Bende olmadı ama doktorum bundan sonra olabilir merak etme dedi. İnşallah mühim bişey değildir içini ferah tutKIZLARR ACLLLL BENDE KAHVERENGIMSI PEMBEMSI LEKE GELDI YINE 13. Gunum bugunnn
8. Gunde Gelmıstıı sızde oldumuu acil cevapp
16. Gün bugünKaçıncı gun canım senın benım 13.
Sağlıkla al kucağına inşallah canım benimÇok teşekkür ederimçok mutluyuz
İnşallah canım dileyen isteyen herkes en kısa zamanda bu süreçlerden geçsin inşallahsıraaa kalp atışlarındaaa
henüz daha test yapmadım ben gebelik henüz var mı yok mu bilmiyorum1.2..3. Değerleri neydi
Gözün aydın canım benim2 keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma kontrolümüz var tekrar
Canım kırmızı olmadığı sürece korkmana hiç gerek yokKIZLARR ACLLLL BENDE KAHVERENGIMSI PEMBEMSI LEKE GELDI YINE 13. Gunum bugunnn
Amin çok teşekkür ederim doktorum keseler çok küçük haftaya cuma bi daha bakıcam kese içi kese var mı keseler büyüyor mu diye dedi bakalım hayırlısıSağlıkla al kucağına inşallah canım benim
Şimdilik sadece keseler göründü kalp atışı için min 15 gün dedi haftaya cuma tekrar keselerin gelişimine bakılacakGözün aydın canım benimkalp atışı falan duydun mu ya da çizgi gördün mü ay maşallah subhanallah
Bana da ondan verdi doktorum 7gündür kullanıyorumDaha önce Solgar kullanıyordum sonra regenesis Max kullandım bitti. Yarın doktor muayenem var sorup alacağım.
Neşemmm çok sevindim ikizler geliyor şükürler olsun2 keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma kontrolümüz var tekrar
Ay ne tatlı ben de yarın gideceğim darısı başımıza inşallahŞimdilik sadece keseler göründü kalp atışı için min 15 gün dedi haftaya cuma tekrar keselerin gelişimine bakılacak
Ben tedaviye başladığımdan beri kullanıyorum aralıktan beri yani folidonna adı canımKIZLAR FOLŞJ ASİT HANGI MARKA KULLANDINIZ bana basla dedı de açmı Tokmu ıcecem bılemedım
Evet canım inşallah çok teşekkür ederim telde ozan hoca bakacak demişlerdi ama Aret hocanın bakması güzel sürpriz olduNeşemmm çok sevindim ikizler geliyor şükürler olsunaret hoca mı yaptı muayeneyi
Miden hassassa tok içeceksin Solgar güzel marka kızlar ucuza kaçmayın her vitamin aynı etkiyi vermiyorKIZLAR FOLŞJ ASİT HANGI MARKA KULLANDINIZ bana basla dedı de açmı Tokmu ıcecem bılemedım
Hahaha ay buna güldümYıllardır yapıyoruz zaten biraz dinlenmek bizim de hakkımız boşver ilişkiyi kızDr bana yap dese de yapmam
Evet mert soruyorum pardonhenüz daha test yapmadım ben gebelik henüz var mı yok mu bilmiyorum
merrye soruyorsun sanırım
Merry 1.2.3.gün kan değer artışların nasılKIZLARR ACLLLL BENDE KAHVERENGIMSI PEMBEMSI LEKE GELDI YINE 13. Gunum bugunnn
HangisindenBana da ondan verdi doktorum 7gündür kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?