- 16 Şubat 2013
- 351
- 360
Canım çok erken boşuna negatifi görüp stres olma. 6. Gin başlarsınYarın transferimin 3.günü test yapsam mı şeytan dürtüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok erken boşuna negatifi görüp stres olma. 6. Gin başlarsınYarın transferimin 3.günü test yapsam mı şeytan dürtüyor
YApma cikmiyor ben yapmisdim cok uzuluyor insan 5gun cikiyor cok silik oda en garanti 6.gun. cnm varsa kesin cikiyor zaten ama 3gunu sakin yapma cikmaz uzulursun bosyereYarın transferimin 3.günü test yapsam mı şeytan dürtüyor
İyiyim ben canım çok şükür. Benim kızarıklıklarım dışında aradada olan hafif lekelerim dışında bir sorunum yok. Yarın perinatolog muayenesine gidicem inşallah herşey yolundadırKızlar nasılsınız neler yapıyosunuz?
Oluyo canım malesef ya kaçıncı haftadasınProgestan fitili taktım uzanıyorum. Pembe akıntım gelmiş gene ona stres oldum. Aramızda hala lekelenmesi olan var mı acaba .
Haklısınız birde çatlatma iğnesi kaç günde etkisi geçiyor biliyor musunuz yarın 10 gün olucakCanım çok erken boşuna negatifi görüp stres olma. 6. Gin başlarsın
Peki tamam çatlatma iğnemin de yarın 10 günü oluyor zaten ancak o etkide geçer 6.gün sabah erkenden yapacağım o zaman peki sizYApma cikmiyor ben yapmisdim cok uzuluyor insan 5gun cikiyor cok silik oda en garanti 6.gun. cnm varsa kesin cikiyor zaten ama 3gunu sakin yapma cikmaz uzulursun bosyere
İnanır mısın benimde ağzım durmuyor iştahım çok açıkKaçamak mı sjsksk paket paket abur cubur yiyorum durduramıyorum kendimi iştahım inanılmaz açıldı sürekli birşeyler yemek istiyorum
4+2 yerleşme kanaması sanırım. Bilemiyorum pembe olması ve yoğun olmaması iyi gibi dimi.Oluyo canım malesef ya kaçıncı haftadasın
Cnm ben catlatma ignesi vurulmadim dedim gibi 3ve4 gun yapdim ben cikmadi yapmiycakdim ama dayanamadim 5.gun yine yapdim cok silik cikdi bu defa bugunde 6.gun kaset test yapdim onda da birazda belirgin cikdi oyuzden 6gunden once yapmaPeki tamam çatlatma iğnemin de yarın 10 günü oluyor zaten ancak o etkide geçer 6.gün sabah erkenden yapacağım o zaman peki siz
Benimde uygulamaya göre 6. Haftam 2-3 gündür mide bulantılarım oluyo sık sık. Çıkarmak gibi değil ama bulantı oluyo değişik. Yaşayan var mı böyle.Kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz?
Senin de hayırlı olsunn canım oh oh maşallah pozitiflerimiz çoğalıyorArkadaşlar 23 mart transfer oldum bugün sonucum pozitif beta 210 rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inslallah
hayır kesinlikle yapma çok çok erken boşuna üzülüp stress yapmaaYarın transferimin 3.günü test yapsam mı şeytan dürtüyor
benim de bugün bulantım başladı canımKızlar nasılsınız neler yapıyosunuz?
Kaçıncı gün embriyosuydu cnmCnm ben catlatma ignesi vurulmadim dedim gibi 3ve4 gun yapdim ben cikmadi yapmiycakdim ama dayanamadim 5.gun yine yapdim cok silik cikdi bu defa bugunde 6.gun kaset test yapdim onda da birazda belirgin cikdi oyuzden 6gunden once yapma
O Şeytandan koşarak uzaklaş canımYarın transferimin 3.günü test yapsam mı şeytan dürtüyor
5.gun cnmKaçıncı gün embriyosuydu cnm
ayy tamam bide iki gündür tek sefer olmak üzere krem gibi birşey aktı af buyurunO Şeytandan koşarak uzaklaş canım
Evet canım yerleşmedir kırmızı ve aktif olmadığı sürece korkmayın diyorlar4+2 yerleşme kanaması sanırım. Bilemiyorum pembe olması ve yoğun olmaması iyi gibi dimi.