- 22 Haziran 2023
- 473
- 764
- 36
3 4 dakika içinde oldu sizce varmı yani benimle mi sizce bebeklerim daha belirgin olması gerekmezmiydiTest beklemediyse çizgi çok belli 3.gun embriyosuna göre normal bence.İnşallah sağlıkla ilerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 4 dakika içinde oldu sizce varmı yani benimle mi sizce bebeklerim daha belirgin olması gerekmezmiydiTest beklemediyse çizgi çok belli 3.gun embriyosuna göre normal bence.İnşallah sağlıkla ilerler
8. Gün ama 3 saat sonra gördüm bu çizgiyiBence var. Kaçıncı günün
Yani 3 saat teste sık sık baktın mı bişey yok muydu8. Gün ama 3 saat sonra gördüm bu çizgiyi
Tertemiz pozitifKızlar 3. Gün embriyosu 8. Günüm dayanamadım ve yaptım belli belirsiz birşey çıktı ama bunu dikkate almamalıyım değil mi çok canım sıkıldı eşime yapmamaya söz vermiştim nasıl belli etmeden bekleyeceğim bilmiyorum test günüm çarşamba
Eki Görüntüle 3401577
Ben de senin gibi idrar da yaptım sonra koştum kan verdim 8. Gün 412 yi gördüm tebrik ederim canım çok çok sevindim senin adınaKızlar 3. Gün embriyosu 8. Günüm dayanamadım ve yaptım belli belirsiz birşey çıktı ama bunu dikkate almamalıyım değil mi çok canım sıkıldı eşime yapmamaya söz vermiştim nasıl belli etmeden bekleyeceğim bilmiyorum test günüm çarşamba
Eki Görüntüle 3401577
8. Gün idrar da yaptığın çok belirgin miydi canım. Benim 3 gündür yapıyorum çok silik. Bugün 8. Günüm. Hiç koyulaşma yokBen de senin gibi idrar da yaptım sonra koştum kan verdim 8. Gün 412 yi gördüm tebrik ederim canım çok çok sevindim senin adına
Öyle olunca kan vermeye korkuyorum.8. Gün idrar da yaptığın çok belirgin miydi canım. Benim 3 gündür yapıyorum çok silik. Bugün 8. Günüm. Hiç koyulaşma yok
Yaaa neşemmm çok teşekkür ederim ama bir türlü sevinemedim nasıl bir korku işlemişse içimize sevinmeye inanmaya korkuyoruz renk koyu olmadı diye sevinemiyorum halbuki daha önce 3 kez doğal yolla hamile kaldım ama çok koyulaşma hiç birinde yoktu. Pozitiftir diyorsun yaniBen de senin gibi idrar da yaptım sonra koştum kan verdim 8. Gün 412 yi gördüm tebrik ederim canım çok çok sevindim senin adına
Var var inşallah gunden güne koyulaşır merak etme seninledir inşallah herkeste beta aynı olmuyor o yüzden silik çıkmış. Erkenden kan verip kendini strese sokma pazartesi verebilirsin ama3 4 dakika içinde oldu sizce varmı yani benimle mi sizce bebeklerim daha belirgin olması gerekmezmiydi
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız bu mübarek günlerdeVar var inşallah gunden güne koyulaşır merak etme seninledir inşallah herkeste beta aynı olmuyor o yüzden silik çıkmış. Erkenden kan verip kendini strese sokma pazartesi verebilirsin ama
Çok silik belli belirsiz vardı bende de sonra ben bu şüpheyle yaşayamam dedim koştum kan verdim :)8. Gün idrar da yaptığın çok belirgin miydi canım. Benim 3 gündür yapıyorum çok silik. Bugün 8. Günüm. Hiç koyulaşma yok
2 kere baktım yoktu.çöpe atacaktım gördümYani 3 saat teste sık sık baktın mı bişey yok muydu
Bol pozitifli bir gun maşallah çok sevindimmm Benim de 8.gun 107, 10.gun 350 çıktı. Artış fazla geldi, şimdi merakla senin ikinci kanı bekliyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba arkadaşlar, bugün iş yerime uğramak zorunda kaldım, gidince de arkadaşların ısrarına dayanamayıp kan verdim normalde yarın 9.günümdw verecektim. Şükürler olsun 150.95 çıktı sonucum pazartesi tekrar kan vericem rabbim hepimize yaşatsın bu sevinci inşallah
Belli belirsiz ile 412 çıkması çok iyi ya. Ben bankadan silik çıkınca benim 10,15 anca çıkar diye düşünüyorumÇok silik belli belirsiz vardı bende de sonra ben bu şüpheyle yaşayamam dedim koştum kan verdim :)
Çok sevindim harikaaa sağlıkla doğsun inşallah gözünüz aydın canımMerhaba arkadaşlar, bugün iş yerime uğramak zorunda kaldım, gidince de arkadaşların ısrarına dayanamayıp kan verdim normalde yarın 9.günümdw verecektim. Şükürler olsun 150.95 çıktı sonucum pazartesi tekrar kan vericem rabbim hepimize yaşatsın bu sevinci inşallah
Pozitif bence 8. Gün benim idrar testimde belli belirsizdi bu benim 8. Gün testim bakYaaa neşemmm çok teşekkür ederim ama bir türlü sevinemedim nasıl bir korku işlemişse içimize sevinmeye inanmaya korkuyoruz renk koyu olmadı diye sevinemiyorum halbuki daha önce 3 kez doğal yolla hamile kaldım ama çok koyulaşma hiç birinde yoktu. Pozitiftir diyorsun yani
Çok benziyor dimi tonlar ayyy hadi inşallah seninde 8. Gün belli belirsizmiş şimdi değerin nasıl yüksek maşallah inşallah benimde öyle olur neşem resim çok moral oldu çok teşekkür ederimPozitif bence 8. Gün benim idrar testimde belli belirsizdi bu benim 8. Gün testim bak