Başka markalarında var o şekilde vitaminleri içerikleri zengin olan ama folik asit 400 oluyor içlerinde yine de sen bilirsin tabiki canımYa canım evet 400 normal ama alınca farkettim bende 600 bir tık yüksek geldi. Bazı doktorlar folbiol veriyo mesela o hele daha da yüksek onu düşününce çokta sorun olmazdır diye düşündüm. Bi kontrolde sorarım bakalım dokyora yine de ben demir magnezyum falan olunca içeriği hoşuma gitti aslında
3gun gece karnım ağrıdı sonrası arada geldik geçcti sonrası gece sıcak basmalarim başladı insallh pozitif alirimBatmalar ve agrı oluyo cok ayakda durunca bide ter basıyor
Bende 3-0-3 kullaniyorumOlumlu sonuc alan herkesi tebrik ederim. 8 sayfa geriye kadar gittim ama belirti gostermeyen kimseye rastlamadim. Ben Duphaston aliyorum ve sadece onun yan etkisi olabilecek belirtiler gosteriyorum, yani goguslerde sizi ve arada da karin agrisi. Duphaston alip baska belirti gostermeyen var mi?
Transfer olduğum gün hemşire 10 gün boyunca yasak dedi, pozitif sonuç alırsan eğer 3 ay yasak dedi bana canım.Kızlaar ilişki yasağını doktoruna soran oldu muben hemşireye sordum önce doktor muayenesi gerekiyormuş ona sormak lazımmış sırf bunun için de doktora gidemem utanırım yani eşimde doğurana kadar beklerim yine de soramam diyor kese randevusuna kadar beklemede mi herkes?
Ayy bende aynı durumdayımSelamlarrr.. bugün iş yoğunluğu yazamadım bir türlü. Henüz kalp atışı duyana kadar kimseye söylemeyeceğim diye çatlıyorum yaa.. sizler söylediniz mi yakınlarınıza. Çok mesaj birikmiş herkesin yazdığını okuyamadım dabelirtiler nasıl herkes iyi mi
İnşaAllah canım ben de Kahverengı pembemsı leke geldı yıne ya bse olmaz ınsaAllahBoğazlıyanda mısın? İnşallah görürsünüz keseyii ben 6 hafta 2 günlükken gidicem inşallah güzel haberlerle de döneriz
ikiz mi geliyor maşallah2 keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma kontrolümüz var tekrar
Evet inşallahikiz mi geliyor maşallah
Bende olmadı ama bugün doktor önümüzdeki günlerde olabilir normal panik olma dediKIZLARR ACLLLL BENDE KAHVERENGIMSI PEMBEMSI LEKE GELDI YINE 13. Gunum bugunnn
8. Gunde Gelmıstıı sızde oldumuu acil cevapp
Görünüyor aşko bizde görüyoruz rabbim size bağışlasınEki Görüntüle 3403891 kızlar günaydın dayanamadım bugün 6.günüm test yaptım bir şey görebiliyormusunuz sanki hayalet bir çizgi var gibi yoksa benmi görmek istediğim için görüyorum
Kuzu 8.günden sonra olması normalmiş adet kanaması yoğunluğunda ve canlı kırmızı renk olmadığı sürece sıkıntı yok demişlerdi bana da gerçi bende henüz olmadı daKIZLARR ACLLLL BENDE KAHVERENGIMSI PEMBEMSI LEKE GELDI YINE 13. Gunum bugunnn
Aminnnn inşallah canım inşallah kanda da güzel bir sonuç görürümGörünüyor aşko bizde görüyoruz rabbim size bağışlasın
yaaKIZLARR ACLLLL BENDE KAHVERENGIMSI PEMBEMSI LEKE GELDI YINE 13. Gunum bugunnn
keşke ben de görebilsem o lekeyiKIZLARR ACLLLL BENDE KAHVERENGIMSI PEMBEMSI LEKE GELDI YINE 13. Gunum bugunnn
sıraaa kalp atışlarındaaaEvet inşallahbugün minik yuvalarını gördük
Bu dediklerin hamilelik belirtisi de olabilir, ilacin etkisi de olabilir, bence olumsuz dusunecek bir durum yok. Insallah hepimizin tez vakitte olur...Bende 3-0-3 kullaniyorum
Opudan sonra kullanmaya başladım ama transferden yani 5 gün sonra ağrılar başladı
Benim büyük ihtimal olumsuz ama halen agrilarim var. Aynı adet olacakmışım gibi yani bel ağrısı karin kas ağrısı baş ağrısı göğüs hassasiyeti şişme.
Insallah sende olumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?