- 17 Ağustos 2023
- 14
- 46
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
350 dolar + kdv ymis fiyatı.Merhaba embriyoları genetiğe göndermek biraz pahalı diye biliyorum bir tanesi 500 dolar gibi miktarlardaydı bunun öncesinde eşli genetiklerinize bakaıldı mı çünkü eşli genetikte sorun çıkmayınca embriyoları göndermiyorlar yani sizin ilk aşama mı embriyoları göndermek istediler.
Bende bunu soracaktım bende 2. adeti bekliyorum 3 gün gecikti gelen giden yok
Kızlar kaç embriyo toplandı, çok toplanınca mi gecikme oluyor acabaBenim adetlerim normalde düzenli olmasına rağmen opudan sonraki 2. ve 3. gecikti. Doktorum bol su içmemi ve yürüyüş yapmamı önermişti.
İlaç kullanıyor musun? Opudan sonraki adette bir ilac kullanmaya başladım cyclo adında. Daha sonra lucrin iğne yaptım 2.adetim 5 gün geciktiArkadaşlar selam . Opu sonrası 2. Adet ne zaman oldunuz. Ocakta opu oldum sonra şubatta regl oldum martın ilk haftası bekliyorum ama geçikir mi sizce
Mide ağrısına gaviscon çok iyi geliyo başka ilaç kullanmam reflüm rahatsız ettiğinde.Yok canım.
Bende aynı sorunu yaşıyorum da,sen bir harfi yanlış yazmışın, bu mu acaba dedim.
Ac karna soğuk süt içtim, tahin ye bir kaşık dediler tahin yedim ama tam geçmedi. 2 gündür de mide koruyucu kullanmama rağmen.
Yaşam kalitemi çok düşürdü.
Genelde gecikme yaşanıyormuş ama tabi herkeste değil. Beni geciktiren ilaç oldu diye düşünüyorum çünkü opudan sonraki adet nerdeyse kendi gününde gelmisti. Ama 2. Adet beş gün gecikti. 8 yumurtam toplanmıştı benim hatta kanama çok az sürdü doktor ilaçlardan dediKızlar kaç embriyo toplandı, çok toplanınca mi gecikme oluyor acaba
Çok teşekkür ederimmBenim adetlerim normalde düzenli olmasına rağmen opudan sonraki 2. ve 3. gecikti. Doktorum bol su içmemi ve yürüyüş yapmamı önermişti.
Opudan sonra genel bir gecikme yaşanıyor sanırımKızlar kaç embriyo toplandı, çok toplanınca mi gecikme oluyor acaba
Ne zaman içiyorsun gün içinde canım ?Mide ağrısına gaviscon çok iyi geliyo başka ilaç kullanmam reflüm rahatsız ettiğinde.
Farketmiyor saati, birşeyden rahatsız olduğum gibi içiyorum şuan gebelik veya şuphesi olmadığı için rahat içilebilir istersen muayene zamanı doktora da sorabilirsin. Ama gerçekten çok rahatlatıyorNe zaman içiyorsun gün içinde canım ?
Ben istemiştim doktorum gelip bana sormuştu bir tane koyucam dedi bende biri tutmazsa diğeri tutar mantığıyla çift istemiştim ama tutmadı tabiarkadaşlar merhabalar. yaşım 29. 4 tüp dondurulmuş embriyom var. 1+1+2+2 şeklinde. doktorum 1embriyo transferle başlayacağını söyledi tutmazsa 1 tane daha sonra 2 ye çıkacağını söyledi. mart ayında ilk transferimi olucam. acaba ilk transferde 2 emriyo transferi isteme hakkım var mı. bir kısıtlama vs oluyor mu.
Rahim kalınlığına göre değişiyor, benim adetten 14 gün sonra transfer edilmişti. Genelde 15-19 gün arası duymuştum.Hanımlar bişi sorucam histereskopiden 1 adet sonra transfer olucak ama adetten kaç gün sonra oluyor yumurta çatlama zamanında mı yoksa ovülasyon dönemleri bittikten sonra mı sonuçta tüp bebek ya nasıl olacak bilen var mı yada bu durumda transfer olan.
Benim opu dan sonra 2 3 gün gecikmişti 2. Adetim ise 3 4 gün erken olmuştu bence kişiyle alakalı yumurta toplamada 9 yumurtam toplanmıştıArkadaşlar selam . Opu sonrası 2. Adet ne zaman oldunuz. Ocakta opu oldum sonra şubatta regl oldum martın ilk haftası bekliyorum ama geçikir mi sizce
Hayırlı olsun canım listeyle ben ılgılenıyorum Lıstedekı bılgılerı verırsen ekleyeyımSelam kızlar listeye işlenmemişim sanırım ama bugün akşam transferim yapıldı şimdi yatıp dinleniyorum test günüm 10 mart bakalım nasıl geçecek günler hepimiz için hayırlısı olsun
EklıyorummMerhaba beni de tabloya ekleyebilirsiniz 36 yaşım 4 mart ta dondurulmuş çift embriyo (5.gün) transfer olacağım 3. Denemem inşallah mutlu son olur
Çok şükür rahim kalınlığımda hiç sorun olmamıştı bugüne kadar ama histerwskopi işleri değiştirir mi bilmiyorum tabi sordum çünkü maddi olarak da bir süreçteyiz sonuçta o yüzden merak ettim teşekkür ederim. Doktorum anlattı ama histereskopide aldığım anestezi sebebiyle biraz halsizdim çık da anlamadım teşekkür ederim tekrardanRahim kalınlığına göre değişiyor, benim adetten 14 gün sonra transfer edilmişti. Genelde 15-19 gün arası duymuştum.
Teşekkürler canım Yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım hemen yazıyorum tekrar.Hayırlı olsun canım listeyle ben ılgılenıyorum Lıstedekı bılgılerı verırsen ekleyeyım
Çok sağol canım bugün başka bir hastanede test verdim çok şükür 2.40 çıktı. Transfer inşallah 4 ünde olacakAaa Anladım tsh yazmışın yenı dıkkat ettım. Ins sıkıntı olmaz ya