• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset test aldım yaptım negatif çıktı

Ya canımsınız teşekkür ederim. Allahım sevinclerimizi heycanlarımızı boşa cıkarmasın daim olsun inşallah .

Aynen öyle inşallah ptesi vereceğim test günüm pazartesydi umarım hersey yolunda gider

hahahha daha sı var ben asansöre binemiyorum kapalı ve dar alan fobisi 😣😣 her akşam iğneye 4. Kattan yürüyerek inip cıkıyorum. 4 gün sonra da işe başladım işyerimde 6. Katta yani günde 2 defa 6. Kata inip cıkıyprum 4 kezde işe ve iğneye giderken evin 4 katını inip cıkıyorum 😂😂

Teşekkür ederim canım 🥹

Ya benimki yay cıkıyor 😂😂 hiç bilmem yay kişisini 😂

Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerini alacağız.🤲
Artık zamanımız var hepsini öğreneceğiz 🥰😅😅

hahahha daha sı var ben asansöre binemiyorum kapalı ve dar alan fobisi 😣😣 her akşam iğneye 4. Kattan yürüyerek inip cıkıyorum. 4 gün sonra da işe başladım işyerimde 6. Katta yani günde 2 defa 6. Kata inip cıkıyprum 4 kezde işe ve iğneye giderken evin 4 katını inip cıkıyorum 😂😂
Maşallah sana bebeğin gerçekten annesi gibi olacak bak görürsün 🥹😍pazrtesi kan testini sabırsızlıkla bekliyorum 🥹

Eklentiler

• IMG_4373.jpeg
    IMG_4373.jpeg
    113 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar cok mutlu ve cok duygusalim. Beta hcg 354.93 cikti 🤲 şükürler olsun rabime herkese nasip etsin bu duyguyu 💐💐💐❤❤❤
İşte bekledigim habeeerr😍😍😍 çok şükür canımm gözün aydın Allah beklemenin mükâfatını da verdi maşallah sabrına teslimiyetine de hayran kaldım inşallah sağlıkla ilerlesin surecinn🥰❤️❤️

Pembe olan hemen çıktı. Beyaz baya uzun sürdü. Trendyol Dan alabilirsiniz pembeden

Eklentiler

• IMG-20240316-WA0001.jpg
    IMG-20240316-WA0001.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20240316-WA0000.jpg
    IMG-20240316-WA0000.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 74
Kese mi kalp atışı mı? 6 haftadan sonra kalp atışı da duyuluyor demi? Ben de yarın test vericem ne çıkacağı bile belli değil ama çok heyecanlıyım 🙏🏻
Yani duyuluyor mu bilmiyorum belki ikisine birden çağırdılar betam geç yükseldiği için biraz uzun sürdü benim muayneye gitmem belki ikisi birlikte olur emin değilim

Back