- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
Yani yumurta geliştirmek için iğne vs kullandın mıAy o ne demek bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani yumurta geliştirmek için iğne vs kullandın mıAy o ne demek bilmiyorum
Evet kullandımYani yumurta geliştirmek için iğne vs kullandın mı
Kız benim kanda negatif çıktı benim bile hala umudum var içini ferah tut günümüzü bekleyelim yoksa daha kötü oluyoruz böyleGünaydın kızlar, bugün 5. Günüm erken gebelik yaptım negatif çıktı bu kez diğer transferlerimden de farklı hissediyordum hep belirti arıyordum diğerlerinde belirtilerim çok barizdi 5. Günde hep silk çizgiyi görmüştüm. Sizce pozitife dönme ihtimali var mı
Söylemiştim bi ara ama arada kaynadı galiba 33 yaşındayımYalını söylememıssın sen canım
O zaman vardır belırtı kızValla ekstra farklı bi ilaç kullanmadığım için arıyorum açıkçası çünkü tek fark kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Allah yardımcın olsun canım kolayca bebısını alıp eve gelırsın ınsaAllah sana sıkıca tutunsunnnnn Mınık embrıyonn mucızenn.Evvett büyük gün yarın. Çok emek verdim o kadar çabaladım. Düşündüm ağladım ben anne olma fikrini bile unutmuştum. Şuan yarınki transferimi bekliyorum inanılır gibi değil. Yollarım çok dikenli oldu her daim şükrettim. Olucak diye düşünüyorum rabbim bunları yaşatmayı nasip etti olmasada hamd olsun der şükürle beklerim. Çok heyecanlıyım allaha bin şükür yarın evlatlarımla kavuşma günüm çok mutluyum. Benim adıma dua edermisiniz teşekkür ederim
Canımm gözlerim doldu okurken çok içten hissettim duygularını, ben de geçtim o dikenlerle dolu yollardan inşallah sonu gül bahcelerine varacak. Yarın o bahçenin kapısını aralayacagiz. Sonrası bahar duamdasin canım sen de bana dua et inşallah yarın bebegimi 9 ay sonra kucağımda sevmek üzere alıp geleyimEvvett büyük gün yarın. Çok emek verdim o kadar çabaladım. Düşündüm ağladım ben anne olma fikrini bile unutmuştum. Şuan yarınki transferimi bekliyorum inanılır gibi değil. Yollarım çok dikenli oldu her daim şükrettim. Olucak diye düşünüyorum rabbim bunları yaşatmayı nasip etti olmasada hamd olsun der şükürle beklerim. Çok heyecanlıyım allaha bin şükür yarın evlatlarımla kavuşma günüm çok mutluyum. Benim adıma dua edermisiniz teşekkür ederim
Allah razı olsun canım amin amin inşallah sizlerle beraber bu duyguyu tadalimAllah yardımcın olsun canım kolayca bebısını alıp eve gelırsın ınsaAllah sana sıkıca tutunsunnnnn Mınık embrıyonn mucızenn.
Etmezmiyim hala uyuyamadım bak nasıl heyecan. Gözlerim dolu dolu içim kıpır kıpır. Allah bu kadar büyük isteklerimizi geri çevirmez değil miCanımm gözlerim doldu okurken çok içten hissettim duygularını, ben de geçtim o dikenlerle dolu yollardan inşallah sonu gül bahcelerine varacak. Yarın o bahçenin kapısını aralayacagiz. Sonrası bahar duamdasin canım sen de bana dua et inşallah yarın bebegimi 9 ay sonra kucağımda sevmek üzere alıp geleyim
AminnAllah razı olsun canım amin amin inşallah sizlerle beraber bu duyguyu tadalim
Ben de aynıyım şuan çevirir mi hicc ben kalpten inanıyorum güzelleştiriyor nasibimizi. Eğer geri çevirecek olsaydı kalbimize düşmezdi duası, vakti vardı inşallah o vakit gelmistirEtmezmiyim hala uyuyamadım bak nasıl heyecan. Gözlerim dolu dolu içim kıpır kıpır. Allah bu kadar büyük isteklerimizi geri çevirmez değil mi
Bu vakit bizim vaktimiz olsun canım gece namaza kalk dua et teeccüt kıl ben kılıcam sanada edicem inşlalah iyi gecelerBen de aynıyım şuan çevirir mi hicc ben kalpten inanıyorum güzelleştiriyor nasibimizi. Eğer geri çevirecek olsaydı kalbimize düşmezdi duası, vakti vardı inşallah o vakit gelmistir
İnşallah canım Allah razı olsun aslında tanımadığim biriyle ortak duada bulusmak, duasına dahil olmak ne güzel. Çok sağol iyi gecelerBu vakit bizim vaktimiz olsun canım gece namaza kalk dua et teeccüt kıl ben kılıcam sanada edicem inşlalah iyi geceler
Benimde 12 de canım hep beraber oluölu sonuçlanalm inşallahGünaydınnnn sabah 08:15’te bugün doktorda olacağım içim kıpır kıpır çok heyecanlı ve mutluyum bugün transfer günüm bana şans dileyin
Amin inşallah canımBenimde 12 de canım hep beraber oluölu sonuçlanalm inşallah
Kalbimiz ve dualarımız seninleGünaydınnnn sabah 08:15’te bugün doktorda olacağım içim kıpır kıpır çok heyecanlı ve mutluyum bugün transfer günüm bana şans dileyin