- 22 Aralık 2020
- 252
- 486
- 27
Sence kuruma çizgisi mi ona da benzemiyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sence kuruma çizgisi mi ona da benzemiyor ama
Yok bence gebelik var canımSence kuruma çizgisi mi ona da benzemiyor ama
Canım merhaba ben yıkanabilir doğal bambu ped kullanıyorum. Çok memnunum. Bilgin olsunKızlar bu Progestan fitilin akıntısı için ne kullanıyorsunuz acaba benim peçete filan koymaktan pişik olmuşum afedersiniz hiç bişi koymayınca da çok ıslanıyor çamaşır bi fikir verin bana fitil kullananlar yaaa
Nereden aldınız acaba nerde bulabilirimCanım merhaba ben yıkanabilir doğal bambu ped kullanıyorum. Çok memnunum. Bilgin olsun
Sen cumartesi yapicaksin ben cuma yapayim diyorum ama sonuctan çok korkuyorumbenim bugün dördüncü günüm yedinci gün idrar testi yapacağım o güne kadar yeminliyim
Burda reklam gibi mi olur bilmiyorum da trendyl dn. Benimki ponped diye geçiyo. Farklı bir marka daha var ekoped. İsterseniz bir araştırın.Nereden aldınız acaba nerde bulabilirim
Benim attığım teste de bi bakar mısın erken gebelik testi değil ama hemen hemen seninki gibi yani sanki
Test gününden sonra kese için bekliyorsun sonra kalp atışı derken hiç geçmiyor günlerYarın beşinci günüm olucak of geçmiyor günler kızlar
Test gününden sonra kese için bekliyorsun sonra kalp atışı derken hiç geçmiyor günler
Bende öyle adet sancılarım varSen cumartesi yapicaksin ben cuma yapayim diyorum ama sonuctan çok korkuyorum
Şuan saydığın her şeyi bende yaşıyorum birebir bende +olarak ateş ve boğaz ağrısı var umarım kötü etkilemez , inşallah hepimiz pozitifi görürüz test yaptığında bize de haber verTest günü kardeşiyiz o zaman ne güzel adet sancıları giriyor günde bir kere kremdi akıntı geliyor rahim de elektriklenme oluyor bazen bide heryerin şiş şiş bu adet öncesi olan belirler zaten test günü adet günüm bu arada peki siz de ne var ne yok
Bana acayip ateş basıyor yanıyor vücudum bas ağrısı çabası bunlar beni fena yaptılarŞuan saydığın her şeyi bende yaşıyorum birebir bende +olarak ateş ve boğaz ağrısı var umarım kötü etkilemez , inşallah hepimiz pozitifi görürüz test yaptığında bize de haber ver
Valla psikolojik mi bilmem ama test yapmadan bende de mide bulantısı oluyordu ve bazı yemeklerin kokusu tiksindirici geliyor şu an.Kızlar merhaba 9. Günğö yarın idrarda pozitif çıktı 7. Günde falan bugün yoğun bir baş dönmesi ve hafif bir mide bulantısı yaşamaya başladım normal mi yoksa psikolojik mi acaba bilgisi olan var mı?
Ateş basması bende de var ama olsun biz bugünler için beklemedik miBana acayip ateş basıyor yanıyor vücudum bas ağrısı çabası bunlar beni fena yaptılar
Adet sancim 2. Günden beri var zaten ya iyi mi kötü mü bilemedimBende öyle adet sancılarım var
Aynen kuzum bugünleri bekledik çok şükür elhamdülillahAteş basması bende de var ama olsun biz bugünler için beklemedik mi
Benimde aynı bilmiyorum bekleyip göreceğiz inş hayırdırAdet sancim 2. Günden beri var zaten ya iyi mi kötü mü bilemedim
İnş tamam yedinci günü yapıcam cumartesi aynı gün yapalım mı ne dersin 5.gün embiyorsu dimi senin kideŞuan saydığın her şeyi bende yaşıyorum birebir bende +olarak ateş ve boğaz ağrısı var umarım kötü etkilemez , inşallah hepimiz pozitifi görürüz test yaptığında bize de haber ver