2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

İnşallah yerleşme kanamasidir canımkendini strese sokma

Ben baya yoğun belirtiler yaşadım kasıklarım da batma ağrı vardı bel agrisi vardı ve halen var bide özellikle geceleri çok üşüyorum uykuda da ateş basiyordu. Şimdi de goguslerimde hassasiyet başladi
ayy inşaallah belirtiler benziyor bugune kadr batmalar hep pldu bugn olmadı dha batma azaldımı aynı mı gögüslerime dokunamıylrum ayaklarm ve kendim sürekli ğşüyorum gce yataga gecincede yanıyorum belim işk günden beri agrıyo biraz hafifledi birde hafif rehl agrısı olt ya öyle bi agra olp geciyo hemen

Cok teşekkür ederim mutlaka yaptiracam

Evet birebir aynı belirtilerimiz ne zaman transfer oldunuz

Hayırlısı olur hepimiz için inşallah. Şuan acayip agrim var.belim çok ağrıyor baş ağrım da var.
İnşallah bu arada baş ağrısı sabah bende de vardı hatta dün geceden başladı öldüm agridan ağrı kesici de icemedim bilmiyorum ya psikolojik olarak bunları hissediyoruz ya da gerçekten olacak Allahın izniyle buradaki herkes için inşallah pozitifler peşpeşe gelir

Cuma kan testi günüm aslında cumartesi ana cuma akşamı yaptiricam. Erken gebelik testine cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…