- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
Amin inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalimmCoook güzel sonuclar al inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalimmCoook güzel sonuclar al inşallah canım
Ben 19. Günde transfer oldumKızlar transferiniz adetin kaçıncı gününe denk geliyor?
Ben 23. Gün oldum canımKızlar transferiniz adetin kaçıncı gününe denk geliyor?
Progestan fıtıl kullanıyosan oda yapar canımMerhabaa benimde transferim 1 martta oldu dondurulmuş 1 adet 5. Gün embriyosu ilk denememiz ve yaşım 26 ilk günden beri hafif kasık ağrım ve bel ağrım var birde benden su gibi vajinal akıntı geliyor acaba sizde de oldu mu bu durum çok kafama takıldı olumsuzluk habercisi mi diye Rabbim hepimizin sonucunu pozitif getirsin
21. Gun benımkıde canımKızlar transferiniz adetin kaçıncı gününe denk geliyor?
Hayırlı olsunmerry06 canım 11i transfer bi aksilik cıkmazsa
Evet kullanıyorum teşekkür ederim cidden daha rahatladımProgestan fıtıl kullanıyosan oda yapar canım
Ben daha tranafer olmadum cuma basladım Fıtıle bendede su gıbı yapıyor ılkındede oyle olmuştu. Taktıkdan sonra 20-25 dk kalkmaEvet kullanıyorum teşekkür ederim cidden daha rahatladım
Aynı kalitede transfer olmuşuz inşallah pozitif olurSelam O ozlemylcnsy bende 1 martta 5.gün embriyosu 4aa kalite transferi oldum. Cuma cumartesi ve pazar günleri bel ve kasık ağrım oldu akıntımda dediğin gibi. Bence olumlu belirtiler yaşıyoruz bugün gayet iyiyim mesela işe geldim. Normalde ağrım olur diye bekliyodum ama henüz yok öuhtemelen normale dönüyorum.
18. GünüKızlar transferiniz adetin kaçıncı gününe denk geliyor?
Nıye aceba herkesınkı farklı18. Günü
Transfer adetin 15-20. Günleri arasında yapılıyor o yüzden. Bir de her bünyenin hazır olma süresi farklıNıye aceba herkesınkı farklı
2 mart regl oldum. doktorum 21 mart civarı dedi +-1 gün olabilir dedi. buda adet sonra 20 21 gün yapıyor. doğal siklus ama benim ki kendi sürecimi takip ediyoruz. ben 2 yıldır regl takip uygulaması kullanıyorum orda da yumurta çatlama günüme 21 mart diyor. onada istinaden konuştuk doktorla .Kızlar transferiniz adetin kaçıncı gününe denk geliyor?
Bende iğne kullanmıyorum sadece günde 1 coraspin kullanıyorum. Estrofemin pıhtı yapma gibi yan etkisi varmış o yüzden sanırımKan sulandirici iğne sordum doktora yine yazma taraftarı değil. Artık kullanılmıyor o iğneler diyor düşüğe engel değil vs dedi. Eğer çok istiyorsan yazarım dedi kafam karıştı ya yüzde doksan kullanıyor galiba yazdiricam
Aldım oksapar canım benim iki kürtaj geçmişim var bir tane daha olursa en azından iğne kullandım diye içim rahat ederBende iğne kullanmıyorum sadece günde 1 coraspin kullanıyorum. Estrofemin pıhtı yapma gibi yan etkisi varmış o yüzden sanırım
Ay canım hadi sımsıkı tutunsunlar sana inşallah 2 tanemiKızlar bebeklerimi aldım dinleniyorum şimdi
Yarın olacağım inşallah, Adetin 21.günü
Ben 19. Günde transfer oldum
Ben 23. Gün oldum canım
21. Gun benımkıde canım
18. Günü
2 mart regl oldum. doktorum 21 mart civarı dedi +-1 gün olabilir dedi. buda adet sonra 20 21 gün yapıyor. doğal siklus ama benim ki kendi sürecimi takip ediyoruz. ben 2 yıldır regl takip uygulaması kullanıyorum orda da yumurta çatlama günüme 21 mart diyor. onada istinaden konuştuk doktorla .
Amin amin inşallah canım çok sağol Evet iki tane bu defa üç canliyim ben diye geziyorum evde ama transfer biraz zor oldu üç başlık denedi giremedi rahme baya ugrastiAy canım hadi sımsıkı tutunsunlar sana inşallah 2 tanemi