Yok canım hala çıkmadı senin çıktı mıSonuç bekliyorum ben çıktımı canım senin sonucun
Ya senin ne güzel bi kalbin var maşallah sana canım benim .. insallah rabbim beklentide olan herkesin beklentisini insallah boşa çıkarmasın .. kanda hepimiz yüksek yüksek görelim insallahAaa kan mı verdin papatyam pozitif gelecek inşallah 200 lerde bekliyorum
Çıkmadı bir saat oldu bekliyorum canımYok canım hala çıkmadı senin çıktı mı
Ben kendime üzülürüm ama siz varsınız iyiki size seviniyorum yoksa kafayı yerdimYa senin ne güzel bi kalbin var maşallah sana canım benim .. insallah rabbim beklentide olan herkesin beklentisini insallah boşa çıkarmasın .. kanda hepimiz yüksek yüksek görelim insallah
Çıkmadı bir saat oldu bekliyorum canım
Of çok heyecanlandım ama ben hep dedim sana senin pozitif diye bide 200 lerde gelsin de görÇıkmadı bir saat oldu bekliyorum canım
İnsallah sana en en en güzelleri nasip olur çok güzel böyle olabilmen herkes olamaz gerçektenBen kendime üzülürüm ama siz varsınız iyiki size seviniyorum yoksa kafayı yerdimben insanların mutluluğuyla mutlu olabilen bi insanım Allah kalbimi biliyor nolur bana da gülsün bu kader
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz hepimizin nasibi hepimizin imtihanı farklı eğer içimi böyle tutmazsam Rabbim bir yerden verse de bir yerden alır biliyorumİnsallah sana en en en güzelleri nasip olur çok güzel böyle olabilmen herkes olamaz gerçekten
Sen bide bana sor ben 200 lerde bekliyorum
Hayırlı olsun. Sağlıkla tutunsun bebegin sana.Bence bi deneyin derim ama predictor alın eczaneden benim 7. Günüm bugün ve pozitifi gördüm o test en iyisii
Merhaba hayırlı olsunKızlar ben de dayanamayıp 8.gün kan verdim94 çıktı.. bakalım 2 gün sonra tekrar vereceğim belki2903
Çıkmadı bir saat oldu bekliyorum canım
Kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruzÇok heyecanlı kalbim duracak gibi Rabbim hayırlısıyla iyi sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Negatif transferlerden tek fark vardı, ayaklarım çok üşüdü canım.. kızlar hep yazardı ama cidden ısınmıyormuş ayak.. onun dışında hafif kramp bel ağrısı vs. bence ilaçlardan oluyorAyyy maşallah belirti var mıydı
Özelden yazıyorum sanaHabibler canım olduğum yerde yok çarşıda çokta