- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
Ahahaha pardon Bebeklerınnn Ben dıkkat etmedım ikitane oldugunaaKız bebeğin deme
Bebeklerim şuan 3 kişiyim
2 adet transfer oldum
İkiside benim olsun bencil olmak istiyorum bu konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha pardon Bebeklerınnn Ben dıkkat etmedım ikitane oldugunaaKız bebeğin deme
Bebeklerim şuan 3 kişiyim
2 adet transfer oldum
İkiside benim olsun bencil olmak istiyorum bu konuda
Amin canım gönül güçlü değil evli mutlu çocuklu olmayı dilerdi8 kürtaj... Önünde egiliyorum çok güçlü olmalısın ben iki tanede perişan oldum. Seni dusunemiyorum Allah im inşallah yüzünü güldürsün canım benim bu ay.
Bana doktorum vermedi. O da sureci o esnada anlatti sadece. Ben tam odadan ayrilmak uzereyken bana embriyolog verdi. Hadi ilk fotograflari olsun ins, ister misin sana vereyim dedi. Sanirim oyle rutin bir uygulama degil. Endiselenme sakin. Hem ins daha cooook ultrason fotograflari olur.Ay kızlar bende bugün transfer oldum. Ekran bana dönüktü ama hani öyle bir ultrason görüntüsü vs verilmedi bana. Sadece hocam hep konuştu. Şimdi yerleştiriyoruz embiryonu. Evet gayet güzel gönderdik embiryonu hayırlı olsun dedi. Güzel bir transfer oldu dedi. Ama öyle bu görüntüsü bu fotosu falan yok. Öyle bişi hepinizde oldu mu ? Bende mi olmadı bitek. Evet yeni anksiyetem yüklenmeden biraz rahatlatın lütfen
Canım bana da vermediler görüntü falan ve o an heyecandan sormak aklıma gelmedi.Ay kızlar bende bugün transfer oldum. Ekran bana dönüktü ama hani öyle bir ultrason görüntüsü vs verilmedi bana. Sadece hocam hep konuştu. Şimdi yerleştiriyoruz embiryonu. Evet gayet güzel gönderdik embiryonu hayırlı olsun dedi. Güzel bir transfer oldu dedi. Ama öyle bu görüntüsü bu fotosu falan yok. Öyle bişi hepinizde oldu mu ? Bende mi olmadı bitek. Evet yeni anksiyetem yüklenmeden biraz rahatlatın lütfen
Ins normaldir. Ayagini sicak tut, uzan sakinlesmeye calis. Ins gelip gececek bir agridir.KIZLAR ACİL CEVAP BEKLIYORUM 2 saattir acayıp kasık agrım arttı cok fena bıse olacak dıye korkuyorummm Ya normalmıı bu
Teşekkür ederim Seninde inşallah katlana katlana sağlıkla ilerlesinCook tesekkurler, ins kulaklarımıza da almak nasip olur saglikla. Senin de ins cuma gunku degerin katlana katlana gelir.
Korkma ben de olmuştu dr sordum. Olacak panik yapma dedi. Korkma bence bende de oluyo çünkü dua et bol bol geçecek bence biraz sonraKIZLAR ACİL CEVAP BEKLIYORUM 2 saattir acayıp kasık agrım arttı cok fena bıse olacak dıye korkuyorummm Ya normalmıı bu
InsaAllah Yataga gırdım bugun neden böyle oldum anlamadım Ins Tutunmuştur yaIns normaldir. Ayagini sicak tut, uzan sakinlesmeye calis. Ins gelip gececek bir agridir.
InsaAllah Rabbım şu mubarek gunlerde yuzumuzu guldursun Sureklı aglayasım gelıyorKorkma ben de olmuştu dr sordum. Olacak panik yapma dedi. Korkma bence bende de oluyo çünkü dua et bol bol geçecek bence biraz sonra
Allah korktuğunu sana yaşatmasın. Bence bu da hamilelik belirtisi. Öyle düşün ve rahatla. Ben hep öyle yapıyorum.InsaAllah Rabbım şu mubarek gunlerde yuzumuzu guldursun Sureklı aglayasım gelıyor
Sagol Allah razı olsun Senın kaç gun oldu canım.Allah korktuğunu sana yaşatmasın. Bence bu da hamilelik belirtisi. Öyle düşün ve rahatla. Ben hep öyle yapıyorum.
9 gün oldu transfer günümü saymıyorum. Icim cok rahat ve ilk denemem en küçük benim aranızda 22 yaşındayım keske hepinize verebilsem sakinliğimden. 12. Günümü inatla bekliyorum. Ama hayat bu acısı da tatlısı da bizim için imtihansa yoldaki dikenler bile güzel ayağıma batsa bile.Sagol Allah razı olsun Senın kaç gun oldu canım.
Sağolun doktor kontrol ettir demiştiEvett bakıyor.
Ağlama lütfen sakinliğini koru panik stres yapma agrin ne durumda kaçıncı günün senin canım iyi olucak inşallah pozitif düşün pozitif olsun kötüleri çağırma hemenInsaAllah Rabbım şu mubarek gunlerde yuzumuzu guldursun Sureklı aglayasım gelıyor
İçini ferah tut canım bak kaç kişi yazmış bu ağırı normaldir diye, yat uzan dinlen kendini kötü düşüncelerden uzak tutmaya çalış. Ah duygusallık anneliğin bir parçasıInsaAllah Rabbım şu mubarek gunlerde yuzumuzu guldursun Sureklı aglayasım gelıyor
Canım ilaçlardan kaynaklı gecikme olması normal, bende senin gibi paniklemiştim gecikti diye 2. Adetim 6 gün gecikti 7. Gün adet olmuştumKızlar benim yumurta toplama işlemim oldu transfer hazırlıklarına başlicaz1 hafta içinde adet olursun dedi hemşire 9 gün olacak hâlâ gelen giden yok daha çok beklermiyim acaba ilk denememde toplama sonrası 5. Gün adet olmuştum
İnşallah canım aynı gün test vericez sanırım haberini bekliyorumMaşallah kalinligin çok iyi inşallah beraber güzel haberlerimizi veririz
Doğru canım Aslında bende sakin bi insanım ama bu 2. Denemem Yıne sakindim Böyle agrı olunca bıraz tedırgın oldum9 gün oldu transfer günümü saymıyorum. Icim cok rahat ve ilk denemem en küçük benim aranızda 22 yaşındayım keske hepinize verebilsem sakinliğimden. 12. Günümü inatla bekliyorum. Ama hayat bu acısı da tatlısı da bizim için imtihansa yoldaki dikenler bile güzel ayağıma batsa bile.
Öyle yaptım Zaten Uzandım İnşaAllaj Bu bır belırtıdır Ve bebegım benımledirİçini ferah tut canım bak kaç kişi yazmış bu ağırı normaldir diye, yat uzan dinlen kendini kötü düşüncelerden uzak tutmaya çalış. Ah duygusallık anneliğin bir parçası