- 15 Kasım 2023
- 231
- 271
- 38
Bence var. Kaçıncı gününSizce varmı bende resme göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence var. Kaçıncı gününSizce varmı bende resme göre
Adet ne zaman olurum yaolsun. Moral bozmak yok canım
Gonal f hiç ağrı yapmadı banaSalı günü gitmiştim gonal f 50 kullandım hep cumartesi-sali- perşembe kontrol verdi. Perşembe günü 14.30 da çatlatma oldum. Yani yaklaşık 9 gün sonra vuruldum haftaya perşembe de 10 da transferim var
Pazartesi bir kontrol olsan belli olur herseyAdet ne zaman olurum ya
InsaAllah 8. Gundu Yarın 9. Gun olacak Kan verıcemSenin
Senin ilk gün belirtilerin neydiInsaAllah 8. Gundu Yarın 9. Gun olacak Kan verıcem
8 .gündü.Fakat 3 saat sonra böyle olduBence var. Kaçıncı günün
Ben çok negatif gördüm.7.denememBence var kuruma çizgisi öyle olmaz
Bilmıyorum ki canım ya.. bence yine de olmasa çıkmaz. Baya belirgin çünkü8 .gündü.Fakat 3 saat sonra böyle oldu
İnşallah belirtidir diye umuyorumVajina yanması ve batmalar bende de oluyor.
Yaa inşallah bu sefer olmuştur canım benimBen çok negatif gördüm.7.denemem
Ooo baya yüksekmiş değer.. kaç embriyo transfer edildiMerhaba bugün transferin 12. Günü kan verdim değer 1.786,1 oldu çarşamba kese görmeye gideceğiz
Oo maşallah çok güzel çıkmış değeriniz hadi hayırlı haberler olsun inşallahMerhaba bugün transferin 12. Günü kan verdim değer 1.786,1 oldu çarşamba kese görmeye gideceğiz
Maşallah canım saglikla duyarsın inşallah kalp atışlarını miniğininMerhaba bugün transferin 12. Günü kan verdim değer 1.786,1 oldu çarşamba kese görmeye gideceğiz
2Ooo baya yüksekmiş değer.. kaç embriyo transfer edildi
İkisi de tuttu benceee doktor bişey dedi mi
Henüz bir şey söylemedi ama biz de öyle hissediyoruz belirtileri de çok yoğun yaşamaya başladım bakalım hakkımızda hayırlısı :) çarşamba günü netleşecek sayımızdaİkisi de tuttu benceee doktor bişey dedi mi
Yaa benim de aynı marka test. 3. Gün embriyı Ve 8. Gün. Benimde görüntü aynıKızlar 3. Gün embriyosu 8. Günüm dayanamadım ve yaptım belli belirsiz birşey çıktı ama bunu dikkate almamalıyım değil mi çok canım sıkıldı eşime yapmamaya söz vermiştim nasıl belli etmeden bekleyeceğim bilmiyorum test günüm çarşamba
Eki Görüntüle 3401577
Test beklemediyse çizgi çok belli 3.gun embriyosuna göre normal bence.İnşallah sağlıkla ilerlerKızlar 3. Gün embriyosu 8. Günüm dayanamadım ve yaptım belli belirsiz birşey çıktı ama bunu dikkate almamalıyım değil mi çok canım sıkıldı eşime yapmamaya söz vermiştim nasıl belli etmeden bekleyeceğim bilmiyorum test günüm çarşamba
Eki Görüntüle 3401577