Merhaba kızlar
bu siteye girmeyeli uzun zaman olmuştu girmişken ben de neler yaşadığımdan bahsedeyim ki sizler de umutsuzluğa asla kapılıp kendinizi üzmeyin diye yazmak istedim
6.denememde kavuştum ikiz kızlarıma 6aylık oldular bile
kaç kere ameliyat oldum kaç kere denedim kaç kere yıkıldım ama denemekten de vazgeçmedim
hiç korkmayın rabbim doğru zamanda nasip ediyor gerçekten
ben de sizin gibi transferden sonra 3 gün dinlendim sonrasında çoğunda işe döndüm. Ama son denememde test gününe kadar yataktan kişisel ihtiyaçlarım hariç kalkmadım. Hepsinde de kasık batmalarım oldu negatif olanlarda da pozitifi aldığımda da. Bi kere pozitif aldım onda da öncesinde bi tüpüm şişmiş ve rahime sıvı akıttığı için tüpün rahimle bağlantısını kesti ameliyatla doktorum. Transfer olunca da tuttu ilk denemede. Önceki hiç bi doktor tüpün şiş ve bu sıkıntı diye söylememişti direkt denemeye geçmişti ve hiç bi zamanda negatifi alamamıştım. Kaç kere yıkıldım kaç kere tükendim ama tam 6 yıl boyunca denemekten de vazgeçmedim. Sonunda rabbim nasip etti. Siz elinizden geleni yapıyosunuz zaten gerisi yüce rabbime kalıyor
umarım hepiniz pozitifi görür bebişlerinize kavuşursunuz. Zaten onu kucağınıza aldığınız an yaşadığınız her zorluğu unutuyorsunuz