- 22 Aralık 2020
- 252
- 487
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim 8. Haftada estrofemi 10. Haftada progrstan dex i kesti, progestan fitil ecopirin folik devamKızlar doktor 7. Haftada iğneleri kesti benim sadece progestan dex kullanıyordum progestan fitil yazmış nasıl kullanıyorsunuz acaba kaç saatte bir yatıyor musunuz sonrasında ve ayakta mı yapıyorsunuz kullananlar detaylı bilgi verebilir misiniz
Fitili alınca muhakkak yatmaya çalışıyorum öncesinde lavabo ihtiyacımı gideriyorum ki n kadar dursa o kadar karKızlar doktor 7. Haftada iğneleri kesti benim sadece progestan dex kullanıyordum progestan fitil yazmış nasıl kullanıyorsunuz acaba kaç saatte bir yatıyor musunuz sonrasında ve ayakta mı yapıyorsunuz kullananlar detaylı bilgi verebilir misiniz
Canım bende fitil kullanıyorum 2x3 yani günde 6 adet kullaniyorum valla ben kullandıktan sonra ayakta kaliyorumda zaten fitil içeri doğru çekiliyor ama kullanmadan önce hijyen önemli ben ona çok dikkat ediyorumKızlar doktor 7. Haftada iğneleri kesti benim sadece progestan dex kullanıyordum progestan fitil yazmış nasıl kullanıyorsunuz acaba kaç saatte bir yatıyor musunuz sonrasında ve ayakta mı yapıyorsunuz kullananlar detaylı bilgi verebilir misiniz
canım bana doktorum fitilden sonra yarım saat yat dinlen dedi. Günde 3 defa kullanıyorum.Kızlar doktor 7. Haftada iğneleri kesti benim sadece progestan dex kullanıyordum progestan fitil yazmış nasıl kullanıyorsunuz acaba kaç saatte bir yatıyor musunuz sonrasında ve ayakta mı yapıyorsunuz kullananlar detaylı bilgi verebilir misiniz
Bişey olmaz canım merak etme o oluyor normal yani morariyor ama farklı yerlerden vur daha iyi olur ben sağ sol vuruyordum ağrıtır acır şişer merak etme bir süre sonra geçiyorKızlar ya kan sulandırıcı iğnenin yeri bugün inanılmaz ağrıdı morardı ve şişti şuanda da ağrıyor göbeğime yaptım sıkıntı olur mu 6 haftalık gebeyim sizlerde de morluk ve şişme oldu mu
Çok tşk ederm normalde hep morarıyor yakıyor ztnde ilk defa şişti ondan tedirgin oldumBişey olmaz canım merak etme o oluyor normal yani morariyor ama farklı yerlerden vur daha iyi olur ben sağ sol vuruyordum ağrıtır acır şişer merak etme bir süre sonra geçiyor
Rica ederim canım tedirgin olmana gerek yok ağrı ve acı oluyor kolanyayla biraz ovala azalır ağrısı şişmesi geçer sen rahat ol artık bende kullanım sağlayacağım zaten tedaviye başladım bakalım nasip olursa transfer olucam Mayıs ayında İnslalahÇok tşk ederm normalde hep morarıyor yakıyor ztnde ilk defa şişti ondan tedirgin oldum
10. Haftadan gidiyorum ara ara benimde ur gibi şişiyor morarıyor geçiyor sonra yine vuruldukça yine aynı doktora sordum Bi problem yok aynen kullanmaya devam et dediKızlar ya kan sulandırıcı iğnenin yeri bugün inanılmaz ağrıdı morardı ve şişti şuanda da ağrıyor göbeğime yaptım sıkıntı olur mu 6 haftalık gebeyim sizlerde de morluk ve şişme oldu mu
Bir tanıdığımızın gebeliği sürekli kalbi durarak sonlanıyordu ve anne hiç anlamıyordu. Doktora kontrole gittiğinde kalbinin durmuş olduğunu öğrenip kürtaj oluyordu. Sanırım belirti olmuyor evet. Çünkü o sürekli kontrollerinde öğreniyordu. Rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin inşallahKuzum ben de ona çok takıldım hatta merry bu haberi ilk buraya yazdığı an ben de yıkıldım bana da her an olacakmış gibi çok tedirgin oldum ve merry nin daha önceki yazışmalarında nelr yazdığına kadar sayfalarca baktım ama inan hiç belirti olmuyormuş anne neredeyse hiç anlamıyormuş bu durumu çoğunlukla ne kanama ne akıntı ne başka bir şey o gün bugündür aklımdan çıkaramıyorum bu durumu ve hiç bir garantimiz yok her an kaybedebilirim düşüncesi beni korkutuyor nasip tabi ki bu arada her şey olacağı varsa asla önüne geçemeyiz. Sonra düşünüp rahatladım dedim ki eğer bu bebekler doğacaksa sağlıklı bir şekilde asla hiçbir şey engel olamaz ama sağlıksızlarsa gidecekler ki her şeyde bir hayır vardır
Merhaba benimde mayıs transferi kaçıncı transfer olucak. Sizin.Rica ederim canım tedirgin olmana gerek yok ağrı ve acı oluyor kolanyayla biraz ovala azalır ağrısı şişmesi geçer sen rahat ol artık bende kullanım sağlayacağım zaten tedaviye başladım bakalım nasip olursa transfer olucam Mayıs ayında İnslalah
Evet benimde düşüklerimde doktor bu şekilde konuştu bizim herşeyimiz normal ama çok küçük ihtimalde olsa genetik bozukluklar embriyoya geçebiliyor demişti doktorum. Bizim taramaya gitme aşaması geçti tabi 5. Gün embriyosu olduğu için ama doktor düşüğünüzün tek sebebi genetiği bozuk embriyo olabilir dedi. Bunun da düşmesi iyi birşey çünkü her 10 bireyden biri engelli doğabilirdi rahim her embriyoyu kabul etseydi dedi. Eğer anne ve babada sağlık sorunu yoksa bütün tahlillere rağmen düşüklerde de bir hayır aramak lazımmış yani onu anladım bende canım.benim bi arkadaşım yıllarca tutmadı tüp bebek. Ve en son ki tedavide genetik tarama yapıldı sonucu iyi gelmedi. Dr koyarız bir kaç ay Yaşar kalbi durur almak zorunda kalırız yada doğar ama özürlü olur kendiniz karar verin koymayı demiş onlarda iptal etti tedaviyi.
Bi araştırsınlar bakalım sonuç nasıl gelecek canım. Hakkında hayırlısı olsun
Merhaba ocsapar kullanıyorsanız kesinlikle iğnenizi vurduktan sonra bastırmayın ovalamayın sadece varsa iğne bandı yapıştırıp bırakın kan sulandırıcıların maalesef öyle bir etkileri var.Kızlar ya kan sulandırıcı iğnenin yeri bugün inanılmaz ağrıdı morardı ve şişti şuanda da ağrıyor göbeğime yaptım sıkıntı olur mu 6 haftalık gebeyim sizlerde de morluk ve şişme oldu mu
Merhaba canım benim 4.transfer olucak sizin kaçıncı olucak?Merhaba benimde mayıs transferi kaçıncı transfer olucak. Sizin.
10+5 den gidiyorum hiç bulantım olmadı
7+4 üm benimde hiç bulantım olmadı. ama bazen midem kötü oluyor yediklerimden kaynaklı ama daha çıkarmadım şükürKızlar benim hiç bulantım yok normal mi olması gerekiyor ve ters gidiyor işler gibi gelmeye başladı 6+6 yım sizde durumlar nasıl
7+4 üm benimde hiç bulantım olmadı. ama bazen midem kötü oluyor yediklerimden kaynaklı ama daha çıkarmadım şükür
keşke bende kilo versem. en yüksek kilomdayım 3-4 kilo versem diye bakıyorum. ilk hamileliğimde ilk 3 ay 3-4 kilo vermiştim. ama gündüz ne yesem akşam çıkıyordu.Benimde Bi kaç kere acı su gibi ağzıma geldi o kadar ama iştahsızlık vardı ben de yeni yeni geçti midem bulanmadığı halde 2 kilo verdim
Ben bazen özeniyorum o çıkartanlara çünkü bebiş yaşıyor ve belirti var ben de belirti olmayınca acaba Bi şey olmuş mudur korkusu varkeşke bende kilo versem. en yüksek kilomdayım 3-4 kilo versem diye bakıyorum. ilk hamileliğimde ilk 3 ay 3-4 kilo vermiştim. ama gündüz ne yesem akşam çıkıyordu.
5.gun embriyosu olunca neden taramaya gitme asamasi gecmis oluyor? Dondurulmadan once de parca/ornek/sivi alinamaz miydi?Evet benimde düşüklerimde doktor bu şekilde konuştu bizim herşeyimiz normal ama çok küçük ihtimalde olsa genetik bozukluklar embriyoya geçebiliyor demişti doktorum. Bizim taramaya gitme aşaması geçti tabi 5. Gün embriyosu olduğu için ama doktor düşüğünüzün tek sebebi genetiği bozuk embriyo olabilir dedi. Bunun da düşmesi iyi birşey çünkü her 10 bireyden biri engelli doğabilirdi rahim her embriyoyu kabul etseydi dedi. Eğer anne ve babada sağlık sorunu yoksa bütün tahlillere rağmen düşüklerde de bir hayır aramak lazımmış yani onu anladım bende canım.