- 1 Ocak 2024
- 678
- 400
Baş ağrısı bende de var ya böyle ağrı gibi değil ama başımda bi ağırlık olmaya başladı başım dönüyor siz ilaç kullanıyor musun acaba yan etkileri mi diye düşünüyorumBana acayip ateş basıyoryanıyor vücudum bas ağrısı çabası bunlar beni fena yaptılar
Merhaba bende de baş dönmesi ve midem de bulantı değil de ağrı var gibi yani afedersiniz istifra edecek gibi bulantım yok sizinde mi öyle ben daha testte yapmadım daha çok yeni transferim ama ilk de böyle olmamıştım hiç sadece midem tanıyordu ilk pozitifimde deKızlar merhaba 9. Günğö yarın idrarda pozitif çıktı 7. Günde falan bugün yoğun bir baş dönmesi ve hafif bir mide bulantısı yaşamaya başladım normal mi yoksa psikolojik mi acaba bilgisi olan var mı?
Günde kaç defa alıyordunuzProlutex kullanıyordum 2 kere , 3 defa da estrofem
Benimde test günüm 9 Nisan ama ben transfer sonrası dayanamayıp kan testi yaptırdım <1.20 çıktıBenim de 9 Nisan, sizde şuanlık bir belirti var mı
Çok erken yapmışsınız ama. 6.gün den önce çıkmaz zaten oda en en iyi ihtimalBenimde test günüm 9 Nisan ama ben transfer sonrası dayanamayıp kan testi yaptırdım <1.20 çıktısanırım yükselmez bilemiyorum
Benimki 6.gün embriyosu ben idrar testlerinden daha önce nasibimi aldığım için yapasım pek gelmiyor kan testini de eşim izin vermiyor tarihinden önceİnş tamam yedinci günü yapıcam cumartesi aynı gün yapalım mı ne dersin 5.gün embiyorsu dimi senin kide
Benim adet tarihim 17 şubat tı ve buna göre 2 mart yumurtlama günümdü, 5 günlük embriyo 7 mart ta transfer edildi. Sonuç olarak son adet tarihimi de baz alsam, embriyomun günü ile birlikte transfer tarihimi de baz alsam hep aynı sonuç çıkıyor.Kızlar haftalık hesabınızı transfer tarihine göre mi yoksa son adet tarihine göre mi hesaplıyorsunuz. Son kontrolümde bana transfer tarihine göre hesaplanıyor denildi ama bir çok kişi de son adet tarihini baz alıyor
Pozitif olan arkadaşları tebrik ederim. Benim olmadı malesef
Transfer gününü sayıyor musunuz benimde 2 nisanda oldu transferim :)Progestan fitili taktım uzanıyorum. Pembe akıntım gelmiş gene ona stres oldum. Aramızda hala lekelenmesi olan var mı acaba .
Benimde ilki silik çizgiydi 11.günde yok oldu kimyasal olmuş şimdi elim asla gitmez gibiBenimki 6.gün embriyosu ben idrar testlerinden daha önce nasibimi aldığım için yapasım pek gelmiyor kan testini de eşim izin vermiyor tarihinden önce
Benimde transferim 2 nisandaydı günde 2 prolutex 1 kan sulandırıcı iğne enox günde 4 adet estrofem alıyorum ve 3 defa fitilGünde kaç defa alıyordunuz
Ben yapıyım sonuç pozitif çıkarsa sende yaparsın o zamanBenimki 6.gün embriyosu ben idrar testlerinden daha önce nasibimi aldığım için yapasım pek gelmiyor kan testini de eşim izin vermiyor tarihinden önce
Benim hafifliyor gibi sancılar of olmadı mı diye üzülğyorumAdet sancim 2. Günden beri var zaten ya iyi mi kötü mü bilemedim
Benimde 9 Nisan 5.gün embriyosu kaçıncı gün test yaptınız yarın 5.günüm olucak erken değil miBenimde test günüm 9 Nisan ama ben transfer sonrası dayanamayıp kan testi yaptırdım <1.20 çıktısanırım yükselmez bilemiyorum
Yarın benim 5.gün hala tutuyorum kendimi vay beeeÇok erken yapmışsınız ama. 6.gün den önce çıkmaz zaten oda en en iyi ihtimal
6 estrofem alıyorum bend eBenimde transferim 2 nisandaydı günde 2 prolutex 1 kan sulandırıcı iğne enox günde 4 adet estrofem alıyorum ve 3 defa fitil
Kaçıncı gün yaptınız testiBenimde test günüm 9 Nisan ama ben transfer sonrası dayanamayıp kan testi yaptırdım <1.20 çıktısanırım yükselmez bilemiyorum
Belki yarı idrar testi yaparım 5.gün oluyor şeyran dütmeye başladıSen cumartesi yapicaksin ben cuma yapayim diyorum ama sonuctan çok korkuyorum
Canım sen hamilesin dimi6 estrofem alıyorum bend e
İnşallahCanım sen hamilesin dimi