Çizgi gözüküyor kaçıncı gününüzMarka başka mıydı canım ? Dayanamayıp test yapıyoruz. Hergün stres yaşıyoruz
Benimde bir türlü koyulaşmıyor testim. Belli belirsiz bir çizgi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi gözüküyor kaçıncı gününüzMarka başka mıydı canım ? Dayanamayıp test yapıyoruz. Hergün stres yaşıyoruz
Benimde bir türlü koyulaşmıyor testim. Belli belirsiz bir çizgi.
Değer çıktı ama günüme göre düşük takip edilmesi gerekiyor 57 çıktıNaptın tatlım
Bugün 6 haftalık oldum salı günü ilk muayenem var bakalım kese için gidicem 6+4 olacak muaynege gittiğimde inşallah herşey yolunda olur progestanım çok sınırdaydı benim bir sürü ilaç iğne var inşallah yükselmiştir
Ben test yaptım bir şey çıkmadı dedim.İki saat sonra çöpe atacaktım çok Şişli çıktı.8 günümdeTest almaya gidiyorum
Benim ilk iki gün çok ağrım oldu karnım da baya şişti bide adet ağrısı gibi arada acı batmalar oldu sol tarafımda bacağıma kadar sızlıyordu şimdi batmalar hareket edince oluyor yoksa adet ağırlarım kalmadı hele akıntım hiç yoktu Buda beni baya tedirgin ediyor senin nasıl ?Merhaba aynı gün transfer olmuşuz sizde değişiklikler var mı benim şeffaf akıntı var arada fitilden kaynaklida geri gelen fitilin kalintilari var çok heyecanlıyım zaman geçmiyor
Aynı durumdayım sanırım veya kimyasal bilmiyorum değerim 9. Gün 57 çıktı sevinemedik bile pazartesi bidaha test vericez inşallah bakalımYani duyuluyor mu bilmiyorum belki ikisine birden çağırdılar betam geç yükseldiği için biraz uzun sürdü benim muayneye gitmem belki ikisi birlikte olur emin değilim
Canım çok şükür ki negatif değil. Kötü değil ki, değerin artar daha o. Önemli olan artış. En önemlisi şuan gebesin!!!!Aynı durumdayım sanırım veya kimyasal bilmiyorum değerim 9. Gün 57 çıktı sevinemedik bile pazartesi bidaha test vericez inşallah bakalım
Anladım danım ınsaAllahyukselır sen evde test yapmısmıydnDeğer çıktı ama günüme göre düşük takip edilmesi gerekiyor 57 çıktı
İnşallah ya çok umut etmek istemiyorum ama dua ediyorum işteCanım çok şükür ki negatif değil. Kötü değil ki, değerin artar daha o. Önemli olan artış. En önemlisi şuan gebesin!!!!
Allah bebeğinin sağlıkla büyümesini nasip etsin. Sakın morel bozma daha düşük değerlerin doğum yaptığına şahit olduk.
Benim bugün 8. GünümÇizgi gözüküyor kaçıncı gününüz
Yok canım yapmadım hiçAnladım danım ınsaAllahyukselır sen evde test yapmısmıydn
Bence de 57 düşük değil ya. Şimdi artması önemli. Sıkma canınıAynı durumdayım sanırım veya kimyasal bilmiyorum değerim 9. Gün 57 çıktı sevinemedik bile pazartesi bidaha test vericez inşallah bakalım
Canım sen gittin mi testeAnladım danım ınsaAllahyukselır sen evde test yapmısmıydn
İnşallah ya çok ağlamamaya üzülmemeye çalışıyorum hemşirelerle konuşmam tatmin etmedi doktoruma yazdım sağlıksız mıdır diye hemen aradı sağolsun sağlıklı olma ihtimali daha yüksek üzülecek bişey yok dedi ağlamayı kestim yavrum tutunmaya büyümeye çalışıyorsa bide annesinin ağıdından etkilenmesin diyeBence de 57 düşük değil ya. Şimdi artması önemli. Sıkma canını
İnşallah senin sonucun kocaman güzel bi değer çıkar canım ben de ağlamayı bıraktım hemen toparlandım Semih hoca sağlıklı olma ihtimali daha yüksek dedi sakinleştim biraz. Senden haber bekliyorum dualarım seninle senden de dua bekliyorumAnladım danım ınsaAllahyukselır sen evde test yapmısmıydn
Vajina yanması ve batmalar bende de oluyor.benim de canım işte dün vajinadan kasığıma ara ara batma oluyor bir de tüm vücudumda bir ağırlok hissi var bunlar hep ilaç yan etkisi mi yoksa belirti mi bilemicez sanırım
Ay kız var benceBen test yaptım bir şey çıkmadı dedim.İki saat sonra çöpe atacaktım çok Şişli çıktı.8 günümde
Kızlaaar gördünüz mü mesajımııııKaset test aldım yaptım negatif çıktı
Sizce varmı bende resme göreBen test yaptım bir şey çıkmadı dedim.İki saat sonra çöpe atacaktım çok Şişli çıktı.8 günümde
Bence var kuruma çizgisi öyle olmazSizce varmı bende resme göre
olsun. Moral bozmak yok canımKızlaaar gördünüz mü mesajımıııı