- 16 Şubat 2013
- 349
- 358
Doktor çok düşük bir ihtimal dedi. O ihtimalin beni bulması zordur heralde yaBelki tek yumurta ikizidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor çok düşük bir ihtimal dedi. O ihtimalin beni bulması zordur heralde yaBelki tek yumurta ikizidir
Var cnm gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar bugün 9 cu günüm dayanamayıp elimde kalan son testim vardı yaptım bişeler var demi
Eki Görüntüle 3410686
Canım ben hamileyim sanırımA neden benim yarım saat de cikiyor verdim özel hastanede ya bende 3. Kanı devlet hastanesinde vercem yarın acaba arada cok fark olur mu ki ?
Cnm testinin resim varsa yükler misinCanım ben hamileyim sanırım
Değerim 7 çıktı
Evet gerçekten öyle tüp bebek anneleri olarak 9 ay nasıl geçecek bize bilmiyorum elimden gelse her gün doktora gitcem ben her gün Bi şey uyduruyorum eşim kızıyor artık banaBende de benzer birsey oldu. Arac kullanirken yandaki koltugun aynasini kapali kalmis. Uzanip kendim actim sofor koltugundan. Felaket aci saplandi kasigima. Aha dedim birsey oldu. Sonra kontrolde gitmistuk 2 gun ardindan. Hersey yolunda idi. Herhalde o bolgemiz hassastie diye yorumladim. Ya da kasimiz gerildi biz hemen rahme yoruyor da olabiliriz. Malum, insan ne kadar stres olmasa da diken ustunde oluyor.
Amin sagol canım cumlemize inşallahVar cnm gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kacinci gun embiryosu cnm tek mi 7.gunun muydu 7kusurati varmi tek 7miCanım ben hamileyim sanırım
Değerim 7 çıktı
Evet gerçekten dikkat edilmesi gereken bir durum vurunan arkadaşların bu durumu da göze alarak test vermesi gerekBu ovitrillle pozitif algisi acisindan biraz dikkat edilmesi gereken bir durummus. Kolayliklar dilerim.
evet ben çatlatma iğnesi diye duymuştum ama hamilelik hazırlık sürecinde tutunmaya yardımcı olarak vuruluyormuş.evet canım ovitrillenin içinde beta hcg hormonu var oyuzden iğneyi olduktan sonra ilk 10 gün kan hcg hormonlu çıkıyor 10 günden sonra sıfırlanıyor. gerçek pozitiflik var ise 10 -12. günden sonra belli oluyor. O yuzden yumurta takibinde özellikle net sonuç almak için 14. günde kan testi isterler. iğne etkisindeki hcg sıfırlansın varsa gerçek hcg çıksın dıye
Sizi üzmek istemem ama kanda pozitifi öğrendikten sonra 2. Değerim yükselmedi ve ben adet olana kadar değerlerim sıfırlanana kadar bu testle pozitifliğimi takip ettim hemen veriyor şuan bir pozitiflik göremiyorum kaçıncı gündü isterseniz bekleyin
Bugün transfer sonrası 6. GünSizi üzmek istemem ama kanda pozitifi öğrendikten sonra 2. Değerim yükselmedi ve ben adet olana kadar değerlerim sıfırlanana kadar bu testle pozitifliğimi takip ettim hemen veriyor şuan bir pozitiflik göremiyorum kaçıncı gündü isterseniz bekleyin
Yükleyim canım ama hiç belli olmuyor ben testin içine girdim öyle gördüm resmenCnm testinin resim varsa yükler misin
3. gün embriyosu canım transfer gününü saymazsam bugün 7. günümKacinci gun embiryosu cnm tek mi 7.gunun muydu 7kusurati varmi tek 7mi
Kacinci gun embiryosu cnm tek mi 7.gunun muydu 7kusurati varmi tek 7mi
Ya yeni tutunmus sanirim inslah guzelce katlar ama lutfen benim gibi stres yapma benim omrumden omur gitti uykularim kacdi sen rahat ol artacak saglikla cnm3. gün embriyosu canım transfer gününü saymazsam bugün 7. günüm
Evet daha çok yeni hemşiremi aradım birdaha kan verme şu an pozitif görünüyor dedi test gününde kan ver dedi.Ya yeni tutunmus sanirim inslah guzelce katlar ama lutfen benim gibi stres yapma benim omrumden omur gitti uykularim kacdi sen rahat ol artacak saglikla cnm
Amin inslah kuzum evet bekle ama 2 gun sonra ver takip et bence artisini bende 5.gun ve 7.gun verdim yarin tekrarliycam bide cumartesi vercem cumartesi zaten gunum doktorumun isdedi gunEvet daha çok yeni hemşiremi aradım birdaha kan verme şu an pozitif görünüyor dedi test gününde kan ver dedi.
Okadar güzel bir duygu ki hala inanamıyorum inşallah sağlıkla ilerler