- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
Ay ınsaAllahOlabilir canim herkeste aynı gün tutunmuyor minikler. Yavaş yavaş yer ediniyor kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ınsaAllahOlabilir canim herkeste aynı gün tutunmuyor minikler. Yavaş yavaş yer ediniyor kendine
Ayy ıcım rahatladı vala sızlerdede aynı şeylerın olmasıı Iyıkıı burası varr Cok teşekkur ederımmBenimki de böyleydi 7. Gün belli belirsiz 9.gün saha da belirginleşmişti
Amın ınsaAllahh Allah razı olsun Çok sağolll Betada guzel cıkar inşaAllahBen her ikisinde de görüyorum. Var var Maşallah. Sağlıkla ilerlesin canım. Sımsıkı tutunsun bebeğin.
Hadi gözün aydın inşallah darısı yüksek betalaraAyy ıcım rahatladı vala sızlerdede aynı şeylerın olmasıı Iyıkıı burası varr Cok teşekkur ederımm
Koyulastigini görmeden kan verme. Düşük değer çıkarsa canın sıkılır en az 2 gün takip etAyy ıcım rahatladı vala sızlerdede aynı şeylerın olmasıı Iyıkıı burası varr Cok teşekkur ederımm
Benimde 7. Gün senin üstteki testin gibi silikti o yüzden için rahat olsun. Silik varAyy ıcım rahatladı vala sızlerdede aynı şeylerın olmasıı Iyıkıı burası varr Cok teşekkur ederımm
Canım coookk sevindim sağlıkla ilerlesin kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar sonucum çıkmış 2 Martta transfer olmuştum değerim 435,44 çıkmış
Zaten cumartesı kan günüm normalde pazar ama o gün doktor olmuyor hastanede. 9. Gun verecegm bende. Bakalım ne cıkacakKoyulastigini görmeden kan verme. Düşük değer çıkarsa canın sıkılır en az 2 gün takip et
Çok şükür canımm çok sevindim inşallah kanda da güzel bir değer cikacakk dualarım sizinleEki Görüntüle 3400579
Kızlar benım 7. Gunum test yaptım ama cok silik cıktı sızce varmıdır Dün agrılardan sonra dayanamadım yapayım dedım.
Ayy ınsaAllah. Sen keseyı gördünmüBenimde 7. Gün senin üstteki testin gibi silikti o yüzden için rahat olsun. Silik var
İnşaAllah Canım benımmmm.Çok şükür canımm çok sevindim inşallah kanda da güzel bir değer cikacakk dualarım sizinle
İnşallah çok çok sağol canım hepimizinki öyle olsunnİnşaAllah Canım benımmmm.
Senınde değerin yukselırde bebegın sana sıkıca tutunur
İnşallah insan korkularını üstüne çekiyor ben bunu anladım ama korkularimdan da kacamadim. İnşallah oyle olur Allah hepimizin yüzünü güldürsün canımYaşamayacaksin inşallah. Her gebelik aynı değil sen bizden daha tecrübelisin. İnşallah yoluna girecek herşey boşuna üzüldüm diyeceksin
İnşallah canım inşallah sağlıklıdır sağlıkla ilerler hepimizin bebeklericanım %80-90 artmış görünüyor dur olumsuzu çağırma dua ediyoruz inşallah
Hiç kötü kötü düşünme. Artmış işte şükür. Inşallah artmaya da devam edicek. Durduk yere strese sokma canım kendiniKızlar benim ilk test 86.8 di ikinci test 155 çıkmış modum düştü biraz yine. Çünkü diğer hamileliğimde iki katı artmiyordu kalp atışı alamadik içime doğmuştu sanki bu da.
Yok canım henüz görmedim. Yarın 14.günüm. Kan verip doktorla görüşne yapacağım. Bakalım ne diyecekAyy ınsaAllah. Sen keseyı gördünmü
Canım çok sağol hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız. İnşallah devam etsin hepimizin sağlıklaHiç kötü kötü düşünme. Artmış işte şükür. Inşallah artmaya da devam edicek. Durduk yere strese sokma canım kendini
İnşaAllah Guzel ılerler senınde herşeyYok canım henüz görmedim. Yarın 14.günüm. Kan verip doktorla görüşne yapacağım. Bakalım ne diyecek
Kaçıncı gün embriyosu? Çıkmadı diye üzülme sakın henüz 6.gunun bugünMerhaba yeni katiliyorum araniza 8 martta transfer oldu 4 gunden beri gogus agrim var bugun erken gebelik testi yaptim ama cikmadi 8 martta olup ogrenen varmi? Bu arada bebislerini öğrenenleri tebrik ediyorum saglikla gelsinler