- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 372
- 31
Tecrübelerinizden faydalanacagım ah şu şeytan kafamızı karıştırıyor bir testim var evde bilerek almıyorum sizi dinleyeceğim güzel anne adayıCnm ben catlatma ignesi vurulmadim dedim gibi 3ve4 gun yapdim ben cikmadi yapmiycakdim ama dayanamadim 5.gun yine yapdim cok silik cikdi bu defabugunde 6.gun kaset test yapdim onda da birazda belirgin cikdi oyuzden 6gunden once yapma
YApma cikmiyor ben yapmisdim cok uzuluyor insan 5gun cikiyor cok silik oda en garanti 6.gun. cnm varsa kesin cikiyor zaten ama 3gunu sakin yapma cikmaz uzulursun bosyere
Fitil kullanıyorsan normal canımayy tamam bide iki gündür tek sefer olmak üzere krem gibi birşey aktı af buyurun
Canım çok erken boşuna negatifi görüp stres olma. 6. Gin başlarsın
Ben tutmuyorum ve kendimi inanılmaz suçlu hissediyorumArkadaşlar bu arada oruç tutuyor musunuz. Bu süreçte
Yok transfer sonrası coraspirin ve progestan dex göbek iğne kullanıyorum sadeceFitil kullanıyorsan normal canım
Ya bende tutmuyorum ama sanki ilaçlarımı dengelesem iftar sahur arasına sıkıştırabilirim deyip bende kendimi biraz suçlu hissediyorum bazenBen tutmuyorum ve kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum
Inslah guzel haberler alcaksin kuzum benim gibi yapip stres olma erkenden valla ben 3gun cikmayinca cok agladim olmadi diye 4gun yine yapdim cikmdi dedim tm olmadi yok bide 3ve 4gun cikan lari duyunca dedim benim yok 4gunun gecesi uyudumda ruyamda gordum kuzum tets yapiyodum cikiyodu 5gun sabah lavaboya gittim yapmiycam dedim sonra oglen oldu dayanamadim yapdim cok asiri silik cikdiTecrübelerinizden faydalanacagım ah şu şeytan kafamızı karıştırıyor bir testim var evde bilerek almıyorum sizi dinleyeceğim güzel anne adayı
Ay yerim sizi ya kurban olurum peki şuan durumunuz nasılInslah guzel haberler alcaksin kuzum benim gibi yapip stres olma erkenden valla ben 3gun cikmayinca cok agladim olmadi diye 4gun yine yapdim cikmdi dedim tm olmadi yok bide 3ve 4gun cikan lari duyunca dedim benim yok 4gunun gecesi uyudumda ruyamda gordum kuzum tets yapiyodum cikiyodu 5gun sabah lavaboya gittim yapmiycam dedim sonra oglen oldu dayanamadim yapdim cok asiri silik cikdidayanamadim emin olmak icin kan verdim 7.94 cikdi suanda.cok dusukmu 5gun icin derdine dusdum oyuzden benim yapdimi yapmayiniz
Doğrudur ama yine de normal burada akıntısı olmayan anne adayı bulamazsınYok transfer sonrası coraspirin ve progestan dex göbek iğne kullanıyorum sadece
Geçenlerde bende rüya görüm kırmızı güzel bir blu giymişim karnımda böyle burnumdaAy yerim sizi ya kurban olurum peki şuan durumunuz nasıl
Kiz benim suan yok nedenDoğrudur ama yine de normal burada akıntısı olmayan anne adayı bulamazsın
Bende öyle düşündüm ama ben ramazandan önce transfer oldum canım ilaçları kullanmaya başlamıştım düzeni değiştirmeye korktumYa bende tutmuyorum ama sanki ilaçlarımı dengelesem iftar sahur arasına sıkıştırabilirim deyip bende kendimi biraz suçlu hissediyorum bazen
Ya dimiDoğrudur ama yine de normal burada akıntısı olmayan anne adayı bulamazsın
İğne benim göbeğimde sertleşme yapmaya başladı ya sizde de var mı ve acı duymaya başlıyorum artıkYok transfer sonrası coraspirin ve progestan dex göbek iğne kullanıyorum sadece
Valla bekliyoruz 6gunum bugun kaset test yapdim bugunde birazda belliydi onda ama yinede ben kan testinde kaldim tabi deger az mi diye 5gunde kac olmasi lazim normalmi bilemedim icinAy yerim sizi ya kurban olurum peki şuan durumunuz nasıl
Vallahi aynı durumdayız ön bacaga da yapan varmış ben teste kadar dayanıcam inş pozitif görürsem doktorla bu konuyu görüşücem siz görüşmediniz mi hemşireyle falanİğne benim göbeğimde sertleşme yapmaya başladı ya sizde de var mı ve acı duymaya başlıyorum artık
Hımm benim hazırlık ve transfer sürecim ramazana denk geldi bende değiştiremedimBende öyle düşündüm ama ben ramazandan önce transfer oldum canım ilaçları kullanmaya başlamıştım düzeni değiştirmeye korktum
Forumda okuduğum anne adayları test gününde 80 150 vs. Tarzı yazıyordu sizin daha bir hafta var iki ye katladığını düşünürsek bence normalValla bekliyoruz 6gunum bugun kaset test yapdim bugunde birazda belliydi onda ama yinede ben kan testinde kaldim tabi deger az mi diye 5gunde kac olmasi lazim normalmi bilemedim icin
Kendin diyorsun işte ‘Şuan’ yok diye ama olmayacağı anlamına gelmiyorKiz benim suan yok neden