- 23 Ekim 2022
- 562
- 392
- 33
- 30
Bende oluyor ara ara idrarımı yapınca peçeteye çok açık renk bugün arayıp hemşireye sordum normal dedi Bi sorun görmedi yarın kontrolüm var doktora yine sorar yazarım buraya canım birde etrafımdakiler erkek çocukta olurmuş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorumYaaTek koyulmuştu bana Ama Bılmıyorum tabı nasıp hahaah
8. Gun oldu bende Bıde 13. Gun bugün oldu
Korktum bende hemsıre corasprını kullanma 3 gun dedı bugğn kan verdım 326 cıktı ıkncı kese olsa daha yuksek cıkmazmıydı
Değerlerin artmış düşüş yok aslında,yarın tekrar ver bir kan9. Gun 97
11. Gun 162
13. 326 canım guzel dedı doktor
ben test yapmamakta kararlıyım dahaSen napiyosun ne durumdasın?
Oyle yapacam dıyorum sureklı bıse cıkıyo Vala uzanıyorum sımdı Sonra kalkıp mıtfakda duduklu yokanacakYok ya tek koyulduysa binde bir ikiz oluyor ikiz değildir ama yerleşme kanaması içerde kalıp bi yere yerleşip sonradan çıkıyor o yüzden taze kan olmaması önemli. Sen yine de ayaklarını biraz yükseğe koy bir iki gün dinlen.
doktor vermene gerek yok dedıde canım ıkı katı artmış neden öyle dedın tekrar ver dıyeDeğerlerin artmış düşüş yok aslında,yarın tekrar ver bir kan
Yaa zaten ben ruyamda cok yakısıklı bı oğlan bebek gormuştum ama nasip tabııBende oluyor ara ara idrarımı yapınca peçeteye çok açık renk bugün arayıp hemşireye sordum normal dedi Bi sorun görmedi yarın kontrolüm var doktora yine sorar yazarım buraya canım birde etrafımdakiler erkek çocukta olurmuş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Ne zaman yaptırdın canım ben De şubat 12 snde yaptırdım 7 martta transfer oldum Ama hamıle kalmadan 1 ay once yaptırılıyormuş Salak kız bana Son adet tarıhın Sayılıyo deseydı Ona göre ocakda yaptırırdım. Benımkı geçerlımı daha bılmıyorm hastaneye gıdınce ogrenecegm yoksa ıptal edecek gecersızseBu arada kızlar benimde yarın kese kontrolüm var biz anlaşırken kese içinde dışında kimse Bi şey demedi büyük ihtimalle değildir ama benim sağlık sigortam var hamilelik olur diye hatta doğum paketli yaptırdım onu kullanamaz mym şimdi muayene hakkım var onda
Benim de aynı değişen bisey yok bugün biraz ayaktaydim kadiklarim ağrıyo ve karnım sisti yine 5 aylık gibiben test yapmamakta kararlıyım dahabelirtilerim bugün hiç yoktu dün sabahtan akşama kadar başım ağırdı başka da bir şey yok pekii senin
Kocan yıkasın ya sen anne oluyorsun o da baba kolay mı bulduk bebeyiOyle yapacam dıyorum sureklı bıse cıkıyo Vala uzanıyorum sımdı Sonra kalkıp mıtfakda duduklu yokanacak
Demı bende ıllkkez duydum belkıde bugun ayakda cok kaldım ondan oldu
Dogru da işte O da yerlestırıyor makıne ama duduklu yapamazkiKocan yıkasın ya sen anne oluyorsun o da baba kolay mı bulduk bebeyi
Ay ben düşükle başlayıp çift çıkanları da okudumYaaTek koyulmuştu bana Ama Bılmıyorum tabı nasıp hahaah
8. Gun oldu bende Bıde 13. Gun bugün oldu
Korktum bende hemsıre corasprını kullanma 3 gun dedı bugğn kan verdım 326 cıktı ıkncı kese olsa daha yuksek cıkmazmıydı
Allah kolaylık versin inşallah işlerin rast gider bebeklerin sağlıklı haberlerini alırsın canım10 gün sonrada benim kontrol var yarın randevu saatini ayarlamaya çalışacağım aynı gün uçakla gidip dönmeli bir şekilde öğlen saatlerine ayarlarsam harika olacak
İnşallah canımm benimAllah kolaylık versin inşallah işlerin rast gider bebeklerin sağlıklı haberlerini alırsın canım
O masaya oturduğun an tüm korkuların geçecek evladına kavuşacaksın bunu düşünüp mutlu olmaya çalış kuzuKızlar bana da dua eder misiniz, hamilelerin kabul olur derler yarın transferim var, çok heyecanlıyım ve aşırı derece de korkuyorum
Tamam canım canım ben de rüyamda 2 kere adet olduğumu gördüm netten baktım anlamına Bi iki sitede Bi rivayete öyle rüya gören erkek çocuğu olur yazıyordu ben kızı daha çok severim eşim erkek seviyor ama tabi yeter ki sağlıklı olsun hepsine razıyızYaa zaten ben ruyamda cok yakısıklı bı oğlan bebek gormuştum ama nasip tabııEşimn kızcıı Kız ıstıyor Saglıklı olsun da ınan benım ıcın fark etmez kız erkek Saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat olsun
Ay evdet sor bana da haber ett beklıyorum
Canım benim ilk transfer öncesi yaptırmıştım ağustosta sonra histeroskopi ameliyatı çıktı ilk deneme başarısız oldu derken çok zaman geçtiNe zaman yaptırdın canım ben De şubat 12 snde yaptırdım 7 martta transfer oldum Ama hamıle kalmadan 1 ay once yaptırılıyormuş Salak kız bana Son adet tarıhın Sayılıyo deseydı Ona göre ocakda yaptırırdım. Benımkı geçerlımı daha bılmıyorm hastaneye gıdınce ogrenecegm yoksa ıptal edecek gecersızse
Anladım canım muanelerı kapsar ama dogumu kapsamaz o zaman. Cunku 7 ay olmuş 4 ay kalmıs bıtmesıne Belkı uzatabılırsnCanım benim ilk transfer öncesi yaptırmıştım ağustosta sonra histeroskopi ameliyatı çıktı ilk deneme başarısız oldu derken çok zaman geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?