- 23 Şubat 2024
- 41
- 75
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. Gunum 5. Gun enbiriyosu cift enbiriyo transfer oldu 3bb kalitedeydi.Hayırlı olsun canım kaçıncı günün ? Kaç embriyo?
haha ben yay burcuyummerak etme bebişin kıpır kıpor biri olacak gezmeye bayılacakYa benimki yay cıkıyor hiç bilmem yay kişisini
Maşallah subhanallah gözün aydın canımKızlar cok mutlu ve cok duygusalim. Beta hcg 354.93 cikti şükürler olsun rabime herkese nasip etsin bu duyguyu ❤❤❤
Artık zamanımız var hepsini öğreneceğizYa canımsınız teşekkür ederim. Allahım sevinclerimizi heycanlarımızı boşa cıkarmasın daim olsun inşallah .
Aynen öyle inşallah ptesi vereceğim test günüm pazartesydi umarım hersey yolunda gider
hahahha daha sı var ben asansöre binemiyorum kapalı ve dar alan fobisi her akşam iğneye 4. Kattan yürüyerek inip cıkıyorum. 4 gün sonra da işe başladım işyerimde 6. Katta yani günde 2 defa 6. Kata inip cıkıyprum 4 kezde işe ve iğneye giderken evin 4 katını inip cıkıyorum
Teşekkür ederim canım
Ya benimki yay cıkıyor hiç bilmem yay kişisini
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerini alacağız.
Maşallah sana bebeğin gerçekten annesi gibi olacak bak görürsün pazrtesi kan testini sabırsızlıkla bekliyorumhahahha daha sı var ben asansöre binemiyorum kapalı ve dar alan fobisi her akşam iğneye 4. Kattan yürüyerek inip cıkıyorum. 4 gün sonra da işe başladım işyerimde 6. Katta yani günde 2 defa 6. Kata inip cıkıyprum 4 kezde işe ve iğneye giderken evin 4 katını inip cıkıyorum
Kızlaaar 14 Martta kan sonucum 435,44 çıkmıştı bugünki 994,06 çıkmış artış iyi mi sizce iki katı artmış görünüyor
Maşallah bence çok güzelllKızlaaar 14 Martta kan sonucum 435,44 çıkmıştı bugünki 994,06 çıkmış artış iyi mi sizce iki katı artmış görünüyor
Yaaa çok sevindim… sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah darısı başımızaKızlar cok mutlu ve cok duygusalim. Beta hcg 354.93 cikti şükürler olsun rabime herkese nasip etsin bu duyguyu ❤❤❤
Dosya ekle ye bas canım. Ordan arşivden seçKizlar ben nasıl fotograf yukuyecem buraya
Kızlar bana da bi bakın 8. Gün için çok mu silikMarka başka mıydı canım ? Dayanamayıp test yapıyoruz. Hergün stres yaşıyoruz
Benimde bir türlü koyulaşmıyor testim. Belli belirsiz bir çizgi.
Kızlar bana da bi bakın 8. Gün için çok mu silik
İşte bekledigim habeeerr çok şükür canımm gözün aydın Allah beklemenin mükâfatını da verdi maşallah sabrına teslimiyetine de hayran kaldım inşallah sağlıkla ilerlesin surecinnKızlar cok mutlu ve cok duygusalim. Beta hcg 354.93 cikti şükürler olsun rabime herkese nasip etsin bu duyguyu ❤❤❤
Maşallah canımm gözün aydın çok sevindimm ya inşallah katlanarak devam etsinPeki benim dayanamayıp dün erken gebelikte cizgi görüp kan vermem 6. Gün 37 çıktı sanki iyi gibi ben 10/15 dir heralde dıyordum
Naptın tatlımEvet 9. Gün bugüün inşallah endişeye bile yer bırakmayan güzel değerler görürüz
Çok teşekkür ederim. Sen de guzel sonuçlarını al guzel bebeklerimiz olsun sağlıkla.İşte bekledigim habeeerr çok şükür canımm gözün aydın Allah beklemenin mükâfatını da verdi maşallah sabrına teslimiyetine de hayran kaldım inşallah sağlıkla ilerlesin surecinn
Ah canım inşallah yaBir çizgi var evetyeni tutunmuştur annesii
Yani duyuluyor mu bilmiyorum belki ikisine birden çağırdılar betam geç yükseldiği için biraz uzun sürdü benim muayneye gitmem belki ikisi birlikte olur emin değilimKese mi kalp atışı mı? 6 haftadan sonra kalp atışı da duyuluyor demi? Ben de yarın test vericem ne çıkacağı bile belli değil ama çok heyecanlıyım