- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
Agrıyor canım Uzanıyorum Ama yınede agrı varGunaydin simdi nasılsın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agrıyor canım Uzanıyorum Ama yınede agrı varGunaydin simdi nasılsın ?
Canım nıye oyle dusunuyosun Olumlu dusun Artar Allahın ıznıyle bısemı ddıkş doktorKızlar benim ilk test 86.8 di ikinci test 155 çıkmış modum düştü biraz yine. Çünkü diğer hamileliğimde iki katı artmiyordu kalp atışı alamadik içime doğmuştu sanki bu da.
Yok daha aramadı ama iki katı artmayinca sağlıklı ilerleyen çok azCanım nıye oyle dusunuyosun Olumlu dusun Artar Allahın ıznıyle bısemı ddıkş doktor
Anladım canım daha once hıc hamılelık gecırmedım Hıc bılmıyorum Nasıl Oldugunu InsaAllah Guzel artar saglıklı olur herşeyYok daha aramadı ama iki katı artmayinca sağlıklı ilerleyen çok az
Hemen neden olumsuzluğa kapıldın %66 artış bile yeterli diyorlarken senin artışın gayet iyi duruyor. Herşey yolunda gidecek inşallah stres yapma kendine en net bilgiyi sana doktorun verecektirKızlar benim ilk test 86.8 di ikinci test 155 çıkmış modum düştü biraz yine. Çünkü diğer hamileliğimde iki katı artmiyordu kalp atışı alamadik içime doğmuştu sanki bu da.
Canimm ben üsttekinde tam secemedim ama alttakinde bariz görüyorum inşallah güzelce ilerler. Bak ağrılarının sebebi miniğinmişEki Görüntüle 3400579
Kızlar benım 7. Gunum test yaptım ama cok silik cıktı sızce varmıdır Dün agrılardan sonra dayanamadım yapayım dedım.
Aynı şeyi yaşadığım için korktum canım. Geçen transfer 44.8 sonra 69 oldu sonra 133. Kese gördük yolk sac vardi ama kalp atışı duyulmadı. Zaten yavaş ilerliyordu sağlıksızdi muhtemelen demişti. Şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorumHemen neden olumsuzluğa kapıldın %66 artış bile yeterli diyorlarken senin artışın gayet iyi duruyor. Herşey yolunda gidecek inşallah stres yapma kendine en net bilgiyi sana doktorun verecektir
canım %80-90 artmış görünüyor dur olumsuzu çağırma dua ediyoruz inşallahKızlar benim ilk test 86.8 di ikinci test 155 çıkmış modum düştü biraz yine. Çünkü diğer hamileliğimde iki katı artmiyordu kalp atışı alamadik içime doğmuştu sanki bu da.
Yaşamayacaksin inşallah. Her gebelik aynı değil sen bizden daha tecrübelisin. İnşallah yoluna girecek herşey boşuna üzüldüm diyeceksinAynı şeyi yaşadığım için korktum canım. Geçen transfer 44.8 sonra 69 oldu sonra 133. Kese gördük yolk sac vardi ama kalp atışı duyulmadı. Zaten yavaş ilerliyordu sağlıksızdi muhtemelen demişti. Şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Ay aminnn Rabbim tüm beklenti içinde olanları sevindirsin inşallah hayırlısıyla kolaylıkla ilerletsin inşallahÇookkkk şüküüür Çok sevindim canım. Ay yine gözlerim doldu. Allahım sağlıkla büyütsün inşallah
İnşaAllah Ama Cok silik cıktı bugun 7. Gunum inşaAllah tutunuyodur nazlı BebekCanimm ben üsttekinde tam secemedim ama alttakinde bariz görüyorum inşallah güzelce ilerler. Bak ağrılarının sebebi miniğinmiş
Çok sağol canım benimMaşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Aminn çok sağol canım belirtim çok olmadı ne göğüs hassasiyeti ne bi şey çok nadir kasıkta sızlanma bir de iki gün önce açık kahve lekemsi bi şey gelmişti o kadarAyyyy hayırlııı olsunn canım cok sevındımmm belırtıı varmıydıı sende
7. Gün silik çıkmıştı canım erken gebelikteNasıl cıkmıştı canım 7 gun testın
Bende paylastımda bakarmsn benımde aşırı silik ya7. Gün silik çıkmıştı canım erken gebelikte
Olabilir canim herkeste aynı gün tutunmuyor minikler. Yavaş yavaş yer ediniyor kendineİnşaAllah Ama Cok silik cıktı bugun 7. Gunum inşaAllah tutunuyodur nazlı Bebek
Anladım canım Hayırlı olsun tekrardanÇok sağol canım benim
Aminn çok sağol canım belirtim çok olmadı ne göğüs hassasiyeti ne bi şey çok nadir kasıkta sızlanma bir de iki gün önce açık kahve lekemsi bi şey gelmişti o kadar
Benimki de böyleydi 7. Gün belli belirsiz 9.gün saha da belirginleşmiştiEki Görüntüle 3400579
Kızlar benım 7. Gunum test yaptım ama cok silik cıktı sızce varmıdır Dün agrılardan sonra dayanamadım yapayım dedım.
Ben her ikisinde de görüyorum. Var var Maşallah. Sağlıkla ilerlesin canım. Sımsıkı tutunsun bebeğin.Eki Görüntüle 3400579