- 23 Ekim 2022
- 556
- 384
- 30
Ay evet inşallah canımİnşallah birdaha test yapmak zorunda kalmayız da uzun bir süre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet inşallah canımİnşallah birdaha test yapmak zorunda kalmayız da uzun bir süre
Amin Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallahBayram şekeri gelmiş maşallah canım sağlıkla büyüsün kucağına gelsin inşallah
Canım iğneyi yapmadan önce vuracağın yere kolonya dök iğneyi vurduktan sonrada baskı uygulama hiçbir şekilde böyle yaparsan morluk olmazKızlar ya kan sulandırıcı iğnenin yeri bugün inanılmaz ağrıdı morardı ve şişti şuanda da ağrıyor göbeğime yaptım sıkıntı olur mu 6 haftalık gebeyim sizlerde de morluk ve şişme oldu mu
Amin canım inşallahHerşey nasip canım ben artık testlere falan çok kafa yormuyorum Allah ol dedikten sonra hepsi olur inşallah seninde hiç gerek kalmadan bu embriyon sana can olsun
Ben hiç birşey yapmıyordum olsalar ile birlikte Protestan dex de vuruluyordum hergün yer kalmamıştı göbeğimde hiç müdahale etmiyordum ocsalara çok şükür ne morardı karnım ne de sertleşmişti.Merhaba bende oksapar kullanıyorum vurduktan sonra hafif bastırıyorum 30 sn kadar sonrasında bi kaç dakika buz tutuyorum. Morluk olmuyo sadece iğneyi vurduğum yer nokta kadar kızarık oluyor bilginiz olsun
Demek her cilt farklı canım bende iki iğne vuruluyorum, diğeri bişe yapmıyo ama oksaparı kullandıktan sonra buz tutmazsam göbeğimin yarısı mosmor oluyo resmen ilk başta bişe yapmoyodum çünkü çok fena olmuştu.Ben hiç birşey yapmıyordum olsalar ile birlikte Protestan dex de vuruluyordum hergün yer kalmamıştı göbeğimde hiç müdahale etmiyordum ocsalara çok şükür ne morardı karnım ne de sertleşmişti.
Bursa da Sabri beye gittim siz kime gittiniz acaba
Merhaba. Bende uzun araştırmalar sonucu Sabri beyle görüşmeye gideceğim. Memnun kaldınmı süreç nasıl ilerledi biraz bahsedebilir misin?Bursa da Sabri beye gittim siz kime gittiniz acaba
Hadi ya olabilir canım tabi kimisinin derisi sert gergin kimisinin yumuşak haklısınDemek her cilt farklı canım bende iki iğne vuruluyorum, diğeri bişe yapmıyo ama oksaparı kullandıktan sonra buz tutmazsam göbeğimin yarısı mosmor oluyo resmen ilk başta bişe yapmoyodum çünkü çok fena olmuştu.
Bir haftayı geçti hastayım burnum akıyor geniz akıntım var hatta kusmamın sebebi geniz akıntılarım ama ne yapabiliyoruz hiç bişey sadece ateşim yükselirse parol kullanabiliyorum o kadar yatıp dinlenmek dışında bişey elden gelmiyorKızlar günaydın 8. Haftama giricem pazartesi ama dün üşüttüm sanırım burnum tıkalı kulaklarım tıkalı böyle yaşayan var mı ve ne yapabiliriz bilgisi olan var mı acaba?
Benımde donmuş embrıyom 3 lerde tam bılmıyorum Dıger çift embrıyom da 3 lerde kalıtesı ama o ıyı olmadıgı için 2. Denememde tekrar opu yapılmıştı Doktor Hepsıne yapalım derse hepsıne yaptırıırım yoksa tekıne yaptırırız zaten.Benim pgt li embriyom 3aa dı şimdi 10+6 yız en son pazartesi doktora gittim kalbi kese normaldi bebeğin ölçümü fln sadece zamanında yerleşme kanaması olmadığım için o kanama içerde ince hat gibi küçük birikmiş doktor Bi problem yok dedi bunu sadece 1 değil 2 özelde doktora giderek teyit ettirdim haftaya salı tekrar doktora gitcem yinede ikili test yapılacak tekrar bilgi veririm istersen
Amın canım aynen oyle bızım elımızde olan bırsey degıl ama tup bebek doktorlarıda basta ne gerekıyosa yapmalı uygun bı ıslem degıl sonuctaBen kürtaj olmadım kendim düşürdüm zaten bebek olusmamisti 7.hafta olmasına ragmen. Bir süre düşünmüyorum transferi , düşükten sonra eşli kromozom ve trombofili verdik. Henüz çıkmadı sonuçlar. Eğer sonuçlar iyi gelmez ise kalan embriyolara genetik düşünüyoruz, temiz çıkarsa kendimiz denemeyi düşünüyoruz bir süre. Ben tedavi ilaçlarından arınmak ve belki tüplere faydası olur diye sülük yaptırdım dün. Daha önce başka bölgemde faydasını görmüştüm. İnşallah bu sefer de olur. Elimizde olan birşey değil maalesef sağlıksız gebelikler sonlanıyor bir şekilde Rabbim bir daha yaşatmasin
Kalp atışından sonra Bölünmez yınede rabbım bılırdeÇift embriyoydu tek kese gördük 6 hafta oldu dedim belki artık çift olmaz
Bence hepsine yaptır hangi kalite tutar belli olmaz ben 4aa tutmadı 3aa nasıl tutacak dedim sonra tuttuBenımde donmuş embrıyom 3 lerde tam bılmıyorum Dıger çift embrıyom da 3 lerde kalıtesı ama o ıyı olmadıgı için 2. Denememde tekrar opu yapılmıştı Doktor Hepsıne yapalım derse hepsıne yaptırıırım yoksa tekıne yaptırırız zaten.
Bir haftayı geçti hastayım burnum akıyor geniz akıntım var hatta kusmamın sebebi geniz akıntılarım ama ne yapabiliyoruz hiç bişey sadece ateşim yükselirse parol kullanabiliyorum o kadar yatıp dinlenmek dışında bişey elden gelmiyor
Kuzum bana progestan dex iğneyi bıraktırdı fitile geçtim bir de coraspini 3 günde bire düşürdükKizlar araniz da kan sulandirici igne hap vs kullanmayan varmi birakan
Aaa neden cnm kac haftalik oldunki birakdirdi erken degil mi gerce doktorun daha iyi bilir amaKuzum bana progestan dex iğneyi bıraktırdı fitile geçtim bir de coraspini 3 günde bire düşürdük