Kızlar hangi ilaçları kullandınız acaba bir kimyasal gebeliğin oldu 2 yıl önce hangi ilaç kıllandıysam yine aynılarını kullanıyorum yani şaşırtıyor bu beniIlk kez duydum. Acaba estrofem kullaniyor musunuz? Estrofem kullaniyorsaniz tek basina corasprin yetmiyor diye biliyorum. Ornegin enox gibi bir kan sulandirici igneyi gobekten uygulamalisiniz. Bence konuyu kesinlikle hemen tup bebek doktorunuza bildirin. Estrofem pihtilasma yapiyor cunku.
Hangi ilacları kullandınızKızlar benim transferimin 5. Günü bugün dondurulmuş embriyo sabah 2 tane test yaptım anında ikisinde de silik çizgi çıktı bu kadar erken belli olur mu acaba
Merhaba umarım iyisiniz hangi ilacları kullanıyorsunuzKızlar benim geçen hafta bulantılarım ve çok şişkinliğim vardı. cuma günü yani 6+2 günlükken kalp atışlarını da duydum çok şükür. Ama o günden beri hiç bulantım olmadı şişliğimde olmadıyani insan bi belirti hissetmek istiyo ya illa ki hala benimle midir diye düşünüyorum arada. Mide bulantısı ve şişkinlik yaşayıp sonra geçen var mı böyle.
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz hayırlı olsunEvet aynı gündük sizinle 7 mart transfer tarihi. Bende hiçbir ilacı bırakmadı. Bayramdan sonra bıraktırıcam dedi. 15 nisanda gidicem.
Hangi ilaçları kullanıyorsunuzBende de hala oluyor kasik agrilari. Acikcasi olmadiginda daha cok korkuyorum. :)
İğne olarak neler kullanıyorsunuz acabaÇok şükür benim iğne sertliğim birkere oldu en başta artık olmuyor iğnelerimi çok rahat vuruyorum burada yazmıştım iğnemi yaptıktan sonra kolonyalı mendille biraz bastırıyorum çok şükür ne sertliğim ne morarma ne kızarma şuan hiç bişiyim yok şükür. Ya nasıl anlatayım size hamileler fotoğraf çekilirken hep ellerini karın altına koyarlar ya ya öyle bişi hamileler şuan karın altınızda şişlik var mı yani gebe olduğunuzu anlayacak şekilde.
Başka hangi ilaçları kullanıyorsunuz7+1 dim dün oldu. Baya canlı kırmızıydı adet olmuş gibi. Öğle konuştuk doktorumla bugün akşam al dozunu knamanın seyrine bakalım dedi. Sonra akşam üstü tekrar mesaj attı daha kesilmemişti kanamam. O zaman bugün asprini içme dedi. Akşam 9 10 civarları kesildi çok şükür.
Senin devam ediyormu
Başka hangi ilaç kullanıyorsunuz acabaBenimde transferin 8. Günü başladı kahverengi lekelenme 4 gün sürdü. Doktor sorun olmaz dedi. Proluton iğne verdi 1 doz yaptırdık
Kızlar proletux iğne ve estorfem ilaç kalan var mı elinde yardımcı olabilecekKızlar iyi akşamlar ancak yazabildim
Dünyanın en güzel seslerini duydum ancak kendime geldimhamdolsun miniklerimin seslerini duydum ikiside gayet iyi ve sagliklilar
10 gün sonra randevu verdi drum inşallah
Çözme ve nakil için 30 bin artı ilaçlar canmKızlar merhaba, dondurulmuş embriyolarım var. Acaba 2024 dondurulmuş embriyo ücreti transferi hakkında bilgisi olan var mı ?
Ben normalde eksi hiç sevmem tatlıya bayılırdım ama şuan eksi yiyorum ve tatlılardan midem bulanıyorAynen bizimde ilk sağlıkla gelsinler de hiç önemli değilöksürmeyi bana da doktorum söyledi. Keşke benim de midem almasa bu saatte bal kaymak yiyip yatıyorum canım sürekli sürekli tatlı istiyor
Canım tedavide genel olarak progestan fitil, prolutex iğne vitaminler kan sulandirici iğne yada aspirin, estrofem falan kullanılır. Özel durumu olan yada farklı rahatsızlıkları olanlar farklı ilaçlarda kullanıyor.Başka hangi ilaç kullanıyorsunuz acaba
11+3 teyim kullanıyorum. Pazartesi kontrolüm var bıraktırır diye düşünüyorum artıkKızlarrr duphastonu kaçıncı haftaya kadar kullandınız acabaaa
3 denemem ilki 8 yıl önceydi farklı ilaçlardı ikinci ve 3 cü denemem de aynı ilaçları kullandırıyor acıkcası kafam karısık 30 yasındayım hiç mi bir degişiklik yokta aynı ilaçlar kullanıyorum diye düsündüm sanki kişiye göre değilde bu düsme riski buda rahmi hazırlamak adına diyerekten bir ilaç belirtiyorlar her gelene veriyorlar gibiCanım tedavide genel olarak progestan fitil, prolutex iğne vitaminler kan sulandirici iğne yada aspirin, estrofem falan kullanılır. Özel durumu olan yada farklı rahatsızlıkları olanlar farklı ilaçlarda kullanıyor.
O mesajı yazdığım zamanımı soruyorsunuz şuanmı. O zamana göre kestiğimiz ilaçlar oldu cünküBaşka hangi ilaçları kullanıyorsunuz
11+2 de elimde ilaç kalmadı hocam bugün bitti dedim bidaha alma o zaman artık bırakalım dedi ve bıraktık çok şükürKızlarrr duphastonu kaçıncı haftaya kadar kullandınız acabaaa
Annemgil kız bebek çok istiyor çağla erik almış gelmiş ye ye yersen canın ister dedi yedim ve ilk defa o zaman çıkardım yani hiç mide bulantım olmamıştıBen normalde eksi hiç sevmem tatlıya bayılırdım ama şuan eksi yiyorum ve tatlılardan midem bulanıyorbu hurafeye göre kızımın olması lazım