olumlu sonuç alırız
Ayyy maşallah belirti var mıydıKızlar ben de dayanamayıp 8.gün kan verdim94 çıktı.. bakalım 2 gün sonra tekrar vereceğim belki2903
Aaa kan mı verdin papatyam pozitif gelecek inşallah 200 lerde bekliyorumAminn titreye titreye gittim kan vermeye verdim sonuç bekliyorum