Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 1 martta transfer oldum. Ama herhangi bir ağrım yokBen de 1 martta transfer oldum bende de durum aynı
12martEvet inşallah hepimizde pozitif sonuçları alırız sizin test günü ne zaman kızlar benim 13 Mart
Benn4aa transfer olanlar var mı kızlar
Test gününüz ne zamandı
Hmm bana oyle bse demedı Ama oyledır o zaman Tramsfer gunu verdıklerıne goreUltrasonda rahimin görüntüsü. 3 çizgi şeklinde yaprak gibi görülünce transfere uygun diyor doktor
İlaclardan da oluyor canım belırtı aramaKızlar cuma günü transfer oldum ama o günden beri bel ve kasık ağrım hep var sizde de var mı ? Bu iyi bişey mi kötü bişey mi ? Yani dinleniyorum ama geziyoeum da
Yalını söylememıssın sen canımİlk denemem
Benımde 17 martBenimdeeeee
13 martTest gününüz ne zamandı
İnşallah sıkı sıkı tutunurlar bize çok amin13 mart
Valla ekstra farklı bi ilaç kullanmadığım için arıyorum açıkçası çünkü tek fark kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.İlaclardan da oluyor canım belırtı arama
Sadece kan sulandırıcı mı kullanıyorsunuzValla ekstra farklı bi ilaç kullanmadığım için arıyorum açıkçası çünkü tek fark kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Hayır sadece o değil ama transfer sonrası eklenen tek ilaç o oldu. İmom coraspin estrofem progesteron iğne bunları transferden önce ve sonra kullanmaya devam ediyorum.Sadece kan sulandırıcı mı kullanıyorsunuz
Anladım canım. İlaçlı transfer oldu değil miHayır sadece o değil ama transfer sonrası eklenen tek ilaç o oldu. İmom coraspin estrofem progesteron iğne bunları transferden önce ve sonra kullanmaya devam ediyorum.
Ay o ne demek bilmiyorumAnladım canım. İlaçlı transfer oldu değil mi
Soda yasak mıydı yaaKızlar yemekte ıspanak yoğurt şehriye çorbası yedim vitamin olsun diye baya yedim üstüne folik asit içtim suyu da fazla içtim aşırı şişim nefes alamıyorum soda içmek de yasak ne iyi gelir
Evet soda dahil asitli içecekler yasakSoda yasak mıydı yaa