- 15 Kasım 2023
- 231
- 271
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm gözün aydın maşallah artık kalp atışı mujdeni bekliyoruz Allah in izniyle2 keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma kontrolümüz var tekrar
Regenesis max içeriği de baya doluHangisinden
Bende çok merak ettim yamerry06 iyi misin canım aklım kaldı doktoru arasaydın bi veya hemşireyi
Doğrudur, Solgarin içeriği daha temiz diye biliyorum yarın doktor hangisini derse onu alacamRegenesis max içeriği de baya dolu
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah senin güzel haberlerini de alırızCanımm gözün aydın maşallah artık kalp atışı mujdeni bekliyoruz Allah in izniyle
10 gün sonrada benim kontrol var yarın randevu saatini ayarlamaya çalışacağım aynı gün uçakla gidip dönmeli bir şekilde öğlen saatlerine ayarlarsam harika olacakEvet canım inşallah çok teşekkür ederim telde ozan hoca bakacak demişlerdi ama Aret hocanın bakması güzel sürpriz oldu
Onu ben duymadım ben de sorayım doktorumaDoğrudur, Solgarin içeriği daha temiz diye biliyorum yarın doktor hangisini derse onu alacam
Sen napiyosun ne durumdasın?yaa
keşke ben de görebilsem o lekeyiyarın 8 gün olacak benim henüz bi leke görmedim. bence normal hiç korkma
Öyle yapıcam allahtan ümit kesilmezbence kana kadar moralini bozma ilaçlarını da almaya devam et
Muayene için aynı gün uçakla gidip dönmek mi bu ışıltılı hayattan ben de istiyorum10 gün sonrada benim kontrol var yarın randevu saatini ayarlamaya çalışacağım aynı gün uçakla gidip dönmeli bir şekilde öğlen saatlerine ayarlarsam harika olacak
Ahahaha gül yaa 5 ay tedavi için istanbulda kaldım artık kalmak istemiyorum ama başka doktorada gitmek istemiyorum en azından ilk 3 ay böyle git gel ile geçecek sanırımMuayene için aynı gün uçakla gidip dönmek mi bu ışıltılı hayattan ben de istiyorum
Canım hemsıre Corasrpını 3 gun kullanma dedı InsaAllah kesılır sımdılık yok. Bı sıkıntı olmaz ınsaAllahmerry06 iyi misin canım aklım kaldı doktoru arasaydın bi veya hemşireyi
Ben zaten 1 sene once solgar kullanmıstım evdede o var Ondan devam ederım.Miden hassassa tok içeceksin Solgar güzel marka kızlar ucuza kaçmayın her vitamin aynı etkiyi vermiyor
9. Gun 97Merry 1.2.3.gün kan değer artışların nasıl
Yaa Tek koyulmuştu bana Ama Bılmıyorum tabı nasıp hahaahCanım kırmızı olmadığı sürece korkmana hiç gerek yok bende de leke olmuştu 9.gündü sanırım ama sonradan olmadı belki ikinci kese yerleşiyordur
İlkkez duydum kız böyle bıse aklıma takıldı bak shshshCanım kırmızı olmadığı sürece korkmana hiç gerek yok bende de leke olmuştu 9.gündü sanırım ama sonradan olmadı belki ikinci kese yerleşiyordur
Yok ya tek koyulduysa binde bir ikiz oluyor ikiz değildir ama yerleşme kanaması içerde kalıp bi yere yerleşip sonradan çıkıyor o yüzden taze kan olmaması önemli. Sen yine de ayaklarını biraz yükseğe koy bir iki gün dinlen.Yaa Tek koyulmuştu bana Ama Bılmıyorum tabı nasıp hahaah
8. Gun oldu bende Bıde 13. Gun bugün oldu
Korktum bende hemsıre corasprını kullanma 3 gun dedı bugğn kan verdım 326 cıktı ıkncı kese olsa daha yuksek cıkmazmıydı