Gitmeden önce çikolata vişne suyu kahve ne bulursam icicem sen de icseydin keskeAmin inslh kuzum sorunsuz sekilde atlat benim bebe hic yuzunu gostermiyor ya surekli eli yuzunde kapatiyor okadar grasdi doktor gostermedi hatta git tatli biseyler ye dedi yedim geldim yine ayni inatci bu arkadas diyor
Ben içtim vişne suyu çikolata limon yedim hiç yerinde duramadığı için de doktor karnıma bastırıp köşeye sıkıştırdı öyle muayene etmiştiGitmeden önce çikolata vişne suyu kahve ne bulursam icicem sen de icseydin keskesürpriz yapmak istiyor çocuk sana
Valla biz ne kahve ne meyve suyu ne cikolata birakdik kuzum girmeden yedim gostermeyince doktor git tatli ye bida bakim dedi gittim bida kahve ve tatli yedim yok banamisin demiyor omadar salladi doktor basdirdi yok hic elini cekmedi kipirdamadi doktor senin cocuk inatci olcak diyorGitmeden önce çikolata vişne suyu kahve ne bulursam icicem sen de icseydin keskesürpriz yapmak istiyor çocuk sana
Ah ne guzel benimkime hicbirsey kar etmiyorBen içtim vişne suyu çikolata limon yedim hiç yerinde duramadığı için de doktor karnıma bastırıp köşeye sıkıştırdı öyle muayene etmişti
Karnim agriyor hatta okadar basdirdikiGitmeden önce çikolata vişne suyu kahve ne bulursam icicem sen de icseydin keskesürpriz yapmak istiyor çocuk sana
Yaaa sipalar banada şeker versi doktor ye dedi merdiven cik su iç tuvalete gir yarim saat sonra gel dedi en son hasta olduğumuz için esimide aldı sırtları dönüktü sonra dönmüşler benim minnaklarimBen içtim vişne suyu çikolata limon yedim hiç yerinde duramadığı için de doktor karnıma bastırıp köşeye sıkıştırdı öyle muayene etmişti
EyvahValla biz ne kahve ne meyve suyu ne cikolata birakdik kuzum girmeden yedim gostermeyince doktor git tatli ye bida bakim dedi gittim bida kahve ve tatli yedim yok banamisin demiyor omadar salladi doktor basdirdi yok hic elini cekmedi kipirdamadi doktor senin cocuk inatci olcak diyor
Amin inslh saglikli olsunsag saglimdogsunlarda onemli olan oEyvahbosver biz sakin uyumlu olucak diyelim öyle olsun
Ben daha hic olmadim cnm aşıKızlar selam bayadır burayı takip edemiyorum ama girip okudum geri kaldığım her şeyi 22+0 dayım bugün ben de detaylı ultrasona girdimçok şükür her şey yolunda bana da boy bilgisi verilmedi oğlumun kilosu 461 gr kızımın kilosu 404 gr 2. Doz tetanoz aşısı olan var mı aranızda benim doktorum ikinci dozu boğmaca ile birlikte vurulmamı istedi siz nasıl yaptınız acaba?
Kuzum 20. Haftada gel demişti bana sağlık ocağı 20+0 da gittim direkt çok canı tez biriyimdirBen daha hic olmadim cnm aşıcuma olurum heralde ilkdozu
Banada 20 de gel dedi gecen gittim ilac yazdirmaya kac oldun dedi 19+6 dedim 20 21 de gel dedi aman dedim neyse bende bekleyim ozmn 21+6da giderimKuzum 20. Haftada gel demişti bana sağlık ocağı 20+0 da gittim direkt çok canı tez biriyimdir
Acelesi yoktur heralde ben çok aceleciyim sen bana bakmaBanada 20 de gel dedi gecen gittim ilac yazdirmaya kac oldun dedi 19+6 dedim 20 21 de gel dedi aman dedim neyse bende bekleyim ozmn 21+6da giderim
Normalde bende oyleyim bisey hemen o an olsun isderim aslinda ama bebis oldundan beri galiba sabretmeyi ogrendim transfer surecinden bugune hersey sabirla beklemekle gecdi bunyem alisdi galiba hahahahAcelesi yoktur heralde ben çok aceleciyim sen bana bakma
Randevun kacda asko yaz bizede nasil gecdini sorunsuz gecsin beben yuzunu gostersinEyvahbosver biz sakin uyumlu olucak diyelim öyle olsun
Yaaa ben çok mu geç kaldımBanada 20 de gel dedi gecen gittim ilac yazdirmaya kac oldun dedi 19+6 dedim 20 21 de gel dedi aman dedim neyse bende bekleyim ozmn 21+6da giderim
Daha aşı olmadin mi 20yada 21 de yapiliyor ilk doz genelde olmadiysan git yapdir beni bugun aradilar yarin gitcem bende 21+3 olcak yarinYaaa ben çok mu geç kaldım22+2 oldum
Yok canım yaa olmadım bi sıkıntı olur mu bugün gidicemDaha aşı olmadin mi 20yada 21 de yapiliyor ilk doz genelde olmadiysan git yapdir beni bugun aradilar yarin gitcem bende 21+3 olcak yarin
Olmaz sanirim saglik ocagindan aramadilar mi seni genelde ariyorlar zmni gelince bence bise olmaz git bugun ol daha fazla gecmedenYok canım yaa olmadım bi sıkıntı olur mu bugün gidicem
Yoldayım canım gidiyorum şimdiOlmaz sanirim saglik ocagindan aramadilar mi seni genelde ariyorlar zmni gelince bence bise olmaz git bugun ol daha fazla gecmeden