Tuttu mu acaba sizde de? Eğer tuttuysa dr. İğneyi neden bıraktırdı, bende kullanıyorum da merak ettim.Kuzum bana progestan dex iğneyi bıraktırdı fitile geçtim bir de coraspini 3 günde bire düşürdük
Ben göbeğe de yaptım, hafif ağrıması dışında bir şey olmaz.Kızlar ya kan sulandırıcı iğnenin yeri bugün inanılmaz ağrıdı morardı ve şişti şuanda da ağrıyor göbeğime yaptım sıkıntı olur mu 6 haftalık gebeyim sizlerde de morluk ve şişme oldu mu
Evet dogru bakalım InsaAllahBence hepsine yaptır hangi kalite tutar belli olmaz ben 4aa tutmadı 3aa nasıl tutacak dedim sonra tuttu
Ben 8 haftalık olmak üzereyim kalp atışından sonra fitille devam ediyorum progestan değerlerim beklenenin üzerinde olduğu için doktorum iğneyle canımı daha fazla lüzum görmedi ikiz benimkiler nasipseTuttu mu acaba sizde de? Eğer tuttuysa dr. İğneyi neden bıraktırdı, bende kullanıyorum da merak ettim.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sizin adınıza sevindimBen 8 haftalık olmak üzereyim kalp atışından sonra fitille devam ediyorum progestan değerlerim beklenenin üzerinde olduğu için doktorum iğneyle canımı daha fazla lüzum görmedi ikiz benimkiler nasipse
Ben haftaya bırakıcam hepsini doktorum öyle dediKizlar araniz da kan sulandirici igne hap vs kullanmayan varmi birakan
Selam kızlar, nasılsınız? Hamile arkadaşlarım herşey yolunda mıben bugün 9+4 oldum. Hafif kaşıntılarım ve arada sırada gelen kasık ağrıları dışında bi problemim yok çok şükür. İlk başlarda olan hafif seyirdeki mide bulantıları da gitti. 3 hafta sonra ikili test, ense ölçümü ve bazı tahliller için çağırdı doktor. Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor?
Bulantılarının gitmesine sevindim canım benimki de arttıSelam kızlar, nasılsınız? Hamile arkadaşlarım herşey yolunda mıben bugün 9+4 oldum. Hafif kaşıntılarım ve arada sırada gelen kasık ağrıları dışında bi problemim yok çok şükür. İlk başlarda olan hafif seyirdeki mide bulantıları da gitti. 3 hafta sonra ikili test, ense ölçümü ve bazı tahliller için çağırdı doktor. Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor?
merhaba, benim tüp bebek yoluyla sahip olduğum 8 yaşında bir kızım vardı, 2. bebek için 8 yıl önce bir merkezde dondurulan 5. gün embriyosunu bir başka merkeze taşıdık, o embriyo orada çözdürüldü, biyopsi yapıldı ve alınan parça genetiğe gönderildi, embriyo tekrar donduruldu, pgt temiz çıktı, transfer döneminde tekrar çözdürüldü, kalite olarakta 3bb olduğu söylendi, transferim 2022 ağustosta oldu kızım şuan 1 yaşında, bu embriyonun başından geçmeyen kalmadı, bunlara rağmen bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. sakın vazgeçmeyin, bende 5 deneme yaptım, 2 sağlıklı kızım var bu denemelerden önce bir dış gebelik yaşadım, ciddi anlamda bebek sahibi olma konusunda sınandım. Ama ağlama krizleri, yorgunluk, umutsuzluk hastalık ve daha sayabileceğim bir sürü şey sonrası kızlarıma kavuştum. Allah evlat bekleyen herkesin kucağını doldursun.Hanımlar Genetık embrıyolu pozitif olanlar bı sıkıntınız yok degılmı? Ben de kalan embrıyomu genetıge gonderecegım hazırda beklesın dıye ona gore yol ızleyecegım
Benim bir tanidigim dogal yolla tek yumurta ikizi dogurdu. 8.hafta kalp atışı kontrolünde tek idi. 12.haftada ikili teste gittiklerinde iki bebek goruldu. Simdi iki kizi var.Kalp atışından sonra Bölünmez yınede rabbım bılırde
Ne zaman transfer olmuştun canım?Merhaba arkadaşlar bende bugün bebişimin kalp atışını duydum çok şükür 6+4 olmuşuz benimle beraber trasfer olanlar 8 haftalık oldu benimki hala 7 olmamış neden acaba bilen varmı
Birde 3 taneymiş 2 si devam etmemiş bitanesinin kalp atışını duyduk sadece bunada şükür
son adetim 8 martNe zaman transfer olmuştun canım?
Benimde ne son adet tarihine göre nede transfer zamanına göre tutmuyor canım ama dr gayet iyi dedi 1 hafta var arasında. O fark kapanırmış zamanla merak etmeMerhaba arkadaşlar bende bugün bebişimin kalp atışını duydum çok şükür 6+4 olmuşuz benimle beraber trasfer olanlar 8 haftalık oldu benimki hala 7 olmamış neden acaba bilen varmı
Birde 3 taneymiş 2 si devam etmemiş bitanesinin kalp atışını duyduk sadece bunada şükür
Subhanallah bu ne yaşam azmidir afferin mucizelere. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin çok etkilendim.merhaba, benim tüp bebek yoluyla sahip olduğum 8 yaşında bir kızım vardı, 2. bebek için 8 yıl önce bir merkezde dondurulan 5. gün embriyosunu bir başka merkeze taşıdık, o embriyo orada çözdürüldü, biyopsi yapıldı ve alınan parça genetiğe gönderildi, embriyo tekrar donduruldu, pgt temiz çıktı, transfer döneminde tekrar çözdürüldü, kalite olarakta 3bb olduğu söylendi, transferim 2022 ağustosta oldu kızım şuan 1 yaşında, bu embriyonun başından geçmeyen kalmadı, bunlara rağmen bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. sakın vazgeçmeyin, bende 5 deneme yaptım, 2 sağlıklı kızım var bu denemelerden önce bir dış gebelik yaşadım, ciddi anlamda bebek sahibi olma konusunda sınandım. Ama ağlama krizleri, yorgunluk, umutsuzluk hastalık ve daha sayabileceğim bir sürü şey sonrası kızlarıma kavuştum. Allah evlat bekleyen herkesin kucağını doldursun.
MaşaAllah Ne guzel anlatmışsınız Oyle umut verıcı olmuş kimerhaba, benim tüp bebek yoluyla sahip olduğum 8 yaşında bir kızım vardı, 2. bebek için 8 yıl önce bir merkezde dondurulan 5. gün embriyosunu bir başka merkeze taşıdık, o embriyo orada çözdürüldü, biyopsi yapıldı ve alınan parça genetiğe gönderildi, embriyo tekrar donduruldu, pgt temiz çıktı, transfer döneminde tekrar çözdürüldü, kalite olarakta 3bb olduğu söylendi, transferim 2022 ağustosta oldu kızım şuan 1 yaşında, bu embriyonun başından geçmeyen kalmadı, bunlara rağmen bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. sakın vazgeçmeyin, bende 5 deneme yaptım, 2 sağlıklı kızım var bu denemelerden önce bir dış gebelik yaşadım, ciddi anlamda bebek sahibi olma konusunda sınandım. Ama ağlama krizleri, yorgunluk, umutsuzluk hastalık ve daha sayabileceğim bir sürü şey sonrası kızlarıma kavuştum. Allah evlat bekleyen herkesin kucağını doldursun.
Benım ablamında doğal yolla tek yumurta ıkızlerı var ama onlar 8 haftada hemen gostermıştı.Benim bir tanidigim dogal yolla tek yumurta ikizi dogurdu. 8.hafta kalp atışı kontrolünde tek idi. 12.haftada ikili teste gittiklerinde iki bebek goruldu. Simdi iki kizi var.