- 4 Ocak 2016
- 310
- 424
- 36
Normalde progestan icin neler kullaniyordunuz? Igneniz zaten yok muydu,Merhabalar, bugün ilk kese muanem vardı doktor gayet iyi her şey yolunda ama çok hafif bir kese düzensizliği var ne olur ne olmaz diyip 5 günlük progestan iğne verdi ama bugün bebeğim 5 +3 olmasına rağmen kalp atışını çok azda olsa duyabildik. Böyle olup düzelen var mı acaba aranızda
Ya benim de 8 Nisan test günüm ama dayanamıyorumCanım test günüm 8 nisan ama ben 6 nisanda kan vermeyi düşünüyorum.
Erken gebelik testini yarın sabah yapmayı düşünüyordum ama cesaret edebilirsem tabi
evet canım ovitrillenin içinde beta hcg hormonu var oyuzden iğneyi olduktan sonra ilk 10 gün kan hcg hormonlu çıkıyor 10 günden sonra sıfırlanıyor. gerçek pozitiflik var ise 10 -12. günden sonra belli oluyor. O yuzden yumurta takibinde özellikle net sonuç almak için 14. günde kan testi isterler. iğne etkisindeki hcg sıfırlansın varsa gerçek hcg çıksın dıyeBu ovitrillle pozitif algisi acisindan biraz dikkat edilmesi gereken bir durummus. Kolayliklar dilerim.
Valla canım ben dayanamadım erken gebelikte çok hafif bi siliklik görünce gittim kan verdim sonucu bekliyorum.Ya benim de 8 Nisan test günüm ama dayanamıyorumben de kadir gecesi yani ayın 5inde mi yaptırsam kan testi diyordum . 7. Gün olmuş olucak
HKkinda hayirlisi olsun guzel sonuc airsin inslhKanı verdim canım dayanamadım düşük değerlede olsa öğrenmek istiyorum artık
İnşallah canım dua etHKkinda hayirlisi olsun guzel sonuc airsin inslh
Az bir deger önemli değil o değer hamilelik değeri olsun yeter banaValla canım ben dayanamadım erken gebelikte çok hafif bi siliklik görünce gittim kan verdim sonucu bekliyorum.
Stres yapmam diyorsan ver çünkü çok az bir değer çıkacağını biliyorum
Güzel bir sonuç alacağına eminim Allahin izniyleİnşallah canım dua et
Bende bu kafayla gittim verdim bakalım sonuç hala çıkmadıAz bir deger önemli değil o değer hamilelik değeri olsun yeter banaama iste olmazsa o zaman işkence başlar
Ayy Allahım inşallah yaGüzel bir sonuç alacağına eminim Allahin izniyle
Inslh kuzum nerde verdin kanı nezmn cikacak guzel haberler alir inslh kuzumİnşallah canım dua et
Özel hastanede 8 de verdik canım hala çıkmamış sinir oldumInslh kuzum nerde verdin kanı nezmn cikacak guzel haberler alir inslh kuzum
A neden benim yarım saat de cikiyor verdim özel hastanede ya bende 3. Kanı devlet hastanesinde vercem yarın acaba arada cok fark olur mu ki ?Özel hastanede 8 de verdik canım hala çıkmamış sinir oldum
tebrikler cnaım. bugün kan testi ver istersenSelam kızlar bugün 9 cu günüm dayanamayıp elimde kalan son testim vardı yaptım bişeler var demi
Eki Görüntüle 3410686
Bilmiyorum hala çıkmamış deli olucam.A neden benim yarım saat de cikiyor verdim özel hastanede ya bende 3. Kanı devlet hastanesinde vercem yarın acaba arada cok fark olur mu ki ?
Belki tek yumurta ikizidirkızlar 1 nisanda beta hcg 551 idi bugün 1614 çıktı. artış 2 katından fazla acaba neden. tek embriyo transferi oldu. bu kadar artması normal mi. doktor kötü bişey demedi her şey yolunda gözüküyor dedi. cuma günü tekrar kan için çağırmadı haftaya gelin kese bakalım dedi.
Oooo bariz gozukuyor hadi bakalim (;Selam kızlar bugün 9 cu günüm dayanamayıp elimde kalan son testim vardı yaptım bişeler var demi
Eki Görüntüle 3410686