2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar dün test yapmıştm pozitif çıkmıştı bugün sabah ilk idrarla tekrar yaptm bu seferde çıkmadı yani çok hayali bi çizgi varmı yokmu ben emin olamadm transfer sorması 6.gün bugün 😞

IMG_4387.jpeg

Bende de benzer birsey oldu. Arac kullanirken yandaki koltugun aynasini kapali kalmis. Uzanip kendim actim sofor koltugundan. Felaket aci saplandi kasigima. Aha dedim birsey oldu. Sonra kontrolde gitmistuk 2 gun ardindan. Hersey yolunda idi. Herhalde o bolgemiz hassastie diye yorumladim. Ya da kasimiz gerildi biz hemen rahme yoruyor da olabiliriz. Malum, insan ne kadar stres olmasa da diken ustunde oluyor.
Evet gerçekten öyle tüp bebek anneleri olarak 9 ay nasıl geçecek bize bilmiyorum elimden gelse her gün doktora gitcem ben her gün Bi şey uyduruyorum eşim kızıyor artık bana

Bu ovitrillle pozitif algisi acisindan biraz dikkat edilmesi gereken bir durummus. Kolayliklar dilerim.
Evet gerçekten dikkat edilmesi gereken bir durum vurunan arkadaşların bu durumu da göze alarak test vermesi gerek
evet canım ovitrillenin içinde beta hcg hormonu var oyuzden iğneyi olduktan sonra ilk 10 gün kan hcg hormonlu çıkıyor 10 günden sonra sıfırlanıyor. gerçek pozitiflik var ise 10 -12. günden sonra belli oluyor. O yuzden yumurta takibinde özellikle net sonuç almak için 14. günde kan testi isterler. iğne etkisindeki hcg sıfırlansın varsa gerçek hcg çıksın dıye
evet ben çatlatma iğnesi diye duymuştum ama hamilelik hazırlık sürecinde tutunmaya yardımcı olarak vuruluyormuş.

Ya yeni tutunmus sanirim inslah guzelce katlar ama lutfen benim gibi stres yapma benim omrumden omur gitti uykularim kacdi sen rahat ol artacak saglikla cnm
Evet daha çok yeni hemşiremi aradım birdaha kan verme şu an pozitif görünüyor dedi test gününde kan ver dedi.
Okadar güzel bir duygu ki hala inanamıyorum inşallah sağlıkla ilerler

Evet daha çok yeni hemşiremi aradım birdaha kan verme şu an pozitif görünüyor dedi test gününde kan ver dedi.
Okadar güzel bir duygu ki hala inanamıyorum inşallah sağlıkla ilerler
Amin inslah kuzum evet bekle ama 2 gun sonra ver takip et bence artisini bende 5.gun ve 7.gun verdim yarin tekrarliycam bide cumartesi vercem cumartesi zaten gunum doktorumun isdedi gun ☺️🤲

Kızlar bi bakın ya bugün 6.gün çok silik bişi var gibi ama sizceee aynen bu siliklikte öğrenen varmı kanda anca 5-10 dur eğer varsa

X