Benim doktorum direk rapor çıkardı raporsuz fiyatı yüksek yani transfer olduğu gün rapor da verildi ilaç içinMerhaba kızlar, aranızda kan sulandırıcı kullan varmı rapor çıkardınız mı? Rapor için kaç haftalık olduğu önemli mi acaba? Transfer öncesi kan sulandırıcı yazdırdım aldım. Bugünde yazdırdım sağlık ocağına gebelik düşük riski diye yazmış tanıya progestan için. Gebelik olarak belirttiğinden kan sulandırıcıyı rapor olmadan yazdıramıyormuşum.
Tüp bebek merkezinin sgk ile anlaşması olmadığından rapor çıkaramıyorlarmış şehir hastanesinden randevu aldım daha keseyi görmeye gitmedim. Rica edeceğim inşallah yardımcı olurlar. Kalp atışı olmadan rapor çıkaramayız derler mi diye merak etmiştim. Cevabınız için teşekkür ederimBenim doktorum direk rapor çıkardı raporsuz fiyatı yüksek yani transfer olduğu gün rapor da verildi ilaç için
Canım Artımed strip yorumunu görünce yazmak istedim bi 10dk sonra filan çıktı mı ama var mıdırArtimed strip yaptım ama rengi yerine oturmadan çizgiyi gördüm. Silikti ama çok belliydi bide hemen çıkmıştı
Olur bölünebılır6. haftadan sonra artık ikiz olma ihtimali olmaz değil mi
Çizgi başta var mıydı yoksa 10 dk sonra mı çıktı? Benim çizgime benziyor ama beklediği için umut vermek istemem. Bence akşama tekrar yap inşallah hayırlısıyla vardırCanım Artımed strip yorumunu görünce yazmak istedim bi 10dk sonra filan çıktı mı ama var mıdır
Çok teşekkür ederim, 5 dk içinde de var gibiydi ama renkler tam oturmadığı için tam anlayamadım. Gidip bi daha alayım 5 sn bekletip 5.dk görselini atayımÇizgi başta var mıydı yoksa 10 dk sonra mı çıktı? Benim çizgime benziyor ama beklediği için umut vermek istemem. Bence akşama tekrar yap inşallah hayırlısıyla vardır
İnşallah canim eğer çok yeniyse olabilir böyle. Transfer mi oldun kaçıncı günündesin?Çok teşekkür ederim, 5 dk içinde de var gibiydi ama renkler tam oturmadığı için tam anlayamadım. Gidip bi daha alayım 5 sn bekletip 5.dk görselini atayımHayırla kavuşurum artık inşallah ..
Bu 5 dakika kuralına ben inanmıyorum 2 tane erken gebelik testi yaptım 8.günümde ilk 5 dakika hiç bir şey yoktu sonra ağlamaya başladım testleri attım poşete sonra annem inanmadı 15 20 dakika sonra aldı baktı belli belirsiz o kadar hayali Bi çizgi gördük hatta eşim birşey yok siz uyduruyorsunuz dedi dayanamadım hemen kan testine gittik 85 çıktı beta yani 85 te bu kadar net çıkması lazımken bile ilk 5 dakika kıpırtı bile yoktu boşuna geçen sürede kendimi harap ettim Allahtan bebeğe Bi şey olmadıÇok teşekkür ederim, 5 dk içinde de var gibiydi ama renkler tam oturmadığı için tam anlayamadım. Gidip bi daha alayım 5 sn bekletip 5.dk görselini atayımHayırla kavuşurum artık inşallah ..
Benim pgt li embriyom 3aa dı şimdi 10+6 yız en son pazartesi doktora gittim kalbi kese normaldi bebeğin ölçümü fln sadece zamanında yerleşme kanaması olmadığım için o kanama içerde ince hat gibi küçük birikmiş doktor Bi problem yok dedi bunu sadece 1 değil 2 özelde doktora giderek teyit ettirdim haftaya salı tekrar doktora gitcem yinede ikili test yapılacak tekrar bilgi veririm istersenHanımlar Genetık embrıyolu pozitif olanlar bı sıkıntınız yok degılmı? Ben de kalan embrıyomu genetıge gonderecegım hazırda beklesın dıye ona gore yol ızleyecegım
çok şükür ne güzel pozitif görmüşsünüzBu 5 dakika kuralına ben inanmıyorum 2 tane erken gebelik testi yaptım 8.günümde ilk 5 dakika hiç bir şey yoktu sonra ağlamaya başladım testleri attım poşete sonra annem inanmadı 15 20 dakika sonra aldı baktı belli belirsiz o kadar hayali Bi çizgi gördük hatta eşim birşey yok siz uyduruyorsunuz dedi dayanamadım hemen kan testine gittik 85 çıktı beta yani 85 te bu kadar net çıkması lazımken bile ilk 5 dakika kıpırtı bile yoktu boşuna geçen sürede kendimi harap ettim Allahtan bebeğe Bi şey olmadı
Çok geçmiş olsun.. insan ne diyeceğini bilmiyor. İnşallah sağlıkla tekrar nasip olur ikimize deBugğn alındı bebegım benden, bugün daha iyiyim. Birsz kendımı dınleyecegım bu surecte kendımı yormamaya saglıjlo beslenmye devam edecegım. Rabbım nasip eder ınsaAllah tekrar
Ben kürtaj olmadım kendim düşürdüm zaten bebek olusmamisti 7.hafta olmasına ragmen. Bir süre düşünmüyorum transferi , düşükten sonra eşli kromozom ve trombofili verdik. Henüz çıkmadı sonuçlar. Eğer sonuçlar iyi gelmez ise kalan embriyolara genetik düşünüyoruz, temiz çıkarsa kendimiz denemeyi düşünüyoruz bir süre. Ben tedavi ilaçlarından arınmak ve belki tüplere faydası olur diye sülük yaptırdım dün. Daha önce başka bölgemde faydasını görmüştüm. İnşallah bu sefer de olur. Elimizde olan birşey değil maalesef sağlıksız gebelikler sonlanıyor bir şekilde Rabbim bir daha yaşatmasinEvet zaten 3 adrt gecmesı lazımmış. Kürtajdan 1 hafta kontrolum var orda herşey anlatırım dedı doktor bu kadın doğum doktorum. Tup bebek doktoruna kendımjz denedıkden sonra olmasa gıderız ama Bu surecte genetık tarama yaptırsammı dıyorum 1 embrıyoma hazır dursun ıyı cıkarsa eger Yoksa ona gore hareket ederım Kendımı hazırlarım
İnşallah canım sakın benim hatamı yapma idrar testine güvenip kendini yıpratma en doğrusu kan testi hiç düşünme hemen kan testi ver özelde acilde 300 tl verdim kafam rahat etti hatta devlette kadın doğum acil varsa oraya gidebilirsin ben bilmediğim için normal devlet acile gittim 2. Teste artışı görmek için onda bile yapmıyoruz ama tüp bebek diyince yaptılar sonra 3. Ve 4. Teste sağlık ocağına gittim 9 gibi bir sürü seçenek var yaniçok şükür ne güzel pozitif görmüşsünüzİnşallah hayırla ben de bu ay pozitifi görür ve anlatırım
Bende bunu sorcaktım tam I ikizbebeklerimgelsin pgt zaten 5. Gün embriyolarına yapılabilen bir işlem5.gun embriyosu olunca neden taramaya gitme asamasi gecmis oluyor? Dondurulmadan once de parca/ornek/sivi alinamaz miydi?
Ben tedaviye başladığımda çıkarttırdım raporu daha canım devlette cıkartmadılar ama özelde cıkarttırmıştımMerhaba kızlar, aranızda kan sulandırıcı kullan varmı rapor çıkardınız mı? Rapor için kaç haftalık olduğu önemli mi acaba? Transfer öncesi kan sulandırıcı yazdırdım aldım. Bugünde yazdırdım sağlık ocağına gebelik düşük riski diye yazmış tanıya progestan için. Gebelik olarak belirttiğinden kan sulandırıcıyı rapor olmadan yazdıramıyormuşum.
Önceki tedavimde rapor gerekli dememişlerdi. Gerçi pozitif olan tedavim 3 yıl önce falandı değişmiş demek ki. Bende şehir hastanesinde şansımı deneyeceğim olmazsa özelde hallederim. Kadın doğum doktoru çıkarabiliyor raporu dimi?Ben tedaviye başladığımda çıkarttırdım raporu daha canım devlette cıkartmadılar ama özelde cıkarttırmıştım
Bu transferimde bende aynı şeyi yaşadım. Son zamanlarda testlerdemi bir sorun var bilmiyorum ama önceki gebeliklerimde 6 bhcg yi bile algılamıştı testler. Bu transferde sürekli belli belirsiz koyulaşmayan cizgiler yüzünden kimyasal gebelik geçiriyorum yada kendimi kandırıyorum sandım. Kanda 109 değeri görmüştümBu 5 dakika kuralına ben inanmıyorum 2 tane erken gebelik testi yaptım 8.günümde ilk 5 dakika hiç bir şey yoktu sonra ağlamaya başladım testleri attım poşete sonra annem inanmadı 15 20 dakika sonra aldı baktı belli belirsiz o kadar hayali Bi çizgi gördük hatta eşim birşey yok siz uyduruyorsunuz dedi dayanamadım hemen kan testine gittik 85 çıktı beta yani 85 te bu kadar net çıkması lazımken bile ilk 5 dakika kıpırtı bile yoktu boşuna geçen sürede kendimi harap ettim Allahtan bebeğe Bi şey olmadı
Benimde 3. Nasıl hazırlanıyorsun peki ilaç olarak ben sadece estrofrm kullanıyorum adet bitiminde de aspirin ve vagifem kullanmaya başlıycam şuan iğnelerim yok bakalım sadeceMerhaba canım benim 4.transfer olucak sizin kaçıncı olucak?