6. Günümdü canım bugün 7. Gunumdeyım ınsaAllah. İnsan ister istemez noldu dıyo Ama pozitif alan bı arkadaısm var oda bende senın gbıydım uzan dınlen felan dedı bakalım InsaAllah bebegım benımledırAğlama lütfen sakinliğini koru panik stres yapma agrin ne durumda kaçıncı günün senin canım iyi olucak inşallah pozitif düşün pozitif olsun kötüleri çağırma hemen
Ya seninle bebeginn biz biliyoruz hissediyoruz canım sen de hisset6. Günümdü canım bugün 7. Gunumdeyım ınsaAllah. İnsan ister istemez noldu dıyo Ama pozitif alan bı arkadaısm var oda bende senın gbıydım uzan dınlen felan dedı bakalım InsaAllah bebegım benımledır
Merry uyuyamadım ağrıdan alt kasığımda ağrı ve zorluyor dün daha hafifti bende korkuyorum bugün 6. Gün oldu inşallah bebeklermiz bizledir6. Günümdü canım bugün 7. Gunumdeyım ınsaAllah. İnsan ister istemez noldu dıyo Ama pozitif alan bı arkadaısm var oda bende senın gbıydım uzan dınlen felan dedı bakalım InsaAllah bebegım benımledır
Evet bakıyorlar diye biliyorum. Ama benden başka testlerde istedikleri için dahiliye doktoruna gitmem gerekti. Klinikte yapıyor ama çok yüksek ücret çıkardılar.Sağlık ocağı bakıyor mu şekere bilginiz varmı sağolun
Aminnn inşallah bugün test günüm Allahım kucaklarımızı boş bırakma hiç birimizin inşallahHerkese Hayırlı sahurlar canlar
Mubarek günlerde Anne olmayı bekleyen her kim kulun varsa Rabbım kucagını boş bırakmasın
Gunaydin simdi nasılsın ?Doğru canım Aslında bende sakin bi insanım ama bu 2. Denemem Yıne sakindim Böyle agrı olunca bıraz tedırgın oldum
Merhaba nasil oldun?Öyle yaptım Zaten Uzandım İnşaAllaj Bu bır belırtıdır Ve bebegım
Bence çok erken 2 gün daha beklesen?
excited_mumy canım sen nasılsın belirti varmı ? benide yaktın ( hahah ) bugün 5. gün yarın test yaparım muhtemelen :) acaba bugun yapsam cokmu erken :)
geçmiyor günler bacım :) ahaha aynı gün ve saatleri sayıp duruyorum sonuc aynı :) 5 e zor geldim :)Bence çok erken 2 gün daha beklesen?
5 gün dayandın 2 gün daha dayan bencegeçmiyor günler bacım :) ahaha aynı gün ve saatleri sayıp duruyorum sonuc aynı :) 5 e zor geldim :)
Çookkkk şüküüürKızlar sonucum çıkmış 2 Martta transfer olmuştum değerim 435,44 çıkmış
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar sonucum çıkmış 2 Martta transfer olmuştum değerim 435,44 çıkmış
Estrofem kullanıyordum daha önce, 2 gün geç başladım ama bana hiç iyi gelmiyor o ilaç, mide bulantısı ağrısı yapıyor diye, geç başladığım için sanırım kontrolde kalınlaşmamış dedi tam mm sini hatırlayamıyorum. Sonra cyclo-progynova verdi günde 6 tane. Transferdeki kalınlığı da bilmiyorum açıkçası zor bir süreç ya benim ikinci denemem, Aret beye de çok güvendiğim için çok dikkatimi vermedim detaylaraİnşallahTest günü pozitifi görmenizi içtenlikle diliyorum kaç mm den artış oldu ? Ve kaç ile yaptı hoca transferinizi ? Birde ilaç hangisiydi ?
Çok teşekkur ederım o kadar rahatlattıkş beni anlattıkların. Burdaki arkadaşlarda yerlesme agrıdıır felan dıyorYa seninle bebeginn biz biliyoruz hissediyoruz canım sen de hissetbenim kardeşim normal gebe kaldı gece aniden başlayan ağır kasık ağrısıyla hastaneye gitmişti orada öğrendi. Meğer yerleşme agrisiymis. Her vücut aynı değil. Ben üç hamileligimde de kasık ağrısı yaşamadım adetlerim de ağrısız adet ağrısı nasıl bı şey bilmiyorum. Ama bazılarında da adet gibi kasık ağrısı oluyor. Ben senin yazını ilk okudugimda işte yerlesme ağrısı dedimm. Annesini birazcık zorlamış bir bebek o
Ayyyy hayırlııı olsunn canım cok sevındımmm belırtıı varmıydıı sendeKızlar sonucum çıkmış 2 Martta transfer olmuştum değerim 435,44 çıkmış
Nasıl cıkmıştı canım 7 gun testın5 gün dayandın 2 gün daha dayan bence
5. Gün embriyosu değil mi?
Bende 7. Günde yapmıştım ilk testimi
Canım devam edıyor agrılarım uzanıyorum ama uzandıgım yerden bıle agrıyorMerhaba nasil oldun?