- 1 Şubat 2024
- 173
- 170
- 30
Senin de bugün 5. günün demi? Sen de ne var ne yok?Burda bile çok belirtisiz arkadaşlar var hiç canını sıkma. Bende takıyorum ama bu kadar belirtisiz benimkide pozitif diyen olduysa vardır bir hayır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de bugün 5. günün demi? Sen de ne var ne yok?Burda bile çok belirtisiz arkadaşlar var hiç canını sıkma. Bende takıyorum ama bu kadar belirtisiz benimkide pozitif diyen olduysa vardır bir hayır
Sanki 5.gun kesin sonuc icin garanti degil. Daha cok 7.gunde erken gebelik testleri silik gozukmeye basliyor.Test yapıp yükledim baktın mı? Kimse yazmadı görünmüyor herhalde
Merhaba herkeste ikiye katlamiyor canım endişe etme erken de vermişsin ben de bir saat öncesinde vermiştim ikinci testi yüzde 80 artış vardı. Doktorum gayet memnundu orandan beni de rahatlamıştı hatta tekrar kan istemedi. Endişe etme hiçKızlar merhaba, bugün ikinci kanımı da verdim. İlki 8.gün 150 çıkmıştı, 10.gün 269 çıktı. İlkini öğlen 12 de verdim. Diğerini bugün sabah 9 da. Tam bir ikiye katlama yok ama doktorum verdiğin saatlerle de alakalı olumsuz bir şey düşünmüyorum dedi. Çarşamba tekrar kan vericem. Dua edin bana Pozitif arkadaşarım tebrik ederim. Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin
Riske girme benceKızlar benim yukarı dolaptan bir şey almam lazım. Eşim de evde yok tabure üstüne dikkatli bir şekilde çıkıp alsam bı şey olur mu acaba ya
Insallah rabbim nasip ederSanki 5.gun kesin sonuc icin garanti degil. Daha cok 7.gunde erken gebelik testleri silik gozukmeye basliyor.
Yaa ben de riske girmek istemiyorum çok gerekli bı şeydi aslında ama bakıp duruyorum yukarı çözüm bulamadım. Neyse beklicem mecburRiske girme bence
Merhaba benide de ekler misinizHoşgeldnz
Tabı eklıyoerummm
Beni eklemedinHoşgeldnz
Tabı eklıyoerummm
Canım burda ben çok yaklaştırınca bir gölge görüyorum. 5. gün böyle çıkması çok iyi bence sabret biraz. Çok erken başladın testeeBugün transfer +5 test yaptım snakinkendimce hayali çizik görüyorum
Resim çekebilmek için akla karayı seçtim
Bisey gören var mı?
Ben sabah belirtilerim kaybolarak uyandım. Kasık ağrım çok fazlaydı ilk 4 gün. Bugün belirtim yok. Göğüslerim dolu biraz o kadar. Sende ne var ne yokSenin de bugün 5. günün demi? Sen de ne var ne yok?
Kaçıncı gün embriyosuydu canımBen sabah belirtilerim kaybolarak uyandım. Kasık ağrım çok fazlaydı ilk 4 gün. Bugün belirtim yok. Göğüslerim dolu biraz o kadar. Sende ne var ne yok
5. gün embiryosu 1 taneKaçıncı gün embriyosuydu canım
Ya seninKaçıncı gün embriyosuydu canım
İnşallah yerleşmiştir ağrıların sebebi odur.Belirti arama bence sağı solu belli olmuyor belirtilerin kimisi hiç yaşamıyor.5. gün embiryosu 1 tane
Benim 2 tane 3. gün embriyolarım var :) adetimin 7. günü bugün acaba ne zaman transferim olacak yiaaYa senin
Bende de aynı göğüslerim dolu hareket edince hafif bu acı var bide arada sol kalçamda yumurtaliklarimdan kalçama giden bi elektirik gibi batma var acaba daha tutunmaya mı çalışıyor nasıl bisey anlamadım yürüyünce oluyo ha ve belimde alt kısmında ağrı varBen sabah belirtilerim kaybolarak uyandım. Kasık ağrım çok fazlaydı ilk 4 gün. Bugün belirtim yok. Göğüslerim dolu biraz o kadar. Sende ne var ne yok
5.gün embriyosu 11.gün canım. 9da da 98.8 çıkmıştıKacıncı gün canım